tsmarios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Ε ναι, λογικά μόνο σε eu δεν δουλεύει. Ενώ εμφανίζει το σύμβολο πάνω αριστερά όταν απαντήσει ο άλλος εξαφανίζετε, μέχρι να καταλάβω γιατί στο ένα δουλεύει και στο άλλο όχι νόμιζα δεν πέρασε κάτι σωστά το update μετά κατάλαβα ότι λόγο ΕΕ εμείς δεν το έχουμε ακόμη... ελπίζω κάποια στιγμή να το ενεργοποιήσουν...
divnt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Ωχ…. ένα θα φτιάξουν, δέκα θα χαλάσουν πάλι! έγινε συνήθεια στα τελευταία iOS ! 1
Marduk1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Οταν φλασαραμε με odin single csc ταυλανδης(thl) η ινδονησιας(xid)η apple ζουσε στα βουνα..αρε sammy ποσο μπροστα εισαι... 2
Fotoalexandros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Επιτέλους καταγραφή κλίσεων! Ως επαγγελματίας που κλείνω ραντεβού αυτό μου ήταν απαραίτητο, φυσικά με την συγκατάθεση του συνομιλητή. Δυστυχώς όμως ήρθε πολύ αργά. Πριν ένα μήνα πούλησα το τελευταίο μου iPhone. Οι βασανιστικά αργές προσαρμογές της apple στις εξελίξεις θα ήταν καταστροφικές αν δεν την έσωζε το όνομα που έχτισε με την έξυπνη διαφήμιση. 1
clGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου εγω παντως εχω κ τον καθαρισμο εικονας και την καταγραφη κλησεων
giorgosaero Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Marduk1 είπε Οταν φλασαραμε με odin single csc ταυλανδης(thl) η ινδονησιας(xid)η apple ζουσε στα βουνα..αρε sammy ποσο μπροστα εισαι... Επιστήμονας…..εύγε!🤣 Να φανταστώ φλασαρες και csc άλλης χώρας για να πάρεις γρηγορότερα την νέα έκδοση android γιατί τα Ελληνικά την παίρνουν τελευταία ε; Α ρε sammy πόσο μπροστά είσαι…… Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από giorgosaero 1 1 3
Marduk1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, giorgosaero είπε Επιστήμονας…..εύγε!🤣 Να φανταστώ φλασαρες και csc άλλης χώρας για να πάρεις γρηγορότερα την νέα έκδοση android γιατί τα Ελληνικά την παίρνουν τελευταία ε; Α ρε sammy πόσο μπροστά είσαι…… Για call recording και antispam!οχι για updates!παντα η ασιατικες ρομ ηταν κορυφη ..που να δεις η κινεζικες 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 43 minutes ago, clGR said: εγω παντως εχω κ τον καθαρισμο εικονας και την καταγραφη κλησεων Μόνο αν έχεις Apple ID εκτος ΕΕ ή αν σου έχει ξεμείνει κάτι χρησιμοποιώντας κάποια beta έκδοση.
clGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Μόνο αν έχεις Apple ID εκτος ΕΕ ή αν σου έχει ξεμείνει κάτι χρησιμοποιώντας κάποια beta έκδοση. Οχι καμια beta δεν εχω και το apple id μου ειναι Ελληνικο 😃
Just_travel_everywhere Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Marduk1 είπε Οταν φλασαραμε με odin single csc ταυλανδης(thl) η ινδονησιας(xid)η apple ζουσε στα βουνα..αρε sammy ποσο μπροστα εισαι... αγαπητέ βουνίσιε στην apple αρκεί ένα Apple ID να αλλάξεις και βουαλα!!! Όλα δουλεύουν !!! 😂😂😂😂 ούτε καλώδιο δεν χρειάζεται!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 1 minute ago, clGR said: Οχι καμια beta δεν εχω και το apple id μου ειναι Ελληνικο 😃 Χλωμό το κοβω. Διαφορετικά παίξε και κανα τζόκερ αυριο. 😛 1 2
ramarg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ευτυχώς διατηρώ εδώ και μια δεκαετία ένα US AppleID και δεν θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι το 2025 για το Apple Intelligence 😂 Όσο για την 18.1 έχω γράψει και σε άλλα threads τη γνώμη μου αλλά θα επαναλάβω εδώ: Εθιστικά όμορφα τα animation στο νέο Siri & type to Siri... Μέχρι να δούμε βέβαια ενσωμάτωση του ChatGPT η Siri παραμένει ψιλοίδια (ανεξάρτητα από τα animation) και για τα περίεργα requests σου βγάζει το κλασσικό (here is what I found on the web με παραπομπή στην Google / Wikipedia). Δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε περίεργα αιτήματα με πολλές παραμέτρους αλλά είναι η αρχή... Μου λείπει η βελτιωμένη Siri Voice of Samantha (έχω συνδεθεί συναισθηματικά με αυτήν από το iOS 5 στο 4S) Το photos cleanup ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΟ (δεν το περίμενα τόσο αποτελεσματικό & έξυπνο στην διόρθωση εικόνων) Δεν έχω δει μέχρι στιγμής να δουλεύει η περίληψη ειδοποιήσεων (ίσως λόγω ελληνικού περιεχομένου στα apps). Η δημιουργία ΑΙ βίντεο με keywords όντως εξαιρετική (αλλά δεν θα δουλέψει σε εμένα γιατί δεν είμαι ο τύπος που κρατάει όλο το αρχείο φωτογραφιών στην μνήμη του κινητού ---> οπότε αυτό ίσως να είχε λογική σε μοντέλα με 1ΤΒ μνήμη & ίσως χρήση του iCloud Photos που δεν μου αρέσει προσωπικά). Περιμένω να δω τη συμπεριφορά του στο Email. Είδα σημαντική αύξηση στην ταχύτητα του 15ProMax από την προηγούμενη έκδοση. Αυτονομία μπαταρίας ίσως λίγο καλύτερη (θέλω μία εβδομάδα για να βγάλω συμπέρασμα). ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από ramarg 8 3
freegr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Ουσιαστικά το πολύ θετικό νέο είναι επιτέλους η καταγραφή κλήσεων που περιμένουμε χρόνια τώρα
Marduk1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε αγαπητέ βουνίσιε στην apple αρκεί ένα Apple ID να αλλάξεις και βουαλα!!! Όλα δουλεύουν !!! 😂😂😂😂 ούτε καλώδιο δεν χρειάζεται!! Και στην sammy με samkey ποιος ειπε για καλωδιο..αλλα εισαι κουτουρου απο οτι βλεπω..
pace Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μόλις το έβαλα και το ξεκλείδωσα, το κινητό έμεινε ξεκλείδωτο και αναμμένο. Ούτε ο φωτισμός έκλεινε ούτε κλείδωνε. Call recording ούτε εγώ έχω... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από pace
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα