Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω φοβερό το Apple Intelligence πάντως! Κρίμα που θα πρέπει να περιμένετε τόσο πολύ :P

Spoiler

Προφανώς αστειεύομαι. Θέλει πάρα πολύ δουλειά και χρόνο ακόμα και θα είναι πιο ολοκληρωμένο όταν έρθει επίσημα στο ΕΕ region.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, D.Luffy said:

Πωπω φοβερό το Apple Intelligence πάντως! Κρίμα που θα πρέπει να περιμένετε τόσο πολύ :P

Hide contents

Προφανώς αστειεύομαι. Θέλει πάρα πολύ δουλειά και χρόνο ακόμα και θα είναι πιο ολοκληρωμένο όταν έρθει επίσημα στο ΕΕ region.

Δε λες πάλι καλά που το έχουμε στα συμβατά macbooks και πήραμε μια πρώτη γεύση! 😛

Είναι τρελό "σπάσιμο" να έχεις το τελευταίο iphone  και ipad M4 και να πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Απρίλιο! 😕 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το rainbow/glow animation πάντως είναι πολύ όμορφο. Δεν είναι μόνο το χρώμα αλλά συνοδεύεται και από ένα ripple effect.

Θα ήθελα να το χρησιμοποιούσαν και στις ειδοποίησεις και γενικώς σε περισσότερα σημεία του UI.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Μας εχετε καταμπερδεψει!

iphone 14, εκανα update σε 18.1 

Δεν εχω recording option, δεν εχω την επιλογή στις φωτογραφίες.

Να μπει σε ενα pin post ποιοι πρέπει να το έχουν και πως/γιατί; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, great είπε

Μας εχετε καταμπερδεψει!

iphone 14, εκανα update σε 18.1 

Δεν εχω recording option, δεν εχω την επιλογή στις φωτογραφίες.

Να μπει σε ενα pin post ποιοι πρέπει να το έχουν και πως/γιατί; 

Appple intelligence παίρνει από iphone 15 και πάνω, αρα εσυ οχι. καταγραφή κλήσης δεν πάιρνεις ακόμα γιατί εισαι EU. δεν ξέρω αν θα πάρεις κάποια στιγμή...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, koutsis said:

Appple intelligence παίρνει από iphone 15 και πάνω, αρα εσυ οχι. καταγραφή κλήσης δεν πάιρνεις ακόμα γιατί εισαι EU. δεν ξέρω αν θα πάρεις κάποια στιγμή...

To intelligence οκ το καταλαβα, το EU ειναι μπερδεμενο. Νομιζω διαβασα ατομα εδω που λενε οτι εχουν ελλαδα και region Και το εχουν, επισης

image.png.f4445d094ae987e475cf8985a59b9c77.png

οχι transcribe, recordding https://www.apple.com/ios/feature-availability/

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, great είπε

To intelligence οκ το καταλαβα, το EU ειναι μπερδεμενο. Νομιζω διαβασα ατομα εδω που λενε οτι εχουν ελλαδα και region Και το εχουν, επισης

image.png.f4445d094ae987e475cf8985a59b9c77.png

οχι transcribe, recordding https://www.apple.com/ios/feature-availability/

Αυτοί που το έχουν εδώ έχουν apple account σε χώρα εκτός EU. Άλλος τροπος δεν υπάρχει...

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους ψάχνουν την εγγραφή κλήσης στην Ελλάδα, δεν παίζει ακόμα με βούλα από το apple support που κάλεσα. Και με παρέπεμψαν στο άρθρο

image.png.4243d8c1664011049e8533dec9364853.png

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, tsmarios είπε

Ενώ εμφανίζει το σύμβολο πάνω αριστερά όταν απαντήσει ο άλλος εξαφανίζετε, μέχρι να καταλάβω γιατί στο ένα δουλεύει και στο άλλο όχι νόμιζα δεν πέρασε κάτι σωστά το update μετά κατάλαβα ότι λόγο ΕΕ εμείς δεν το έχουμε ακόμη... ελπίζω κάποια στιγμή να το ενεργοποιήσουν...

εμενα παιζει κανονικοτατα κ μ Ελληνικο apple id χωρις beta

• Super Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, clGR said:

Είπαμε, σε εσένα παίζει είτε κατά λάθος(δύσκολο να συμβαίνει), είτε έχεις κάποια ρύθμιση στο Apple ID σου που δεν θυμάσαι. 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Ερώτηση μιας και το θυμήθηκα… RCS σας έχει ενεργοποιηθεί ή ακόμα περιμένουμε πότε οι πάροχοι θα αξιωθούν να μας δώσουν???

Δημοσ.
16 hours ago, clGR said:

τωρα κατσε τι λεμε, οτι εσυ εχεισ apple id στην ελλαδα, region Greece, ελληνικο νουμερο και εχεις recording option. 

Συγχαρητήριά, παράκαμψες το GDPR όλης της Ευρώπης και τις Apple.

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...