clGR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, great είπε τωρα κατσε τι λεμε, οτι εσυ εχεισ apple id στην ελλαδα, region Greece, ελληνικο νουμερο και εχεις recording option. Συγχαρητήριά, παράκαμψες το GDPR όλης της Ευρώπης και τις Apple. δεν μπορω να καταλαβω καταρχην γιατι αρπαζεσαι κουβεντα κανουμε. δευτερον δεν ειπα οτι εχω ολες τις λειτουργιες πχ siri κτλ. τα μονα που εχω ειναι η καταγραφη κλησεων και τον καθαρισμο οθονης. ναι ειναι μ ελληνικο apple id κ χωρις beta τι να κανουμε τωρα δλδ. θελεις κ σκριν σοτ?
great Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 4 hours ago, clGR said: δεν μπορω να καταλαβω καταρχην γιατι αρπαζεσαι κουβεντα κανουμε. δευτερον δεν ειπα οτι εχω ολες τις λειτουργιες πχ siri κτλ. τα μονα που εχω ειναι η καταγραφη κλησεων και τον καθαρισμο οθονης. ναι ειναι μ ελληνικο apple id κ χωρις beta τι να κανουμε τωρα δλδ. θελεις κ σκριν σοτ? δεν αρπάχτηκα, κανεις δεν αρπάχτηκε. Απλα δεν γινεται αυτο που λες. Παρε την apple Και πες της το να σου δωσει μια απαντηση γιατι συμβαινει. Καπου κατι ειχες κανει στο παρελθον. Εισαι beta? jailbreak? κατι δεν γινεται απλα να το εχεις. Αυτό λέμε.
bill_viper Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Στον Mac μου εμφάνισε το image clean up ενώ στα iPhone / iPad τίποτα. Όλα είναι signed in με Ελληνικό Apple ID.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 35 minutes ago, bill_viper said: Στον Mac μου εμφάνισε το image clean up ενώ στα iPhone / iPad τίποτα. Όλα είναι signed in με Ελληνικό Apple ID. Στο OSX λειτουργούν όλα επισήμως και στην ΕΕ. Οι περιορισμοί αφορούν μόνο τα iOS/iPadOS. 1 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 1 hour ago, billdanos said: Στο OSX λειτουργούν όλα επισήμως και στην ΕΕ. Οι περιορισμοί αφορούν μόνο τα iOS/iPadOS. Και είναι λογικό γιατί άλλο το ποσοστό του iOS/iPadOS στην αγορά κι άλλο το ποσοστό του macOS. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα