Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κάρτας γραφικών

bathory7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά έχω το παρακάτω σύστημα μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών με κάποια πιο καινούρια, χωρίς να έχω θέμα ασυμβατότητας? Έχω τώρα gtx 1060 6gb, msi h170 m3 motherboard, και Intel core i5 6600 socket 1151.Ευχαριστω πολύ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι άπειρες οι κάρτες που μπορείς να βάλεις χωρίς θέματα ασυμβατότητας.

Για να είναι κάποιος απόλυτα σωστός για την πρόταση που θα κάνει, θα πρέπει να γνωρίζει επιπλέον πράγματα.

Ποια η χρήση του pc; Gaming; (αν ναι) Σε τι ανάλυση; Τι είδους παιχνίδια;

Ποιο το τροφοδοτικό που έχει ο υπολογιστής;

Ποιο το κουτί που πλαισιώνει το σύστημα;

Η 1060 φαίνεται ταιριαστό ταίρι και με σχετικά μικρό bottleneck, γιατί θέλεις να αλλάξεις κάρτα;

Το πιθανότερο είναι οτι με αυτόν τον επεξεργαστή δε θα μπορείς να την εκμεταλλευτείς, τουλάχιστον όχι στο έπακρο.

• Like 1

Ευχαριστώ για την απάντηση, τώρα παίζω cod black ops 6 μια χαρά παίζει εκτός από κάτι κολλήματα καμιά φορά. Απλά λέω να αλλάξω κάρτα ώστε να προλάβω αυτά τα πράγματα στα πιο καινούρια παιχνίδια, αν μπορείς να μου πεις κάνα δυο προτάσεις για κάρτες σε ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αξίζει το σύστημα αυτό για αλλαγή κάρτας γραφικών. Έτσι όπως είναι έχεις σχεδόν το βέλτιστο ζευγάρι. Άντε να πας σε καμία 1660 super, άντε να πας σε rx 5600xt αλλά μέχρι εκεί. Αν δεν αλλάξεις πλατφόρμα μην περιμένεις μεγάλες αλλαγές.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...