Tlykog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Κι εμείς τρέξαμε να δώσουμε ένα κατοστάρικο για να πάρουμε ένα ποντίκι επειδή έχει λογότυπο πάνω. 99 δολάρια ένα απλό ποντίκι; Να ήταν τίποτα gaming με επιπλέον κουμπιά και macros, να πω ναι. Τι άρμεγμα πέφτει από την apple στους πελάτες της. Δεν είναι έτσι. Υποστηρίζει gestures, μιας και ένα μεγάλο μέρος της πάνω πλευρά είναι σαν ένα touchpad και αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς βολεύει. Επιπλέον είναι το μόνο ποντίκι που έχει πραγματικά smooth scrolling σε mac. Μετά πλησιάζουν μερικά της logitech, αλλά δε το φτάνουν. Σαν σχήμα, όπως έγραψα και παραπάνω, περισσότερο σχεδιάστηκε να είναι φορητό παρά οτιδήποτε άλλο. Ίσως βολεύει αυτούς που πιάνουν το ποντίκι με claw grip ή Fingertip grip και όχι με palm grip. Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως palm grip και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω για πολλές ώρες. Η κατασκευή του είναι στιβαρή και πάρα πολύ ποιοτική. Δεν έχω πιάσει πιο ποιοτικό mouse. Σαν κύριο ποντίκι έχω το Logitech mx master 3s. Φοβερή εργονομία, τρομερό ποντίκι, αλλά δεν είναι φορητό και δεν είναι το ίδιο σε mac και σίγουρα δεν έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής. Δεν είναι κακή κατασκευή, ποιοτικότατο είναι, αλλά όχι στα επίπεδα του magic mouse. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Tlykog 5 3
magicnumbers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Τι άρμεγμα πέφτει από την apple στους πελάτες της Αποκλείεται είναι δοκιμασμένη κ σοφη τεχνολογία που δουλεύει. Παίζει να λυπούνται οικονομικα κ το ψιλό rd στο μεταξύ για να αλλάξει θέση η υποδοχή 20 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε 20 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από magicnumbers Το widget κολλησε
dasimo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) το πρόβλημα με το magic mouse δεν ειναι (μονο) η φορτιση που την κανεις μια φορά το τρίμηνο.....το πρόβλημα ειναι το σχήμα που δημιουργεί επικονδυλίτιδα για πλάκα....πηρα πρό τριετίας το ΜΧ3 της Logitech και σωθηκα... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από dasimo 5 1
polaki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Το χειρότερο mouse που υπάρχει και απορώ πως υπάρχει ακόμα. Το μοναδικό που αξίζει σε mac είναι η σειρά “for Mac” του Logitech MX. Σημαντικό να είναι for Mac και όχι το απλό, γιατί το απλό πήγα να το σπάσω στον τοίχο όταν το είχα πάρει. 1
evark Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μεχρι εκεί εφτασε η πλακέτα μεσα, εκεί έβαλαν το βύσμα.... τι θελετε? να πληρώσουν 2 πόντους ακόμα πλακέτα για να φτάσει μέχρι την άκρη, μόνο και μόνο για το βυσμα? Και φυσικά δεν αλλάζει, γιατί οι πλακέτες είναι ηδη φιαγμένες... να τις πετάξουμε? Απλά πράγματα.... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από evark 1 2
Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μετά το MX Master 3 έπαψα να ασχολούμαι με ποντίκια. Όσο όμορφο και να είναι το Magic Mouse δεν βγαίνει 8ωρο αν κάνεις αρκετή χρήση του mouse. 2
Tlykog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, polaki είπε Το χειρότερο mouse που υπάρχει και απορώ πως υπάρχει ακόμα. Το μοναδικό που αξίζει σε mac είναι η σειρά “for Mac” του Logitech MX. Σημαντικό να είναι for Mac και όχι το απλό, γιατί το απλό πήγα να το σπάσω στον τοίχο όταν το είχα πάρει. Τί εννοείς; Στο MX 3s δεν έχει καμία διαφορά. Λειτουργει μια χαρά σε mac και windows. Σε πολλά reviews προτείνουν να πάρουμε το απλό μια και η έκδοση για mac δε διαφέρει σε τίποτα, παρά μόνο στο ότι δεν περιέχει τον adapter και κάνεις σύνδεση μόνο μέσω bluetooth. 2
