gtok34 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου καλησπερα . Εδω και καποιο διαστημα εχω τα προβλήματα του τιτλου. Οταν εκκινω το αυτοκινητο στην αρχή ειχε ενα τρεμουλο μετα απο λιγο στρωνει σαν να συντονίζεται ενα πραγμα. Τωρα τελευταία ειδα και μαυρο καπνο και στην εκκινηση καμια φορα αλλα και οταν δινω γκαζι η μαρσαρω. Επισης οταν σταματαω να βγω απο το αυτοκινητο μυριζει εντονα καμενα λαδια. Ειδα τα λαδια ειχε ελειψη και συμπληρωσα περιπου παρα κατι ενα λιτρο. Τι να φταιει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, gtok34 είπε καλησπερα . Εδω και καποιο διαστημα εχω τα προβλήματα του τιτλου. Οταν εκκινω το αυτοκινητο στην αρχή ειχε ενα τρεμουλο μετα απο λιγο στρωνει σαν να συντονίζεται ενα πραγμα. Τωρα τελευταία ειδα και μαυρο καπνο και στην εκκινηση καμια φορα αλλα και οταν δινω γκαζι η μαρσαρω. Επισης οταν σταματαω να βγω απο το αυτοκινητο μυριζει εντονα καμενα λαδια. Ειδα τα λαδια ειχε ελειψη και συμπληρωσα περιπου παρα κατι ενα λιτρο. Τι να φταιει??? φταίει ότι δεν το πας σε συνεργείο να το δει κάποιος που ξέρει. Εγώ θα έλεγα ,αν είναι τούρμπο ,ότι η τουρμπίνα τα έχει παίξει και τραβάει λάδια αλλά δεν ειμαι ειδικός. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtok34 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε φταίει ότι δεν το πας σε συνεργείο να το δει κάποιος που ξέρει. Εγώ θα έλεγα ,αν είναι τούρμπο ,ότι η τουρμπίνα τα έχει παίξει και τραβάει λάδια αλλά δεν ειμαι ειδικός. εκει θα το παω αυριο απλα λεω μηπως εχει συμβει σε καποιον αλλον...Γιαυτο γραφω εδω μηπως γνωριζει καποιος κατοχος...η αν ειναι καποιος μηχανικος και το εχει ξαναδει. ξερετε καμια φορα οι μηχανικοι αυτοκινήτων (υπαρχουν και κακοι επαγγελματιες) βγαζουν και ψευδεις διαγνωσεις για λογους κερδους....μπορει να ειναι κατι απλο ενας καθαρισμος πχ με καποιο προσθετο και αυτος να πει οτι θα κατεβασει και θα καθαρισει κινητηρα......πολλα εχουν δει τα ματια μας. Γιαυτο και υπαρχουν τα φορουμ.... δυστυχως ζουμε στην Ελλαδα....κανενας δεν εχει εμπιστοσυνη σε κανεναν. Μου εχει τυχει γιαυτο στο λεω.....καποτε δεν εστριβε το τιμονι ειχε προβλημα η υποβοηθηση...πηγα στην αντιπροσωπεια εδω στην πολη μου και μου λεει χαλασε η αντλια αλλαγη κοστος αρκετο. Οριστε λεει λαδια τιμονιου ειναι γεματο το δοχειο. Το αφησα λεω οκ. πως ετυχε και πηγα στην διπλανη πολη και το βλεπει εκει ο ανθρωπος παλι της αντιπροσωπειας....και του λεω το λαδι του τιμονιου ειναι γεματο να εδω. Μου λεει αυτο δεν ειναι το λαδι του τιμονιου. Το υγρο του τιμονιου ειναι κατω απο το φαναρι του ford focus. ανοιγει δεν ειχε λαδι μου αλαξε ενα λαστιχακι που ειχε διαροη και αυτο ηταν συμπληρωσε και υγρα και τελος...Βγαλε συμπερασμα.... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από gtok34 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gtok34 είπε καλησπερα . Εδω και καποιο διαστημα εχω τα προβλήματα του τιτλου. Οταν εκκινω το αυτοκινητο στην αρχή ειχε ενα τρεμουλο μετα απο λιγο στρωνει σαν να συντονίζεται ενα πραγμα. Τωρα τελευταία ειδα και μαυρο καπνο και στην εκκινηση καμια φορα αλλα και οταν δινω γκαζι η μαρσαρω. Επισης οταν σταματαω να βγω απο το αυτοκινητο μυριζει εντονα καμενα λαδια. Ειδα τα λαδια ειχε ελειψη και συμπληρωσα περιπου παρα κατι ενα λιτρο. Τι να φταιει??? Πολλά μπορεί . Ξεκινάς με επίσκεψη σε συνεργείο έλεγχο και ανέβασμα σε ράμπα. Επίσης πόσα χιλιόμετρα έχει ; Έλεγχος σε Turbo & μπεκ έχεις κάνει ; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από meletis_m 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmixReckless Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) egr ή dpf ενα απο τα δυο βουλωμενα ή και τα δυο ..αλλα ισως και η τουρμπινα για να σου καιει και λαδια... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από AmixReckless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, gtok34 είπε εκει θα το παω αυριο απλα λεω μηπως εχει συμβει σε καποιον αλλον...Γιαυτο γραφω εδω μηπως γνωριζει καποιος κατοχος...η αν ειναι καποιος μηχανικος και το εχει ξαναδει. ξερετε καμια φορα οι μηχανικοι αυτοκινήτων (υπαρχουν και κακοι επαγγελματιες) βγαζουν και ψευδεις διαγνωσεις για λογους κερδους....μπορει να ειναι κατι απλο ενας καθαρισμος πχ με καποιο προσθετο και αυτος να πει οτι θα κατεβασει και θα καθαρισει κινητηρα......πολλα εχουν δει τα ματια μας. Γιαυτο και υπαρχουν τα φορουμ.... δυστυχως ζουμε στην Ελλαδα....κανενας δεν εχει εμπιστοσυνη σε κανεναν. Μου εχει τυχει γιαυτο στο λεω.....καποτε δεν εστριβε το τιμονι ειχε προβλημα η υποβοηθηση...πηγα στην αντιπροσωπεια εδω στην πολη μου και μου λεει χαλασε η αντλια αλλαγη κοστος αρκετο. Οριστε λεει λαδια τιμονιου ειναι γεματο το δοχειο. Το αφησα λεω οκ. πως ετυχε και πηγα στην διπλανη πολη και το βλεπει εκει ο ανθρωπος παλι της αντιπροσωπειας....και του λεω το λαδι του τιμονιου ειναι γεματο να εδω. Μου λεει αυτο δεν ειναι το λαδι του τιμονιου. Το υγρο του τιμονιου ειναι κατω απο το φαναρι του ford focus. ανοιγει δεν ειχε λαδι μου αλαξε ενα λαστιχακι που ειχε διαροη και αυτο ηταν συμπληρωσε και υγρα και τελος...Βγαλε συμπερασμα.... Το μάνουαλ δεν γράφει που είναι το δοχείο με το λάδι τιμονιού;Ή έστω τι ήταν το δοχείο που σου έδειξε; 1 ώρα πριν, AmixReckless είπε egr ή dpf ενα απο τα δυο βουλωμενα ή και τα δυο ..αλλα ισως και η τουρμπινα για να σου καιει και λαδια... dpf σε αμάξι του 2005? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmixReckless Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το μάνουαλ δεν γράφει που είναι το δοχείο με το λάδι τιμονιού;Ή έστω τι ήταν το δοχείο που σου έδειξε; dpf σε αμάξι του 2005? Ναι αν θυμαμαι καλα τα 1.6 και 2.0 ειχαν DPF και απο παλια . Τα πρωτα 18αρια diesel στο Transit π.χ δεν ειχε DPF Στο τελος οτι και να πουμε εδω θα ειναι ψεμα. Να παει σε καποιο συνεργειο να το δουν απο κοντα και αν μπορεσει να μας ενημερωσει ποιο ηταν το προβλημα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από AmixReckless 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtok34 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το μάνουαλ δεν γράφει που είναι το δοχείο με το λάδι τιμονιού;Ή έστω τι ήταν το δοχείο που σου έδειξε; dpf σε αμάξι του 2005? οταν παω στο συνεργειο θα κοιταξω το manual? υποτιθεται το πας στην αντιπροσωπεια...Αν σου λενε ψεματα στην αντιπροσωπεια δηλαδη σε αλλα συνεργεια τι γινεται? Δυστυχως υπαρχουν πολλα παραδείγματα σαν και αυτο που κανουν κακοι επαγγελματιες για να φορτωσουν προβληματα ανυπαρκτα σε ανυποψιαστους πελατες τους. Τωρα το ξερω οτι ειναι κατω απο το φαναρι το υγρο του τιμονιου. Το αλλο δοχειο ηταν υγρα φρενων. Πηγα ηδη σημερα μου ειπε πρωτα να παω σε συνεργειο για pompatzi.....για ελεγχο μπεκ. Απο εκει αν αποκλειστουν τα μπεκ θα το ψαξει. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από gtok34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, gtok34 είπε οταν παω στο συνεργειο θα κοιταξω το manual? υποτιθεται το πας στην αντιπροσωπεια...Αν σου λενε ψεματα στην αντιπροσωπεια δηλαδη σε αλλα συνεργεια τι γινεται? Δυστυχως υπαρχουν πολλα παραδείγματα σαν και αυτο που κανουν κακοι επαγγελματιες για να φορτωσουν προβληματα ανυπαρκτα σε ανυποψιαστους πελατες τους. Τωρα το ξερω οτι ειναι κατω απο το φαναρι το υγρο του τιμονιου. Το αλλο δοχειο ηταν υγρα φρενων. Καλό ειναι και ο πελάτης να έχει μια ιδέα για να μην πέφτει θύμα των λαμογιών.Πχ δεν είναι εύκολο να μπερδέψεις το δοχείο του υγρού φρένων με του τιμονιού αν ξέρεις μερικά βασικά πράγματα ,τα λέει και το μάνουαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtok34 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, AmixReckless είπε egr ή dpf ενα απο τα δυο βουλωμενα ή και τα δυο ..αλλα ισως και η τουρμπινα για να σου καιει και λαδια... αν ειναι τουρμπινα δεχετε επισκευής η αλλαγη? και συμφερει? σε ενα αυτοκινητο του 2005?? 11 ώρες πριν, meletis_m είπε Πολλά μπορεί . Ξεκινάς με επίσκεψη σε συνεργείο έλεγχο και ανέβασμα σε ράμπα. Επίσης πόσα χιλιόμετρα έχει ; Έλεγχος σε Turbo & μπεκ έχεις κάνει ; 221.000χιλ. εχει ναι σημερα πηγα μου ειπε θα πας πρωτα σε πομπατζη να σε δει τα μπεκ και μετα απο μενα. στα μπεκ αλλη μια φορα εκανα σε turbo οχι. πας παλι σε καποιον ειδικο? η σε απλο συνεργειο? 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καλό ειναι και ο πελάτης να έχει μια ιδέα για να μην πέφτει θύμα των λαμογιών.Πχ δεν είναι εύκολο να μπερδέψεις το δοχείο του υγρού φρένων με του τιμονιού αν ξέρεις μερικά βασικά πράγματα ,τα λέει και το μάνουαλ. σωστα τα λες. το θεμα ειναι οταν αφηνεις το αμαξι στο συνεργειο αν θελει καποιος να σε κοροιδεψει θα σε κοροιδεψει...ειναι νομος....μπορει να ειναι κατι απλο και να σου φορτωσει την σαρα και την μαρα....Δεν βγαζεις ακρη...ειναι αν πεσεις σε τιμιο επαγγελματια δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, gtok34 είπε αν ειναι τουρμπινα δεχετε επισκευής η αλλαγη? και συμφερει? σε ενα αυτοκινητο του 2005?? 221.000χιλ. εχει ναι σημερα πηγα μου ειπε θα πας πρωτα σε πομπατζη να σε δει τα μπεκ και μετα απο μενα. στα μπεκ αλλη μια φορα εκανα σε turbo οχι. πας παλι σε καποιον ειδικο? η σε απλο συνεργειο? σωστα τα λες. το θεμα ειναι οταν αφηνεις το αμαξι στο συνεργειο αν θελει καποιος να σε κοροιδεψει θα σε κοροιδεψει...ειναι νομος....μπορει να ειναι κατι απλο και να σου φορτωσει την σαρα και την μαρα....Δεν βγαζεις ακρη...ειναι αν πεσεις σε τιμιο επαγγελματια δυστυχως. Ας το δει ο πομπατζης πρώτα μπορεί και καμιά τρόμπα πίεσης . Turbo παίρνει επισκευή αναλόγως ή βρίσκεις και ανακατασκευής . Ότι σου που από εδώ υποθέσεις κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtok34 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) ωραια το ειδε και για επισκευή στα μπεκ μου ειπε 600 ευρω. Εγω τα βλεπω πολλα το αμαξι αν το πουλησω τωρα 1000 με 2000 ευρω δεν θα πιασει. Το ποιο πιθανον να το αφησω ετσι αντε να βαλω κανα καθαριστικο καλο μεσα που εχει στα 30 ευρω της atomex το mutlicleaner.... Προτιμω να παρω ενα μεταχειρισμενο. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από gtok34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε φταίει ότι δεν το πας σε συνεργείο να το δει κάποιος που ξέρει. Εγώ θα έλεγα ,αν είναι τούρμπο ,ότι η τουρμπίνα τα έχει παίξει και τραβάει λάδια αλλά δεν ειμαι ειδικός. Κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά στα 1,6 TDI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, gtok34 είπε ωραια το ειδε και για επισκευή στα μπεκ μου ειπε 600 ευρω. Εγω τα βλεπω πολλα το αμαξι αν το πουλησω τωρα 1000 με 2000 ευρω δεν θα πιασει. Το ποιο πιθανον να το αφησω ετσι αντε να βαλω κανα καθαριστικο καλο μεσα που εχει στα 30 ευρω της atomex το mutlicleaner.... Προτιμω να παρω ενα μεταχειρισμενο. τελικά το πρόβλημα είναι στα μπεκ;Βουλωμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtok34 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε τελικά το πρόβλημα είναι στα μπεκ;Βουλωμένα; τον ρωτησα μου τα μασουσε. οχι βουλωμενα λεει θελουν επισκευή. αντε βγαλε ακρη τωρα. δηλαδη αν τα βουλωμενα για επισκευή το κοστος ειναι 600 τα καινουρια ποσο ειναι? μια προχειρη ματια βρηκα τα ridex με 100 ευρω το ενα. που οπωσδηποτε απο τα παλια και επισκευασμενα τα προτιμω ως καινουρια 23 λεπτά πριν, GiorgosT είπε Κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά στα 1,6 TDI. στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν ειναι τουρμπινα αλλιως θα σε εκοβε ταχυτητα και με εστειλε στον πομπατζη. τι να πω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα