GiorgosT Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, gtok34 είπε τον ρωτησα μου τα μασουσε. οχι βουλωμενα λεει θελουν επισκευή. αντε βγαλε ακρη τωρα. δηλαδη αν τα βουλωμενα για επισκευή το κοστος ειναι 600 τα καινουρια ποσο ειναι? μια προχειρη ματια βρηκα τα ridex με 100 ευρω το ενα. που οπωσδηποτε απο τα παλια και επισκευασμενα τα προτιμω ως καινουρια στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν ειναι τουρμπινα αλλιως θα σε εκοβε ταχυτητα και με εστειλε στον πομπατζη. τι να πω τωρα? Δεν είναι απαραίτητο να φταίει η τουρμπίνα. Και τα βουλωμένα μπεκ είναι αρκετά συνήθης βλάβη. Τώρα, με βάση τα συμπτώματα που αναφέρεις, θα μπορούσαν να είναι βουλωμένα. Φυσικά, αυτό είναι μία υπόθεση, η μόνη λύση είναι να βρεις έναν μάστορα που ξέρει τι του γίνεται και να τον εμπιστεύεσαι (όχι εύκολο, το ξέρω). ΑΝ όντως είναι βουλωμένα, θέλουν καθάρισμα. Στην περίπτωση αυτή, βρίσκω υπερβολικά τα 600€ που σου ζήτησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Υπερβολικα πολλα τα 600€ για ανακατασκευη. Φιλος με Renault που τα εφτιαξε στα 350 χιλιαδες χλμ. πληρωσε 300€ σε εναν απο τους καλυτερους στην Βορεια Ελλαδα. Καινουργια, γνησια εβγαιναν 1000€. Σε καμμια περιπτωση μη βαλεις ημιτασιον και φθηνα. Το οτι σου τρωει παντως λαδια δεν εχει να κανει με τα μπεκ, το πιο πιθανο τουρμπινα που σου ειπαν και οι υπολοιποι. Δυστυχως, πρεπει να βρεις σωστο συνεργειο… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtok34 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2024 στις 4:19 ΜΜ, GiorgosT είπε Δεν είναι απαραίτητο να φταίει η τουρμπίνα. Και τα βουλωμένα μπεκ είναι αρκετά συνήθης βλάβη. Τώρα, με βάση τα συμπτώματα που αναφέρεις, θα μπορούσαν να είναι βουλωμένα. Φυσικά, αυτό είναι μία υπόθεση, η μόνη λύση είναι να βρεις έναν μάστορα που ξέρει τι του γίνεται και να τον εμπιστεύεσαι (όχι εύκολο, το ξέρω). ΑΝ όντως είναι βουλωμένα, θέλουν καθάρισμα. Στην περίπτωση αυτή, βρίσκω υπερβολικά τα 600€ που σου ζήτησε. ο τυπος ειναι μονοπωλιο στην πολη μας. μονο που τα ανοιξε ζητησε 150 ευρω επειδη του ειπα κλειστα ειναι πολλα τα 600. ξανα δεν προκειται να παω ...προτιμω σε αλλη πολη. Χωρις να κανει τιποτα απολυτως εργατικα λεει τοσα θελω. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από gtok34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. Τρίτη στις 05:06 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 05:06 πμ Στις 31/10/2024 στις 11:07 ΠΜ, gtok34 είπε ο τυπος ειναι μονοπωλιο στην πολη μας. μονο που τα ανοιξε ζητησε 150 ευρω επειδη του ειπα κλειστα ειναι πολλα τα 600. ξανα δεν προκειται να παω ...προτιμω σε αλλη πολη. Χωρις να κανει τιποτα απολυτως εργατικα λεει τοσα θελω. Καταλαβαίνω. Πολλοί "επαγγελματίες" είναι έτσι. Προφανώς και έχει μια λογική να ζητήσει ένα ποσό για τον χρόνο που αφιέρωσε, καθώς πολλές φορές το βάλε-βγάλε είναι μεγάλο παίδεμα (γενικά μιλάω), αλλά όχι κι έτσι. Προσωπικά, έχω βρει 2 μάστορες που τους εμπιστεύομαι γενικά, αλλά και πάλι, ΠΑΝΤΑ ρωτάω εκ των προτέρων τι θα χρεώσουν για την εργασία, πάντα φυσικά στο μέτρο του δυνατού. Έχει συμβεί να μου πει π.χ. 40€ και όταν πήγα να πληρώσω να μου ζητήσει 80€, για προσυμφωνημένη δουλειά. Προφανώς και δεν τα πήρε, καθώς άλλα είχε πει στην αρχή. Αν ακούσεις μάστορα να σου λέει παπαρίτσες του τύπου "Θα τα βρούμε μετά μωρέ", τις περισσότερες φορές να περιμένεις να σε δαγκώσει. Όσο για τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα, τα αγοράζω και τα πηγαίνω εγώ. Ορισμένοι ξινίζουν, αλλά πρόβλημά τους. Είχα βαρεθεί να πληρώνω κερατιάτικα και έχω γλιτώσει ένα σωρό λεφτά έτσι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, ήθελε ημιαξόνιο το παλιό γιατί λόγω χιλιομέτρων και φθοράς είχαν φαγωθεί τα δοντάκια και το πετούσε. Επέμενε ο τύπος ότι το αμάξι φορούσε λάθος ανταλλακτικό (δεν ίσχυε) και ήθελε να βάλει καινούριο με κόστος 200€. Τον αγνόησα, πήγα σε μάντρα ανταλλακτικών και βρήκα με 30€ σε πολύ καλή κατάσταση, το οποίο επέμενε ότι δεν ταιριάζει ενώ τα είχαμε πάνω στον πάγκο μαζί με το παλιό που είχαμε βγάλει και ήταν οφθαλμοφανές ότι ήταν πανομοιότυπα. Αποκορύφωμα το γεγονός ότι σκάει ο βοηθός του και του λέει "Πώς δεν ταιριάζει ρε συ, ολόιδιο είναι!"... 3 χρόνια τώρα, το αυτοκίνητο δουλεύει ρολόι και ο τύπος δε με ξαναείδε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis11 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες Χαίρετε, αν θελεις πηγαινε και για δευτερη γνωμη σε καποιο συνεργειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα