satsok2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Πρέπει να κάνω μια πληρωμή για το e-learning του ΕΚΠΑ με κωδικό RF. Στις οδηγίες γράφουν "ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής αφορά τις πληρωμές σας ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τον χρησιμοποιήσετε για την καταβολή διδάκτρων που αφορούν άλλο Πρόγραμμα ή άλλον εκπαιδευόμενο." Εφόσον η πληρωμη δε γίνει από τραπεζικό λογαριασμό που μου ανήκει (αλλά από άλλον στον οποίο δεν είμαι συνδικαιούχος) θα έχω πρόβλημα; Θεωρητικά θα μπορούσα να πληρώσω και στα ΕΛΤΑ; Λεπτομέρειες στην εικόνα εδώ Spoiler
Neptu Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου δε θα έχεις θέμα απο που θα γίνει η πληρωμή. Πρακτικά σου λένε ότι αν μπουν χρήματα σε αυτό, αυτά αφορούν τον satsok2 για το μάθημα ΑΒΓ και μόνο. 1
satsok2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αυτό πιστεύω/καταλαβαίνω και γω , απλά ηθελα να το επιβεβαιώσω. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από satsok2
afragorn Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δε θα εχεις πρόβλημα και απο άλλο λογαριασμό να γίνει η πληρωμή μέσω RF. Μόνο αν το αναφέρει κάπου, αλλά το αποκλείω. Εγώ πληρώνω όλης της οικογένειας με RF, κανείς ποτέ δεν είχε θέμα. Από παράβολα ΑΣΕΠ μέχρι ρεύμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, satsok2 είπε Πρέπει να κάνω μια πληρωμή για το e-learning του ΕΚΠΑ με κωδικό RF. Στις οδηγίες γράφουν "ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής αφορά τις πληρωμές σας ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τον χρησιμοποιήσετε για την καταβολή διδάκτρων που αφορούν άλλο Πρόγραμμα ή άλλον εκπαιδευόμενο." Εφόσον η πληρωμη δε γίνει από τραπεζικό λογαριασμό που μου ανήκει (αλλά από άλλον στον οποίο δεν είμαι συνδικαιούχος) θα έχω πρόβλημα; Θεωρητικά θα μπορούσα να πληρώσω και στα ΕΛΤΑ; Λεπτομέρειες στην εικόνα εδώ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ο κωδικός ειναι αποκλειστικά για αυτό που γράφει,δεν ειναι γενικός προς το ΕΚΠΑ.Δεν παίζει ρόλο απο που το πληρώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα