ideal09 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, Tlykog είπε Αν και το m590 είναι παλιό, και δεν υπάρχει πλέον στο skroutz, από scrolling πως είναι; Εϊναι παλιό οντως, απ το 2019 το εχω, και ακριβο πλεον εκτος αν εισαι τυχερος. Τα μονα κουμπια που ξεχωριζουν ειναι τα δεξι-αριστερο που ειναι silent. Scroll και τα πλαινά είναι εντελώς basic. To θετικό που έχει η ροδέλα είναι ότι υποστηρίζει δεξι και αριστερό κλικ. Θεωρητικά το επόμενο μοντέλο ειναι το m650 που ειναι πιο ποιοτικο με ανώτερη ροδελα(δεν υποστηριζει δεξι-αριστερο κλικ που βολευει στα excel, κειμενα κλπ) και σε καλη πλεον τιμη αλλα πάσχει στη συνδεσιμοτητα γιατι δεν υποστηριζει πραγματικα δυο συνδεσεις, πχ. καθε φορα που πας απ το bluetooth στο receiver, μετα πρεπει να ξανακανεις pair με την αλλη συσκευη αμα θες να ξανασυνδεθεις μεσω bluetooth. 1
medidia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου To Magic Mouse ειναι το απόλυτο ποντίκι για εφαρμογές γραφείου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μετά από τόσα χρόνια η λογική του δεν έχει γίνει standard για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Μπορεί να ξενίζει στην αρχή αλλά μόλις καταλάβεις τη λογική του δεν υπάρχει επιστροφή. Το ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ φορτίζει είναι σχεδιαστική επιλογή. Στην χειρότερη περίπτωση που δεν λαμβάνεις υπόψιν τις ειδοποιήσεις ότι χρειάζεται φόρτιση το βάζεις 2 λεπτά στη μπρίζα και βγάζει άλλη μια μέρα. Θα ήθελα μια αναβαθμισμένη έκδοση που να φορτίζει ασύρματα με φορτιστή όπως του Apple Watch. 3
Ntinaras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Κι εμείς τρέξαμε να δώσουμε ένα κατοστάρικο για να πάρουμε ένα ποντίκι επειδή έχει λογότυπο πάνω. 99 δολάρια ένα απλό ποντίκι; Να ήταν τίποτα gaming με επιπλέον κουμπιά και macros, να πω ναι. Τι άρμεγμα πέφτει από την apple στους πελάτες της. Τι να πω κι εγω που εδωσα 120 για να παρω Mousepad 3
j_karigiannis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Δεν σε αναγκασε κανενας να το αγορασεις! δεν σε αναγκαζει κανενας να το αγορασεις! οκ dude
cghera Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δεν σας βολεύει; Πάρτε ένα άλλο ποντίκι ρε παιδιά. Αν δεν έχει τις πωλήσεις που θέλει θα το αλλάξουν ή θα το καταργήσουν. 1
aris.04 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Αναφορά σε κείμενο Αξίζει να σημειωθεί ότι το Magic Mouse προσφέρει εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας, με μόλις δύο λεπτά φόρτισης να παρέχουν αρκετή ενέργεια για περίπου εννέα ώρες χρήσης. Για να σηκωθούν 2 λεπτά να ξεπιαστούν το κάνει η apple.... Δυο λεπτά δεν έχετε τόσο πολυάσχολοι είστε...
Diavolos666 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 hour ago, Ntinaras said: Τι να πω κι εγω που εδωσα 120 για να παρω Mousepad ...πως τα βάζεις έτσι αυτά τα link βρε αθεόφοβε, έχει χάρη που δεν έχω ασύρματα ποντίκια αλλιώς θα το αγόραζα κι εγώ.
mordred Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Καλά κλάιν σιγά το θέμα. Εργονομικά είναι έτσι κι αλλιώς για τα σκουπίδια 1
nekys Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Στο παρελθόν πάντως σε εταιρία που δούλευαν μόνο με iMac, είχαν κάνει ολόκληρη φασαρία γιατί τα ποντίκια τους χαλάνε κάθε έξι μήνες και πρέπει να αγοράζουν καινούργια. Εμείς απλώς τα αλλάζαμε με άλλα φορτισμένα και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. 2
Ntinaras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, nekys είπε Στο παρελθόν πάντως σε εταιρία που δούλευαν μόνο με iMac, είχαν κάνει ολόκληρη φασαρία γιατί τα ποντίκια τους χαλάνε κάθε έξι μήνες και πρέπει να αγοράζουν καινούργια. Εμείς απλώς τα αλλάζαμε με άλλα φορτισμένα και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Τι εννοεις? Τελειωνε η μπαταρια και νομιζαν πως ειχαν χαλασει?
Centurion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δεν έχω αγοράσει ποτέ προϊόν Apple, αλλά καταλαβαίνω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση θέλουν να το χρησιμοποιείς ασύρματα, έτσι όπως έχει σχεδιαστεί. Εφόσον έχει και μεγάλη αυτονομία, δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Όπως δεν ενδείκνυται να χρησιμοποιείς ένα smartphone την ώρα της φόρτισης, το ίδιο συμβαίνει και με το ποντίκι. Ή όπως και με ένα laptop με μπαταρία που είναι συνεχώς στο ρεύμα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να έχω το χέρι μου επάνω σε mouse με μπαταρία που φορτίζει όλη την ώρα. Kudos στην Apple.
Piterakos83 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 20 ώρες πριν, ramarg είπε Πέρα από το γεγονός ότι συμφωνώ με το σχόλιο σου, πραγματικά έχω κάνει άπειρες προσπάθειες να τους καταλάβω. Εντάξει και εγώ έχω μεγαλώσει σε μία χώρα που κυριάρχησαν τα Windows, μεγάλωσα με 95/98/ME/XP/VISTA/7 και νοσταλγώ εκείνες τις εποχές σαν εποχές (όχι γιατί μου λείπει η παρακμή του εκάστοτε λειτουργικού). Τα σχόλια τους όμως και η εμμονή με μη εξέλιξη ξεπερνά τα όρια της υγιούς νοσταλγίας. Προτιμούν μέχρι σήμερα να παιδεύονται με ένα λειτουργικό που έχει χάσει την ταυτότητα του, προσπαθεί να γίνει macOS, και εν τέλει έχει κάνει τον χάρτη πλοήγησης του OS ένα ατελείωτο χάος. Και αυτό το χάος αποτυπώνεται ακόμα και στα αξεσουάρ που διαλέγουν να χρησιμοποιούν... Προτιμούν ένα ποντίκι με καλώδιο γιατί έτσι έμαθαν. Και θεωρούν ότι το MagicMouse πρέπει να χρησιμοποιηθεί με καλώδιο ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.!! Προσωπικά έκανα τη μετάβαση σε Mac το 2012, άργησα πολύ να καταλάβω το λάθος μου αλλά η μετάβαση μου άνοιξε νέους ορίζοντες κλπ κλπ. Δεν θα ήμουν ο χρήστης που είμαι σήμερα αν δεν έπαιρνα τότε την απόφαση να αλλάξω. Και το λέω γιατί η μετάβαση έγινε σε εποχές που τα Mac δεν ήταν μόδα ούτε status symbol. Σήμερα ένα παιδί θα αγοράσει Apple για εντελώς λάθος λόγους & με κριτήρια τεχνολογικής ανωριμότητας. Για να φτάσεις στο τέλειο χρειάζεται να περάσεις από κάτι αισχρό. Και ως προς το τελευταίο ευχαριστούμε την MS και το χάος της. Το ζήσαμε και δεν θέλουμε άλλο. Thanks but no thanks.!! Περιέργως τα επιχειρήματά σου είναι ίδια με τα δικά μου, απλά ανάποδα. Τι εννοώ; Είχα Windows PCs από τα 3.11 και μετά, εκεί κάπου το 2004 δούλευα ταυτόχρονα τα 2 λειτουργικά και είχα εντυπωσιαστεί από το macOS. Αυτό κράτησε μέχρι το 16-17 περίπου που η μηλοεταιρία αποφάσισε έτσι απλά να γυρίσει πλάτη στον επαγγελματία (βλέπε Final Cut Pro) και να τον κάνει να λειτουργεί "όπως πρέπει/θέλει/ξέρει μόνο η ίδια", κάτι που φυσικά δεν πέρασε στην πλειοψηφία των επαγγελματιών που αφού διαμαρτυρήθηκαν εντόνως (και τους έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι) της έριξαν ένα Χ και γύρισαν στα άλλα συστήματα που μέχρι στιγμής δεν τους έχουν κάνει τέτοιες τρικλοποδιές. Δεν έχω λοιπόν κάτι με την apple αλλά με τη φιλοσοφία "έτσι θα το δουλεύεις και δεν υπάρχει εναλλακτική". Επομένως για τους ίδιους λόγους και χωρίς να σνομπάρω, όπως είπες και συ πριν: Thanks but no thanks.!! 1
gregory22 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Όταν φορτίζει, έτσι κι αλλιώς αποσυνδέεται και δεν λειτουργεί......αλλά εδώ μέσα οι πολυξέρογλου που το έχουν δει μόνο απο το ίντερνετ σε φωτό, χωρίς να το έχουν καν χρησιμοποιήσει, λένε ότι τους κατέβει. Είναι το καλύτερο ποντίκι που έχω δοκιμάσει και δεν είμαι 22χρονο.....για γραφείο ειδικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Πείτε ότι θέλετε αλλά προφανώς δεν το έχετε. Σε περιβάλλον Μac OS έχει σχεδιαστεί και εκεί ανταποκρίνεται άψογα. όχι σε windows που το έχουν προσπαθήσει κάποιοι Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από gregory22 1
alpha1005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Στις 29/10/2024 στις 8:45 ΠΜ, billdanos είπε Αχ λες εκείνες τις περιπτώσεις που καθόσασταν πάνω στα τηλέφωνά σας και αυτά στράβωναν? Πω πωωωωωωω τρελό "σκάνδαλο" μιλάμε, κόντεψε να κλείσει η Apple εξαιτίας της χαζαμάρας μερικών! 😛 Άμα κάτσεις στο iPhone. 15. Θα γίνει το ίδιο ; .. Ουψ μάντεψε.. κατασκευαστικό λάθος λέγεται.. Η χαζαμαρα φαίνεται σε όλους όσοι μπορούν να το καταλάβουν .. κάποιοι δεν φτάνουν ούτε μέχρι εκεί .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα