Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να κάνω μια πληρωμή για το e-learning του ΕΚΠΑ με κωδικό RF.

Στις οδηγίες γράφουν "ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής αφορά τις πληρωμές σας ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τον χρησιμοποιήσετε για την καταβολή διδάκτρων που αφορούν άλλο Πρόγραμμα ή άλλον εκπαιδευόμενο."

Εφόσον η πληρωμη δε γίνει από τραπεζικό λογαριασμό που μου ανήκει (αλλά από άλλον στον οποίο δεν είμαι συνδικαιούχος) θα έχω πρόβλημα;

Θεωρητικά θα μπορούσα να πληρώσω και στα ΕΛΤΑ;

Λεπτομέρειες στην εικόνα εδώ

Spoiler

image.png.5bc94c212c3854e1ec35385888d6a579.png

Δημοσ.

δε θα έχεις θέμα απο που θα γίνει η πληρωμή. Πρακτικά σου λένε ότι αν μπουν χρήματα σε αυτό, αυτά αφορούν τον satsok2 για το μάθημα ΑΒΓ και μόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό πιστεύω/καταλαβαίνω και γω , απλά ηθελα να το επιβεβαιώσω.

Επεξ/σία από satsok2
Δημοσ.

Δε θα εχεις πρόβλημα και απο άλλο λογαριασμό να γίνει η πληρωμή μέσω RF. Μόνο αν το αναφέρει κάπου, αλλά το αποκλείω. Εγώ πληρώνω όλης της οικογένειας με RF, κανείς ποτέ δεν είχε θέμα. Από παράβολα ΑΣΕΠ μέχρι ρεύμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, satsok2 είπε

Πρέπει να κάνω μια πληρωμή για το e-learning του ΕΚΠΑ με κωδικό RF.

Στις οδηγίες γράφουν "ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής αφορά τις πληρωμές σας ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τον χρησιμοποιήσετε για την καταβολή διδάκτρων που αφορούν άλλο Πρόγραμμα ή άλλον εκπαιδευόμενο."

Εφόσον η πληρωμη δε γίνει από τραπεζικό λογαριασμό που μου ανήκει (αλλά από άλλον στον οποίο δεν είμαι συνδικαιούχος) θα έχω πρόβλημα;

Θεωρητικά θα μπορούσα να πληρώσω και στα ΕΛΤΑ;

Λεπτομέρειες στην εικόνα εδώ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.5bc94c212c3854e1ec35385888d6a579.png

ο κωδικός ειναι αποκλειστικά για αυτό που γράφει,δεν ειναι γενικός προς το ΕΚΠΑ.Δεν παίζει ρόλο απο που το πληρώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...