Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως εχω πει απο προηγουμενο ποστ μου σε αλλο thread εχω iPhone 15 Pro με ελληνικο λογαριασμό και ειμαι ελλαδα και παιζουν ολα απλα το τηλεφωνο το εχω γυρισει lang-reg σε US. Απο την αρχη που περασα την 18.1 RC μπορω και κανω χρηση APPLE AI.

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, pace said:

Μόλις το έβαλα και το ξεκλείδωσα, το κινητό έμεινε ξεκλείδωτο και αναμμένο. Ούτε ο φωτισμός έκλεινε ούτε κλείδωνε.

Call recording ούτε εγώ έχω...

Ανάλογα με το ποιο μοντέλο έχεις, πάντα αμέσως μετά το πρώτο restart που κάνει μετά την αναβάθμιση, χρειάζονται από μερικά δευτερόλεπτα εως λεπτάκια όπου η συσκευή κάνει διάφορα και φαίνεται πως "κόλλησε". Όλα αυτά μέχρι να σου εμφανιστεί το μήνυμα στην οθόνη πως η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αν συνεχίσει, τότε δοκιμάζεις και ένα restart.

Για τα υπόλοιπα τα έχουμε πει 10000 φορές μέχρι τώρα: Apple Intelligence, νέα Siri, Call Recording, iphone mirroring, επεξεργασία εικόνων, κλπ ΔΕΝ είναι διαθέσιμα από την Apple στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν θα είναι μέχρι περίπου τον Απρίλιο. Ο μόνος τρόπος για να τα έχεις είναι το apple ID να είναι σε χώρα εκτός ΕΕ (και όχι απλά να αλλάξεις το region στις ρυθμίσεις της συσκευής) ή να συμμετέχεις σε κάποιες beta εκδόσεις του λειτουργικού που κάποιες φορές σου δίνουν πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες πριν το επίσημο launch. Αν αλλάξεις Apple ID ενώ είχες ήδη άλλο ελληνικό και είχες κάνει αγορές, συνδρομές κλπ, θα τα χάσεις! :) 

6 minutes ago, dream21 said:

Οπως εχω πει απο προηγουμενο ποστ μου σε αλλο thread εχω iPhone 15 Pro με ελληνικο λογαριασμό και ειμαι ελλαδα και παιζουν ολα απλα το τηλεφωνο το εχω γυρισει lang-reg σε US. Απο την αρχη που περασα την 18.1 RC μπορω και κανω χρηση APPLE AI.

Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν παίζει στους υπόλοιπους χρήστες, τότε κατά πάσα πιθανότητα κάτι έχει "ξεφύγει" (με την καλή έννοια) στο λογαριασμό σου. :) 

• Like 1
Δημοσ.

Αναβάθμισα και το apple watch. Να δούμε αν έφτιαξε το notification της πλήρης φόρτισης στο iphone που δεν  λειτουργούσε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν παίζει στους υπόλοιπους χρήστες, τότε κατά πάσα πιθανότητα κάτι έχει "ξεφύγει" (με την καλή έννοια) στο λογαριασμό σου. :) 

Υποψην εχθες παρολο που εχω την RC στο κινητο μου εβγαλε update 18.1 καπου γυρω στα 270MB στην οποια δεν την εκανα. Τα εχω κλεισει τα updates automatically κτλπ ολα off :D 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, dream21 said:

Υποψην εχθες παρολο που εχω την RC στο κινητο μου εβγαλε update 18.1 καπου γυρω στα 270MB στην οποια δεν την εκανα. Τα εχω κλεισει τα updates automatically κτλπ ολα off :D 

Το ξέρω και γω την πρώτη RC είχα βάλει στο 16Pro και προφανώς ούτε και τότε έπαιζε κάτι ανεξαρτήτως ρυθμίσεων. Οπότε χθες πέρασα και το εξτρα update που ήταν κάπου εκεί στα 300mb γιατί έκοψα τις beta ώστε να έχω πλεον τις τελικές "καθαρές" εκδόσεις.

Αντίθετα στο Macbook pro M1, είχε βγάλει ήδη 2 RC εκδόσεις, οπότε χθες δεν είχε κάποια αλλαγή και δεν υπήρξε άλλο update. Εκεί όλα τα AI παίζουν κανονικά (χρειάζεται μόνο να βάλεις τη Siri σε US γλώσσα) εκτός από το iphone mirroring που "σκαλώνει" στους περιορισμούς που έχει ακόμη το iOS στην Ευρώπη... :) 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το ξέρω και γω την πρώτη RC είχα βάλει στο 16Pro και προφανώς ούτε και τότε έπαιζε κάτι ανεξαρτήτως ρυθμίσεων. Οπότε χθες πέρασα και το εξτρα update που ήταν κάπου εκεί στα 300mb γιατί έκοψα τις beta ώστε να έχω πλεον τις τελικές "καθαρές" εκδόσεις.

