Chris0821 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 8 hours ago, Devil9697 said: Ειναι σαν να εχουμε Apple AI αλλα δεν θα έχουμε! Δηλαδή πρέπει καποιος να περιμένει μεχρι Απρίλιο? Ναι, μέχρι τον Απρίλιο του 2025, και ελληνικά τον Απρίλιο του 2026!
J0hn82 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την υποστήριξη Ελληνικών από το Apple Intelligence: 1 Απριλίου 2026.
Errik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, freegr said: Ουσιαστικά θα καθυστερήσει αλλά ανησυχώ διότι δεν αναφέρεται ότι θα έχει ελληνική γλώσσα. Προς το παρόν υπάρχουν με την 18.1 τρόποι παράκαμψης Η Apple συμπεριφέρεται στην Ελλάδα σα να είναι ένα φτωχό χωριό που δεν αξίζει να ασχοληθεί. Αυτό φαινόταν τόσα χρόνια στη μη υποστήριξη Ελληνικών στη SIRI, μη υποστήριξη swipe στο ελληνικό πληκτρολόγιο, στους άθλιους χάρτες της και τώρα και στη μη υποστήριξη ελληνικών στο Apple Intelligence. Meanwhile η απάντηση που μου έδωσε το gemini της google όταν του ζήτησα να μου περιγράψει πως να φτιάξω αυγολέμονο μιλώντας σα ταβερνιάρης που έχει 40 χρόνια στην πλάτη του: Ε δε μπορώ να πιστέψω οτι είναι τόσο τρομακτικά δύσκολο να υποστηρίξει Ελληνικά. Απλά έχει την Ελλάδα παντελώς γραμμένη έστω και για το ελάχιστο effort. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από Errik 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου ευτηχως εδωσα το 15 pro max και πηρα το s24 και εχω ηδη ΑΙ μεσω gemini
gadgetseek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Τελευταία και καταϊδρωμένη, όπως μας έχει συνηθίσει στα περισσότερα.. Και με το τραγελαφικό, η Apple Intelligence να είναι διαθέσιμη ήδη στα Mac, αλλά όχι στα ipad, iphone στην ΕΕ (μέχρι να "σιδερωθούν" οι τελικές λεπτομέρειες της προσαρμογής της εταιρείες στο DMA). Και με τα ελληνικά φυσικά μονίμως να αγνοούνται..
thodoris20s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, J0hn82 είπε Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την υποστήριξη Ελληνικών από το Apple Intelligence: 1 Απριλίου 2026. Πηγή;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 5 minutes ago, thodoris20s said: Πηγή; Τον Απρίλιο του 25 φαίνεται πως θα ενεργοποιηθεί στην ΕΕ. Τα Ελληνικά δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση αλλά ούτε και αποκλείονται μιας και λέει "...και άλλες ακόμη γλώσσες". The first set of Apple Intelligence features is now available as a free software update with iOS 18.1, iPadOS 18.1 and macOS Sequoia 15.1, in most regions of the world, when the device language and Siri are set to American English. With macOS Sequoia 15.1, EU Mac users can access Apple Intelligence in American English. In April, Apple Intelligence features will begin to be distributed to iPhone and iPad users in the EU. This will include many of Apple Intelligence's core features, including Scribes, Genmoji, redesigned Siri with richer language understanding, ChatGPT integration, and more. Apple Intelligence is rapidly adding support for other languages. In December, Apple Intelligence will be available for the local English variant in Australia, Canada, Ireland, New Zealand, South Africa, and the United Kingdom. In April, a software update will offer expanded language support, and others will come later in the year. Other languages will be supported including Chinese, Korean, French, Japanese, English (India), English (Singapore), Italian, Portuguese, Spanish, German, Vietnamese. Apple Intelligence is available on iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad with A17 Pro or M1 and later, and Macs with M1 and later. 1
thodoris20s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, billdanos είπε Τον Απρίλιο του 25 φαίνεται πως θα ενεργοποιηθεί στην ΕΕ. Τα Ελληνικά δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση αλλά ούτε και αποκλείονται μιας και λέει "...και άλλες ακόμη γλώσσες". Thanks αυτό είδα και εγώ. Για Απρίλιο του 2026 που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν βρήκα τίποτα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 minutes ago, thodoris20s said: Thanks αυτό είδα και εγώ. Για Απρίλιο του 2026 που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν βρήκα τίποτα. Τον Απρίλιο του 26 θα μιλάμε για το iphone 18... 😛 1
J0hn82 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Θέλω να πω ότι ακούγεται σαν πρωταπριλιάτικο αστείο το να υποστηρίξουν την ελληνική γλώσσα… Στο παρελθόν πέταγαν το μπαλάκι στον ελληνικό διανομέα (Rainbow computers, αργότερα iSquare του όμιλου Quest). Η εντύπωση που έχω έως τώρα είναι ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό, άρα κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από J0hn82
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 53 minutes ago, thodoris20s said: Thanks αυτό είδα και εγώ. Για Απρίλιο του 2026 που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν βρήκα τίποτα. Μίλησε για 1η Απριλίου, το 26 ήταν bonus...
divnt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε και δεν φταίει η ΕΕ. Δεν φταίει η Ε.Ε; ; Δηλαδή η Apple μπορεί άμεσα να το κάνει διαθέσιμο, αλλά μας κάνει μούτρα;
panagi0tisgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, divnt είπε Δεν φταίει η Ε.Ε; ; Δηλαδή η Apple μπορεί άμεσα να το κάνει διαθέσιμο, αλλά μας κάνει μούτρα; Φυσικά μπορεί και αυτή και όλες οι εταιρίες αρκεί να σέβονται τα δικαιώματα μας
ZoReN Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Εμένα η απορία είναι γιατί μπορει σε Mac να λειτουργεί κανονικά και σε IOS όχι. Τι διαφορά έχει και κολλάει το ζήτημα εκεί? Για να προλάβω μερικούς όντως το έχω απορία και δεν ειρωνεύομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα