dge1978 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου όχι, είναι σε rack μαζί με καταγραφικό, συναγερμό, ups κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Στις 31/10/2024 στις 11:37 ΠΜ, dge1978 είπε εκεί έχει μια μπριζα τηλεφώνου Παίζει να είναι RJ45 η πρίζα ( δηλαδή 8 pins ) τα οποία φυσικά από πίσω να είναι συνδεδεμένα; 6 λεπτά πριν, dge1978 είπε όχι, είναι σε rack μαζί με καταγραφικό, συναγερμό, ups κλπ Ποιος άλλος ανώμαλος πέραν από εμένα υπάρχει που βάζει τα πάντα σε rack ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dge1978 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου χαχα ειναι γραφειο οποτε τα εχωσα ολα στην ανακαινιση σε ένα δωματιάκι. η μπριζα είναι μια κλασσική τηλεφώνου, εκεί τώρα είναι συνδεδεμένο ένα τηλέφωνο με τηλεφωνητή. Λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί η αλήθεια είναι οτι ο ηλεκτρολόγος έβγαλε διάφορες εξόδους γιατί και το κουδούνι/μονιτορ είναι με ethernet και ούτε ξέρω τι γίνεται. Μπορεί να έχει και δεύτερη μπρίζα τηλεφώνου αλλά δε νομίζω να έχει ρίξει καλώδιο από πίσω. Θα τον καλέσω τη Δευτέρα να μάθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, dge1978 είπε χαχα ειναι γραφειο οποτε τα εχωσα ολα στην ανακαινιση σε ένα δωματιάκι. η μπριζα είναι μια κλασσική τηλεφώνου, εκεί τώρα είναι συνδεδεμένο ένα τηλέφωνο με τηλεφωνητή. Λεπτομέρειες δε ξέρω γιατί η αλήθεια είναι οτι ο ηλεκτρολόγος έβγαλε διάφορες εξόδους γιατί και το κουδούνι/μονιτορ είναι με ethernet και ούτε ξέρω τι γίνεται. Μπορεί να έχει και δεύτερη μπρίζα τηλεφώνου αλλά δε νομίζω να έχει ρίξει καλώδιο από πίσω. Θα τον καλέσω τη Δευτέρα να μάθω Αν από πίσω έχει utp καλώδιο που το πιο πιθανών να έχει και δεν το έχει κόψει κοντό ίσως μπορείς να βγάλεις δύο πρίζες τηλεφώνου. Ίσως είναι εύκολο επίσης να αλλάξεις το ίδιο το καλώδιο. Έτσι θα μπορείς να βάλεις το fritzbox ή ότι άλλο βολέψει την περίπτωση σου. Για να σου λυθεί γρήγορα η απορία μπορείς να ρίξεις μια ματιά πίσω απ' το router στις θύρες του τηλεφώνου για τον τύπο του καλωδίου. Τα υπόλοιπα ίσως είναι πιο εύκολο να κάνεις μια ερώτηση στον ηλεκτρολόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα