Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχω να προτείνω κάποια συγκεκριμένη. Εγώ έχω πάρει από το lidl (silvecrest) και είμαι ευχαριστημένος. Είχα και πιο φιρμάτες παλαιότερα, philips.

αυτό που θα πρότεινα όμως είναι να κοιτάξεις να έχει φόρτιση usb-c ώστε αν ταξιδεύεις και την παίρνεις μαζί σου να μη κουβαλάς εξτρα καλώδια.

Για εμένα που κάνω συχνά ταξίδια, αυτό είναι μεγάλο συν.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Neptu είπε

δεν έχω να προτείνω κάποια συγκεκριμένη. Εγώ έχω πάρει από το lidl (silvecrest) και είμαι ευχαριστημένος. Είχα και πιο φιρμάτες παλαιότερα, philips.

αυτό που θα πρότεινα όμως είναι να κοιτάξεις να έχει φόρτιση usb-c ώστε αν ταξιδεύεις και την παίρνεις μαζί σου να μη κουβαλάς εξτρα καλώδια.

Για εμένα που κάνω συχνά ταξίδια, αυτό είναι μεγάλο συν.

θυμασαι ποσο ειχε αυτη απο τα lidl??

Δημοσ.

Εχω αυτην https://www.skroutz.gr/s/12653756/Philips-Multigroom-Series-7000-14-in-1-Set-Epanafortizomenis-Koureytikis-Michanis-Black-Silver-MG7720-15.html

Κοβει κομπλε και μπαταρια σκυλι. Την πηρα οταν ειχε γυρω στα 50 αν θυμαμαι καλα. Προφανως με την τιμη που εχει τωρα μακρια. Μπορεις να βρεις και φθηνοτερες αλλα αν την πετυχεις κοντα στο 50αρι θα ελεγα αξιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Neptu είπε

Εγώ έχω πάρει από το lidl (silvecrest) και είμαι ευχαριστημένος.

Έχω πάρει και εγώ μια Silvercrest στα 12 ευρώ νομίζω μόνο και είναι αρκετά καλή. Φορτίζει γρήγορα μπορώ να πω και κόβει καλά.

48 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Είχα δει πριν κάτι μέρες μια στο Lidl στα 20 ευρώ, παρόμοια με αυτή που έχω φαινόταν. Νομίζω η παρακάτω ήταν, αν ενδιαφέρεσαι σε αυτό το budget άντε σε ένα κατάστημα να δεις αν υπάρχει ακόμα απόθεμα.

image.png.e3e1d0a437a4cd0fb84fa76f5736e76e.png

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

το λιδλ βγάζει διάφορες, Είχα πάρει μια παλιά... στα ~9€ (κορυφαία αλλα δε φορτίζει με usb c) και μια πέρυσι στα 12,99€.

προτιμώ την παλιά, δε την αλλάζω.

Αν θέλεις να ανεβάσω φωτογραφία αν και δε νομίζω να έχει νόημα

Αν βρεις πάντως πάρε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...