Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με σελίδες internet

AngieN11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, 

Αν έχει αναφερθεί σε κάποιο άλλο νήμα το θέμα ας κλείσει το δικό μου. Έψαχνα σε όλο το forum και δεν βρήκα τίποτα..

Έκανα update σε 11 και έκανα όλες τις ενημερώσεις που ήθελε..από εκείνη τη στιγμή δεν με αφήνει να μπω σε κάποιες σελίδες (στις περισσότερες) .. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Να σημειωθεί ότι δεν έχω blocker και δοκίμασα να απενεργοποιήσω και το antivirus..Δεν με αφήνει να μπω ούτε στη σελίδα του insomnia(ξέρω ότι είναι legit).

Δοκίμασα να μπω και από άλλα προγράμματα (firefox,edge,mozilla κλπ) και πάλι το ίδιο..

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον;; Κάποια ιδέα για να το φτιάξω;;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
image.png.a8e2dd71629466ba89f73646a8bfb3e6.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι σίγουρος οτι το lan - διαδίκτυο λειτουργεί κανονικά; Μήπως με κάποιο άκυρο driver  το δίκτυο δεν παίζει;

Μέσα σε όλα τα άλλα, παίζει να έχεις μείνει καθόλου από ρεύμα ή/και μπαταρία cmos; Η ημερομηνία του υπολογιστή σου είναι σωστή και έγκυρη;

Αυτό που έσβησες με κόκκινο τι γράφει; Είναι το όνομα του site ή κάτι άλλο; Κατά 99% έχεις κάποιο antivirus που (προσπαθεί να) το παίζει και proxy server για να σε προστατεύει και online. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις εντελώς.

Αν δεν είναι λάθος η ημερομηνία που γράφει ο nikol-us τότε μπορεί να σου τράβηξε λάθος Drivers για το wifi/lan.

Δες στο ιστορικό ενημερώσεων αν πήρε πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα δικτύου.

Στις 28/10/2024 στις 7:57 ΜΜ, infin1tyGR είπε

Αυτό που έσβησες με κόκκινο τι γράφει; Είναι το όνομα του site ή κάτι άλλο; Κατά 99% έχεις κάποιο antivirus που (προσπαθεί να) το παίζει και proxy server για να σε προστατεύει και online. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις εντελώς.

Το κόκκινο είναι η ονομασία του site.. κοίταξα όλες τις εφαρμογές και έχω απεγκαταστησει το mcafree και το windows defender που είχε ο υπολογιστής ...και πάλι τα ίδια..

Στις 28/10/2024 στις 8:20 ΜΜ, micos000 είπε

Αν δεν είναι λάθος η ημερομηνία που γράφει ο nikol-us τότε μπορεί να σου τράβηξε λάθος Drivers για το wifi/lan.

Δες στο ιστορικό ενημερώσεων αν πήρε πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα δικτύου.

Η ημερομηνία και η ώρα είναι σωστή.. στο ιστορικό δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόγραμμα οδήγησης...έχει κάποια συγκεκριμένη ονομασία;; Ότι είναι ενημέρωση έχει είναι σωστα εγκατεστημένη... Επίσης στις περισσότερες σελίδες που προσπαθώ να μπω τις λαμβάνει ως κακόβουλες και βγάζει αυτό... δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ονομασίες κλπ..μπαίνω σε πολύ γνωστά site και δνε με αφήνει..

IMG_20241102_215146.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...