Matt87 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πλέον στα τελευταία μοντέλα οι αλλαγές είναι μικρές έως και απαρατήρητες. Στο παρελθόν η αναβάθμιση γινόταν και για αισθητικούς λόγους. Προσωπικά ξεχωρίζω το 3G, το 5 και το 13 pro με το αγαπημένο alpine green. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από Matt87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iYannis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Από θέμα αισθητικής η σειρά 4 ήταν μακράν η καλύτερη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 11 minutes ago, iYannis said: Από θέμα αισθητικής η σειρά 4 ήταν μακράν η καλύτερη 4 και 5 θα πω και εγώ. Ειδικά το 5s ήταν πανέμορφο. Ακόμα και τώρα, τόσα χρόνια μετά μια χαρά είναι το design του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 4/4s & 5/5s μακραν τα πιο ομορφα για την εποχη τους… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Το 5 σε μαύρο. Ξεχώριζε από μακριά τότε. ήταν κόσμημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μακράν το καλύτερο ήταν το πρώτο. Πρωτοπορία, καινοτομία, η αίσθηση που σου άφηνε μοναδική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου ισχυει η στρογγυλαδα του 3g ηταν πολυ ανετη στο χερι και το 4/4s με jailbreak του αλλαζες τα φωτα ακομη και το σημα κοσμοτε ειχα αφαιρεσει και ειχα βαλει το whats up εικονιδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperLuigis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου X/xs για εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2g και 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου το 5s ήταν το πρώτο μου ......αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ήταν σαν παιχνιδάκι στη παλάμη.....το έχω ακόμη σαν εφεδρικό με μια αλλαγή μπαταρίας στην apple με 25 δολλαρια....δεν αλλάζω εύκολα τηλέφωνο,τωρα είμαι με το 11pro απο το 2020.......δεν ξερω πως θα κατσει η επομενη αλλαγη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Έχω τα 3g και 4s. Το 3g ωραίο με τις καμπύλες του και το 4s πιο ...profe. To 4s το χρησιμοποιώ για ξυπνητήρι και παίζω κάποια παιχνιδάκια που είχα κατεβάσει τότε (jailbrake) για να μην πάει τζάμπα. Το φορτίζω μια φορά την εβδομάδα περίπου ( με κλειστά bt, wifi, data) και με έχει βολέψει πολύ. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα