Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 minute ago, alpha1005 said: Ναι ρε φίλε , γιατί να ξέρει ; Όταν λυγιζανε τα iPhone στη τσέπη και σπαγανε σαν γκοφρετα δεν ήταν εταιρεία δισεκατομμυρίων; Τώρα έγινε νομίζεις ; Είσαι σε κάποιου είδους cult αβουλων ανθρώπων που προσκυνανε με θρησκευτική ευλάβεια τα μεγάλα brands ; Αχ λες εκείνες τις περιπτώσεις που καθόσασταν πάνω στα τηλέφωνά σας και αυτά στράβωναν? Πω πωωωωωωω τρελό "σκάνδαλο" μιλάμε, κόντεψε να κλείσει η Apple εξαιτίας της χαζαμάρας μερικών! 😛 4
polaki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 10 hours ago, Tlykog said: Τί εννοείς; Στο MX 3s δεν έχει καμία διαφορά. Λειτουργει μια χαρά σε mac και windows. Σε πολλά reviews προτείνουν να πάρουμε το απλό μια και η έκδοση για mac δε διαφέρει σε τίποτα, παρά μόνο στο ότι δεν περιέχει τον adapter και κάνεις σύνδεση μόνο μέσω bluetooth. Λοιπόν το ίδιο πίστευα και εγώ, και έχω διαβάσει όλα τα reddit posts! AΛΛΑ!!! Στο δικό μου προηγούμενο setup, δηλαδή ένα mac mini M1 με keybord MX και το MX mouse, όταν είχα ΚΑΙ ακουστικά συνδεδεμένα (της Αpple), το mouse πολλές φορές έκανε αλματάκια στο scrolling. Δε θυμάμαι και αν το είχα ανεβάσει ως πρόβλημα εδώ πριν 2 χρόνια ή κάτι τέτοιο, θα το δω. Είχα παλέψει με dongle, είχα παλέψει χωρίς dongle, είχα παλέψει με το να έχω συνδεδεμένο το καλώδιο φόρτισης και του mouse και του keyboard (δεν ξέρω καν αν αυτό σταματάει το ασύρματο, και γίνεται wired, αλλά τουλάχιστον προσπάθησα). Μιλάμε τώρα ότι είχα δίπλα το άθλιο magic mouse (αυτό χωρίς καν την επαναφόρτηση), ίσα ίσα για να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όταν μιλούσα σε chat ή όταν απλά ήθελα να ακούω μουσική χωρίς να σπάω τις μπάλες των δίπλα το βράδυ. Φέρνω ένα MX for mac απ'το γραφείο, λύθηκαν όλα τα προβλήματα... Οπότε πλέον και στο Macbook Pro 16 με τον Μ1 Pro 32GB (αυτό που το iStorm τέτοια εποχή πρακτικά χάριζε 1800€ στο Mall) είμαι με το MX for mac. Δεν έχω δοκιμάσει το απλό. Κάπου το έχω βέβαια οπότε όταν βρω χρόνο ίσως επιστρέψω! 1
fsbmaniac Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Παίζει να υπάρχει ανθρωπος να το δουλέυει παραγωγικά ? 1
txs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Ας πω και εγω την άποψη μου μιας και το χρησιμοποιώ τουλάχιστον για 8ώρες 5 στα 7 σίγουρα τα τελευταία 4 χρόνια. Για το δικό μου χέρι είναι το καλύτερο ποντίκι που έχω χρησιμοποιήσει σε συνδυασμό με το οικοσύστημα της apple, και έχω χρησιμοποιήσει πολλά ποντίκια και ξαναγράφω ΠΟΛΛΑ, gaming και μη (RAZER, MX MASTER, 502.......). Μου είναι πολύ ξεκούραστο, είναι το μόνο που δεν με πονάει ο καρπός γιατι είναι σχεδόν στο ίδιο ύψος με το γραφείο. Η μπαταρία ακόμα και σήμερα κρατάει μια χαρά, το φορτίσω μια φορά στους 2 μήνες, το αφήνω το βράδυ που φεύγω και το βρίσκω έτοιμο το πρωί που γυρνάω οπότε η θέση της θύρας μου είναι αδιάφορη. Η τιμή του είναι αντίστοιχη με τα καλά ποντίκια άλλων εταιριών οπότε δεν είναι εμπόδιο