Αντίθετα στο Macbook pro M1, είχε βγάλει ήδη 2 RC εκδόσεις, οπότε χθες δεν είχε κάποια αλλαγή και δεν υπήρξε άλλο update. Εκεί όλα τα AI παίζουν κανονικά (χρειάζεται μόνο να βάλεις τη Siri σε US γλώσσα) εκτός από το iphone mirroring που "σκαλώνει" στους περιορισμούς που έχει ακόμη το iOS στην Ευρώπη... :) 

Στο MacMini M1 ακόμη δεν εχω περάσει Sequoia ειμαι με Sonoma διοτι τρέχω καποιους mining nodes μεσω docker και αφηνω κανα 3μηνο τουλαχιστον ωστε να ειμαι οκ με θεμα συμβατοτητας...

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, pace είπε

Αναβάθμισα και το apple watch. Να δούμε αν έφτιαξε το notification της πλήρης φόρτισης στο iphone που δεν  λειτουργούσε.

Τελικά δεν λειτουργεί πάλι...

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, pace said:

Τελικά δεν λειτουργεί πάλι...

Νομίζω αυτό επηρεάστηκε μετά την αναβάθμιση στο 18...

Για δοκίμασε να πας και στις ρυθμίσεις του ρολογιού μέσα από το τηλέφωνο, στην καρτέλα "Sleep" και να ανοιγοκλείσεις μια φορά το "Charging Reminders" (παρόλο που θα το δεις ενεργό φαντάζομαι). Δεν ξέρω αν διορθώσει κάτι αυτό, τώρα το πέτυχα σε κάποιο forum σαν συμβουλή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@billdanos

iPhone 16 Pro εδώ και έχω κανονικά call recording και image cleanup. Απλώς χρειάστηκε να αλλάξω το "region" του κινητού σε English US (όχι απλά τη γλώσσα).

Αφού γίνει αυτή η αλλαγή θα πρέπει να πάτε στις επιλογές της Siri και να ενεργοποιήσετε το Apple Intelligence το οποίο είναι off από πρεπιλογή. Θα χρειαστεί να περιμένετε για μερικά λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί το download.

IMG_0017.jpg.745dcb7413973a48e830e5ff6c215352.jpg

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

@billdanos

iPhone 16 Pro εδώ και έχω κανονικά call recording και image cleanup. Απλώς χρειάστηκε να αλλάξω το "region" του κινητού σε English US (όχι απλά τη γλώσσα).

Αφού γίνει αυτή η αλλαγή θα πρέπει να πάτε στις επιλογές της Siri και να ενεργοποιήσετε το Apple Intelligence το οποίο είναι off από πρεπιλογή. Θα χρειαστεί να περιμένετε για μερικά λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί το download.

εγω δεν αλλαξα τπτ κ τα εχω κανονικα 😅

• Like 1
Δημοσ.
Just now, clGR said:

εγω δεν αλλαξα τπτ κ τα εχω κανονικα 😅

Ok, ίσως εξαρτάται από το apple id. 

Εγώ μετά την αναβάθμιση σε 18.1 δεν είχα επιλογή για Apple Intelligence και εμφανίστηκε μόνο μετά την αλλαγή region.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά να προσθέσω ότι δεν έτρεξα καθόλου beta ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 pro max με την 18.1, ενεργοποιηθηκαν όλα μετα απο αλλαγη region αλλα και login με αμερικανικο Apple Id στο Media & Purchases.

Χωρις αμερικανικο ή apple id χωρας που υποστηριζετε το Apple Intelligence μην προσπαθειτε αδικα.

Επεξ/σία από neyromantis
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

@billdanos

Δεν γίνεται εάν είσαι ευρωπαϊκή ένωση ακόμα και αν αλλάξεις το region ή και την γλώσσα. Και μάλιστα το διάβαζα καιρό πριν αυτό. Ότι δεν μπορείς να το κοροϊδέψεις έτσι. Μόνο αν το Apple ID σου είναι εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Εγώ έκανα ότι είπες για δοκιμή και μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου

IMG_8392.jpeg

Δημοσ.

@nantinos

Κατάλαβα τι συμβαίνει. Το Apple ID μου το δημιούργησα πριν πολλά χρόνια όταν ζούσα Αγγλία. Και εφόσον η Αγγλία είναι πλέον εκτός ΕΕ μάλλον γι αυτό είναι διαθέσιμο το Apple Intelligence στη συσκευή μου.

Όπως και να χει τα settings μου είναι τα εξείς:

IMG_0019.jpg.8b283e76552cae5bec87beabf78bda13.jpg

Apple ID:

IMG_0020.jpg.dec51df8a374626aa00a2ce75803eafa.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...