Προς το περιεχόμενο

Αγορα γραφειου απο jumbo

Konstanta33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολους! σκεφτομαι να αγορασω ενα γραφειακι απο τα τζαμπο στα 60€ 

δεν με ενδιαφερει που ειναι "gaming" απλα μαρεσει μιας και σε διαστασεις ειναι ικανοποιητικο για τον χωρο μου

εχει αγορασει κανεις το ιδιο ωστε να μας πει γνωμη? σε φυσικο καταστημα που το ειδα δεν γλιστραγε και γενικα απο τα μπουκετιδια που του εριξα φαινεται στιβαρο, εσεις τι λετε?

Screenshot_2024-10-28-21-14-31-824_com.android.chrome.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσύ το είδες από κοντά.

Εγώ έχω 2 γενικές παρατηρησεις->

Α)60cm στο βάθος θεωρώ ότι είναι οριακό, 70cm είναι καλύτερα.Αρκει προφανώς να έχεις και τον χώρο.120 πλάτος και ειδικα εαν βάλεις το pc στο πάτωμα είναι μια χαρά για 1 χρηστη(εκτός και εάν έχεις πολλές/μεγάλες οθόνες)

Β)Δεν το έχω δει το συγκεκριμένο, αλλά ειδικά στα οικονομικά προτιμώ τα κλασσικά σχέδια(όχι λόγο αισθητικης).

Π.χ ένα γραφείο με 4 πόδια κάθετα.

Αυτο -ξαναλεω δεν το έχω δει από κοντα-  μου δίνει την εντύπωση πως ίσως στραβωνε εάν καταλάθος άφηνες κάτι βαρύ στην "έξω" του πλευρά.

Στις 28/10/2024 στις 11:37 ΜΜ, @topos είπε

Εσύ το είδες από κοντά.

Εγώ έχω 2 γενικές παρατηρησεις->

Α)60cm στο βάθος θεωρώ ότι είναι οριακό, 70cm είναι καλύτερα.Αρκει προφανώς να έχεις και τον χώρο.120 πλάτος και ειδικα εαν βάλεις το pc στο πάτωμα είναι μια χαρά για 1 χρηστη(εκτός και εάν έχεις πολλές/μεγάλες οθόνες)

Β)Δεν το έχω δει το συγκεκριμένο, αλλά ειδικά στα οικονομικά προτιμώ τα κλασσικά σχέδια(όχι λόγο αισθητικης).

Π.χ ένα γραφείο με 4 πόδια κάθετα.

Αυτο -ξαναλεω δεν το έχω δει από κοντα-  μου δίνει την εντύπωση πως ίσως στραβωνε εάν καταλάθος άφηνες κάτι βαρύ στην "έξω" του πλευρά.

ισως και να χεις δικιο περι καθετου γραφειου. εγω γενικα ηθελα να τα βαλω ολα πανω, υπολογιστη οθονη ηχειακια και ps4 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...