Tlykog Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, polaki είπε Λοιπόν το ίδιο πίστευα και εγώ, και έχω διαβάσει όλα τα reddit posts! AΛΛΑ!!! Στο δικό μου προηγούμενο setup, δηλαδή ένα mac mini M1 με keybord MX και το MX mouse, όταν είχα ΚΑΙ ακουστικά συνδεδεμένα (της Αpple), το mouse πολλές φορές έκανε αλματάκια στο scrolling. Δε θυμάμαι και αν το είχα ανεβάσει ως πρόβλημα εδώ πριν 2 χρόνια ή κάτι τέτοιο, θα το δω. Είχα παλέψει με dongle, είχα παλέψει χωρίς dongle, είχα παλέψει με το να έχω συνδεδεμένο το καλώδιο φόρτισης και του mouse και του keyboard (δεν ξέρω καν αν αυτό σταματάει το ασύρματο, και γίνεται wired, αλλά τουλάχιστον προσπάθησα). Μιλάμε τώρα ότι είχα δίπλα το άθλιο magic mouse (αυτό χωρίς καν την επαναφόρτηση), ίσα ίσα για να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όταν μιλούσα σε chat ή όταν απλά ήθελα να ακούω μουσική χωρίς να σπάω τις μπάλες των δίπλα το βράδυ. Φέρνω ένα MX for mac απ'το γραφείο, λύθηκαν όλα τα προβλήματα... Οπότε πλέον και στο Macbook Pro 16 με τον Μ1 Pro 32GB (αυτό που το iStorm τέτοια εποχή πρακτικά χάριζε 1800€ στο Mall) είμαι με το MX for mac. Δεν έχω δοκιμάσει το απλό. Κάπου το έχω βέβαια οπότε όταν βρω χρόνο ίσως επιστρέψω! Νομίζω ότι έπεσες σε προβληματικό κομμάτι ή το διόρθωσαν στο 3s. Έχω το Mx master 3s, όχι για Mac. Κανένα πρόβλημα. Λειτουργεί άψογα σε pc και mac. 1 ώρα πριν, fsbmaniac είπε Παίζει να υπάρχει ανθρωπος να το δουλέυει παραγωγικά ? Ή παραγωγικά ή καθόλου. Για games δεν κάνει. Για απλή χρήση είναι overkill, όπως και όλα τα ακριβά ποντίκια έτσι κι αλλιώς και ειδικά σε Mac το touchpad είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε φθηνό ποντίκι. Είναι η μόνη συσκευή τύπου laptop που έχω χρησιμοποιήσει, όπου δε με πειράζει να χρησιμοποιήσω το touchpad. Είναι τόσο καλό. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από Tlykog 1
ideal09 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1. Logitech m590 για ταξίδια 2. Logitech MX Μaster 2s για το σπίτι Το apple είναι σίγουρα πανέμοργο και τρομερά ποιοτικο, θα το προτιμούσα καθαρά λόγω εμφάνισης, για καμιά reception, κάνενα meeting office κ.λ.π. Όσες φορές έχει χρειαστεί να το δουλέψω, απλά το έβαζα στην άκρη και δούλευα το m590. H θύρα φόρτισης ψιλοαδιάφορη, αν και έχει χρειαστεί εν ώρα δουλείας να αλλάξω μπαταρία/φορτίσω, αλλά ελάχιστες φορές. Και το design θα χαλάσει επίσης, για μένα καλά κάνει, σαν να το λέει κι ολας, είναι για χρήση μια στο τόσο, δεν θα εχεις θεμα.