lawlezz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου το δουλευω καθε μερα κ δν ξερω αν το εχω φορτισει ακομα 2
Tlykog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Μετά το MX Master 3 έπαψα να ασχολούμαι με ποντίκια. Όσο όμορφο και να είναι το Magic Mouse δεν βγαίνει 8ωρο αν κάνεις αρκετή χρήση του mouse. Μόνο στη φορητότητα έχει θέμα, αλλά αν το χωράει η τσάντα... 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Tlykog είπε Μόνο στη φορητότητα έχει θέμα, αλλά αν το χωράει η τσάντα... Ισχύει έχω ένα dell που είχα πάρει με το dell xps 13 για αυτή την δουλειά αλλά αν πάω γραφείο πιο πολύ θα πάρω άλλο ένα mx master. (Για εταιρικό έχω Windows laptop) Το MBP σπάνια το παίρνω εκτός και την βγάζω και με το trackpad αν είναι ανάγκη (το έχω για προσωπική χρήση) 1
amigagr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2 hours ago, SabotazNic said: Γιατι ρε παιδια, εργονομικο ειναι Παντως καπου διαβασα οτι η apple θελει στην ουσια το ασυρματο ποντικι της να το χρησιμοποιουμε για την χρηση που προοριζεται, ασυρματα. Οποτε ο λογος της θεσης ισως ειναι αυτος. μια χαρα θεση για να παιζεις arkanoid οταν φορτιζει. 1 1
ramarg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) ΓΙΑΤΙ να αλλάξει θέση σε μία θύρα φόρτισης (που όσο προβληματική και να είναι η θέση της) θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσεις οριακά 3-4 φορές τον χρόνο.... Μιλάμε για μία συσκευή που η αυτονομία της αγγίζει τους 3-6 μήνες (ανάλογα την χρήση).. Δεν ξέρω τί λένε στα χαρτιά αλλά στην πράξη (ή τουλάχιστον στο δικό μου magic mouse με καθημερινή χρήση 6-7 ωρών και φροντίζοντας να κλείνω τον διακόπτη on/off στο τέλος κάθε χρήσης) κυριολεκτικά μία πλήρης φόρτιση μου βγάζει μήνες... Όσο προβληματική και να είναι η θέση της θύρας, μπορείς άνετα στο τέλος της ημέρας (όταν πας να κοιμηθείς) να το βάλεις να φορτίσει ΜΙΑ φορά για τους επόμενους ΜΗΝΕΣ. Αν η συσκευή χρειαζόταν καθημερινά φόρτιση τότε ναι θα ήταν θέμα η θέση της θύρα. Η αυτονομία του MagicMouse (και των λοιπών Magic Keyboard & Trackpad) πραγματικά σε κάνει να ξεχνάς την ανάγκη της για φόρτιση, σε σημείο που όταν αδειάσει η μπαταρία, οριακά δεν θυμάσαι πότε το φόρτισες τελευταία φορά. Και φυσικά ακόμα και η μπαταρία φτάσει στο 0% με 2-3 λεπτά φόρτισης θα σας βγάλει ΩΡΕΣ χρήσης... Αρκετά το αναλύσαμε. Όποιος έχει το ποντίκι γνωρίζει... Σε ευχαριστούμε Apple που έκανες την θύρα TypeC και μας διευκολύνεις να φορτίζουμε τα πάντα με ένα καλώδιο. End of discussion Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από ramarg 2 2
logistoulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Περιμένω σχόλιο από τον bildanos που θα μας διαβεβαιώνει ότι μπορεί να φορτίζει να καθώς δουλεύει ή ότι δεν του αδειάζει ποτέ η μπαταρία Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από logistoulis 3
AlexandrosGnL Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 1ον δεν την αλλάζει γιατί θέλει να χρησιμοποιούν οι χρήστες το ποντίκι χωρίς καλώδιο, η φιλοσοφία της apple δλδ είναι ξεκάθαρα η αισθητική και 2ον το ποντίκι χρειάζεται φόρτιση ανά 3-5 μήνες για 30 λεπτά, κυριολεκτικά δεν ενοχλεί κανέναν πραγματικό χρήστη ή θύρα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα