Προς το περιεχόμενο

Pc για total war warhammer 3

TRILOBYTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια μια βοηθεια να φτιαξω κατι οσο πιο οικονομικο γινεται να παιζει αυτα τα παιχνιδια. Ειναι για HD αναλυση και δεν χρειαζεται να παιζω καν σε μαξ γραφικα, high settings και να μην κολλαει μου αρκει. Αυτη τη στιγμη παιζω σε ενα παλιο λαπτοπ και οτι και να παρω η διαφορα θα ειναι τεραστια.

Ποσό που διαθέτουμε : Οσο πιο φθηνα γινεται 

Χρήση υπολογιστή : total war παιχνιδια

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?  Υπαρχει 1080p

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν με ενδιαφερει

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμας

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

Υπαρχει ενα τροδοτικο 550w corsair και ενα κουτι. Χρειαζομαι τα υπολοιπα. 

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηθελα να αναφερω οτι βρηκα και μια ψυκτρα: Thermalright True Spirit 140P ειναι η παλια μου και νομιζω ταιριαζει σε ιντελ δεν ξερω για amd. Επισης να αναφερω οτι η αγορα αν μιλαμε για καινουργια θα γινει με τιμολογιο, αλλα δεν εχω θεμα να παρω και μεταχειρισμενα μιας και προσπαθω να μειωσω το μπατζετ οσο γινεται.

Το πιο οικονομικό σύστημα για gaming είναι ο συνδυασμός Ryzen 5 5600 με Radeon RX 6600.

Ryzen 5 5600 113,63€

MSI B550-A PRO 106,40€

G.Skill Ripjaws V DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit (F4-3200C16D-32GVK) 54,48€

Western Digital Blue SN580 59,64€

PowerColor AXRX 6600 8GBD6-3DH 208,98€

Η Thermalright True Spirit 140P δεν νομίζω πως θα ταιριάξει γιατί είναι για παλιότερα socket. Ο 5600 έχει στοκ ψήκτρα. Αν θέλεις πάρε μια Arctic Freezer 36 CO στα 30€. Το κουτί σου κοίτα να είναι ευρύχωρο με καλή κίνηση αέρα (μην είναι κάποιο αρχαίο με μια θέση ανεμιστήρα μόνο). Και το Corsair (550W) τροφοδοτικό να μην είναι κάποιο παλιό VS. Είναι κρίμα να εμπιστευτείς σύστημα 500€ σε αμφίβολο τροφοδοτικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...