Dinos1973 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 13 hours ago, j_karigiannis said: "Η εμμονή της Apple στο συγκεκριμένο σχεδιασμό αποτελεί παράδειγμα της φιλοσοφίας της εταιρείας να" ... μας γράφει στα τέτοια της. Δεν σε αναγκασε κανενας να το αγορασεις! 12 hours ago, Diavolos666 said: Κι εμείς τρέξαμε να δώσουμε ένα κατοστάρικο για να πάρουμε ένα ποντίκι επειδή έχει λογότυπο πάνω. 99 δολάρια ένα απλό ποντίκι; Να ήταν τίποτα gaming με επιπλέον κουμπιά και macros, να πω ναι. Τι άρμεγμα πέφτει από την apple στους πελάτες της. δεν σε αναγκαζει κανενας να το αγορασεις!
ethereum Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) η θέση φόρτισης δεν με πειράζει , εκείνο που θα ήθελα είναι να ανανεώσουν τη σχεδίαση , δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι καινούργιο ? πέρασαν τόσα χρόνια , το 2012 είχα αγοράσει ένα iMac και είχε ακριβώς το ίδιο ποντίκι . Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από ethereum
CyanBlue Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, vsterg είπε Πάντως ανεξάρτητα απο το που είναι η είσοδος του βύσματος είναι πολύ λεπτουλι για τα χοντρά λουκάνικα - δάχτυλα μου. Για κορίτσια μόνο είναι. Πάντως και το πρώτο imac 30 χρόνια πριν, είχε ένα πολύ άβολο mouse... Όλα είχαν να κάνουν με το design, στο οποίο τότε έδιναν μαθήματα. Ποτέ δεν είχα Mac, αυτό το iMac το είχα ερωτευθεί (σε τυρκουάζ) αλλά η τσέπη δεν άντεχε. Αν το είχα πάρει θα το είχα ακόμα έστω και για να το βλέπω μόνο.
Nspider Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Δεν σε αναγκασε κανενας να το αγορασεις! δεν σε αναγκαζει κανενας να το αγορασεις! Μπραβο σου, επρεπε καποιος να τους το πει αυτο, που εχουν το θρασος να γραφουν την γνωμη τους χωρις να τους ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! 4
Diavolos666 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Dinos1973 said: Δεν σε αναγκασε κανενας να το αγορασεις! δεν σε αναγκαζει κανενας να το αγορασεις! Φυσικά δεν με ανάγκασε κανείς να το αγοράσω γι' αυτό και έγραψα ότι "τρέξαμε να το αγοράσουμε". Φόρουμ είναι και γράφουμε τις απόψεις μας. ...δεν σε ανάγκασε κανείς να απαντήσεις. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από Diavolos666 4
KostasKri Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Η πλάκα είναι πως όσοι το έχουν σχεδον όλοι λένε καλά λόγια και ότι δεν ενοχλεί η θέση φόρτισης λόγω της μεγάλης διάρκειας της μπαταρίας. Οι υπόλοιποι απλά δεν το έχουν. Να χαμε να λέγαμε. 2 1
Tlykog Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, ideal09 είπε 1. Logitech m590 για ταξίδια 2. Logitech MX Μaster 2s για το σπίτι Το apple είναι σίγουρα πανέμοργο και τρομερά ποιοτικο, θα το προτιμούσα καθαρά λόγω εμφάνισης, για καμιά reception, κάνενα meeting office κ.λ.π. Όσες φορές έχει χρειαστεί να το δουλέψω, απλά το έβαζα στην άκρη και δούλευα το m590. H θύρα φόρτισης ψιλοαδιάφορη, αν και έχει χρειαστεί εν ώρα δουλείας να αλλάξω μπαταρία/φορτίσω, αλλά ελάχιστες φορές. Και το design θα χαλάσει επίσης, για μένα καλά κάνει, σαν να το λέει κι ολας, είναι για χρήση μια στο τόσο, δεν θα εχεις θεμα. Αν και το m590 είναι παλιό, και δεν υπάρχει πλέον στο skroutz, από scrolling πως είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα