Προς το περιεχόμενο

Οδοντόκρεμα για λεύκανση (είμαι θύμα;)

Neptu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ότι έχω θέμα αλλά είχα δει στο μαρκετ την Aim White System. Την είχαν σε προσφορά και την είχαν μπροστά. Άντε λέω να την πάρω. Είχαν και την aim white now. Πήρα άλλο ένα  σωληνάριο. (Είμαι θύμα του marketing)

Με την πρώτη υποτίθεται βλέπεις διαφορά σε 1 εβδομάδα. Θα πέρασε 1+ μήνας. Καμία διαφορα.

Με την 2η υποτίθεται έχει πιο άμεσο αποτέλεσμα. Δε την έχω ανοίξει ακόμα

Τελικά κάνουν δουλειά αυτές ή με δουλέψανε;

Όχι ότι πίστεψα πως θα έχει αποτέλεσμα σε 1 εβδομάδα. Ούτε μπογιά να ήταν.

Επεξ/σία από Neptu
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Οδοντόκρεμα για λεύκανση (είμαι θύμα;)
41 λεπτά πριν, Neptu είπε

Όχι ότι έχω θέμα αλλά είχα δει στο μαρκετ την Aim White System. Την είχαν σε προσφορά και την είχαν μπροστά. Άντε λέω να την πάρω. Είχαν και την aim white now. Πήρα άλλο ένα  σωληνάριο. (Είμαι θύμα του marketing)

Με την πρώτη υποτίθεται βλέπεις διαφορά σε 1 εβδομάδα. Θα πέρασε 1+ μήνας. Καμία διαφορα.

Καμία οδοντόκρεμα "λεύκανσης" του εμπορίου δεν είναι αποτελεσματική. Αν θέλεις πραγματική λεύκανση, τότε θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον οδοντίατρο αν και έχω ακούσει άσχημα πράγματα για τις επιπτώσεις της επαγγελματικής λεύκανσης στο σμάλτο των δοντιών.

• Like 3

4 λεπτά πριν, Strat8 είπε

Καμία οδοντόκρεμα "λεύκανσης" του εμπορίου δεν είναι αποτελεσματική. Αν θέλεις πραγματική λεύκανση, τότε θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον οδοντίατρο αν και έχω ακούσει άσχημα πράγματα για τις επιπτώσεις της επαγγελματικής λεύκανσης στο σμάλτο των δοντιών.

αυτό το έχω ακούσει κι εγώ. Δεν έχω σκοπό να το κάνω, Όπως είπα δεν έχω πρόβλημα, ήταν να πάρω οδοντόκρεμα και πήρα αυτή και λέω για να δούμε τι ψάρια πιάνει.

Αλλά μου φαίνεται δεν πρέπει να έχει κάνει δουλειά ούτε στο ελάχιστο.

Οπότε από απορία, έχει δει κανείς διαφορά;

Αυτές είναι περισσότερο για συντήρηση αν έχεις κάνει λεύκανση . Βέβαια ότι λεύκανση και να κάνεις αν πίνεις 5 καφέδες καπνίζεις και πίνεις κάνα κρασί δεν θα κρατήσει 

• Like 3

1 ώρα πριν, Strat8 είπε

εννοείται οτι τρώγεται ελαφρώς και το σμάλτο αφού εκεί κολλάνε οι χρωστικές

επίσης όλες οι λευκαντικές είναι πιο επιθετικές

1 ώρα πριν, Morosana είπε

Βέβαια ότι λεύκανση και να κάνεις αν πίνεις 5 καφέδες καπνίζεις και πίνεις κάνα κρασί δεν θα κρατήσει 

ούτε δίμηνο βασικά 😛

η μόνη λύση είναι πορσελάνες

• Haha 1

4 hours ago, Neptu said:

Όχι δεν κάνουν τίποτα, απλά έχουν κάποια whitening agent που απλά σου γυαλίζουν λίγο τα δόντια! Εάν δεν καπνίζεις, δεν πίνεις καφέ, αναψυκτικά και επισκέπτεστε τακτικά οδοντίατρο για καθαρισμό, τότε ναι θα δεις ότι θα έχεις άσπρα δόντια για όσο διάστημα δεν στα καθαρίζει ο οδοντίατρος….

Με 4 συνεδριες solarium τα δοντια σου θα μοιαζουν πολυ πιο ασπρα. Εκτος αν ειναι κιτρινα, τοτε θα μοιαζουν πιο μπεζ.

Καλο ειναι ομως για θεματα υγειας να μην ρωτας σε φορουμ αλλα στον οικογενειακο σας οδοντιατρο-λευκολογο.

Καλα, ολοι αυτοι απο το χωρο του θεαματος που εχου καταλευκα δοντια, τι ακριβως κανουν? και προφανως και καπνιζουν και πινουν κλπ.

Μηπως προκειται μονο για μασελες? 🤔

1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Καλα, ολοι αυτοι απο το χωρο του θεαματος που εχου καταλευκα δοντια, τι ακριβως κανουν? και προφανως και καπνιζουν και πινουν κλπ.

Μηπως προκειται μονο για μασελες? 🤔

Οι οδοντοκρεμες αυτές κυρίως προκαλούν αποτριβες στα δόντια με αποτέλεσμα να μοιάζουν λίγο πιο λευκά (ελάχιστα έως καθόλου) και βασικά να χαλουν το σμαλτο που έχουν από πάνω.

Προχθές σκεφτόμουν και εγώ να τσιμπήσω μια τέτοια οδοντοκρεμα γιατί μου έκανε εντύπωση που έχει 8 ευρώ ενώ οι άλλες 2 - 3 (καλά αυτή που χρησιμοποιώ έχει 1.5). Με σταμάτησε η γυναίκα μου η οποία είναι οδοντιατρος...

Λεύκανση δεν έχω σκεφτεί να κάνω, ούτε η γυναίκα μου έχει κάνει στον εαυτό της.

Οι του θεάματος συνήθως κάνουν όψεις ρητίνης και έχουν τόσο λευκά δόντια.

• Like 1

Οι διάσημοι που έχουν υπερβολικά άσπρα και ίσια δόντια, συνήθως έχουν κάνει κάποια εμφυτεύματα ή γέφυρες πορσελάνης για να είναι όλα ολόιδια και ίσια.

• Like 2

25 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε

Οι οδοντοκρεμες αυτές κυρίως προκαλούν αποτριβες στα δόντια με αποτέλεσμα να μοιάζουν λίγο πιο λευκά (ελάχιστα έως καθόλου) και βασικά να χαλουν το σμαλτο που έχουν από πάνω.

Προχθές σκεφτόμουν και εγώ να τσιμπήσω μια τέτοια οδοντοκρεμα γιατί μου έκανε εντύπωση που έχει 8 ευρώ ενώ οι άλλες 2 - 3 (καλά αυτή που χρησιμοποιώ έχει 1.5). Με σταμάτησε η γυναίκα μου η οποία είναι οδοντιατρος...

Λεύκανση δεν έχω σκεφτεί να κάνω, ούτε η γυναίκα μου έχει κάνει στον εαυτό της.

Οι του θεάματος συνήθως κάνουν όψεις ρητίνης και έχουν τόσο λευκά δόντια.

Αυτο 👆, συν του οτι αν κανεις λευκανση μπορει να σου αφησει μετα μια μονιμη ευαισθησια στα δοντια.  

10 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Οι διάσημοι που έχουν υπερβολικά άσπρα και ίσια δόντια, συνήθως έχουν κάνει κάποια εμφυτεύματα ή γέφυρες πορσελάνης για να είναι όλα ολόιδια και ίσια.

Ναι, νομιζω λεγονται προσοψεις πορσελανης και μπορεις να το καταλαβεις οταν βλεπεις διασημους με λευκα δοντια σαν να φορανε μασελα και αν δεις λιγο πιο πισω απο τα μπροστινα δοντια, ειναι κανονικο χρωμα τα δοντια και οχι ολολευκα.
Γενικα οι διασημοι που εχουν τετοια προσεχουν τι τρωνε γιατι μπορουν να σπασουν ευκολα, πχ με το να δαγκωσεις κατα λαθος το πηρουνι ή το κουταλι.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι θυμα να πεσεις με 3ε π ξοδεψες..

Δοκιμαστε κ derpudent γ αποχρωματισμο

Spoiler

η λευκανση θελει carbamide peroxide  with pf ...γνωμη μ δεν κανει γ ευαισθητα δοντια..αυτο χρησιμοποιουν στα ιατρεια απλα σε μεγαλυτερες περιεκτικοτητες αρα γινεται πιο γρηγορα..μετα φτιαχνεις μασελακια στα μετρα σου κ κανεις με χαμηλη περιεκτικοτητα 10 16% οτι εκανες στο ιατρειο σε περισσοτερο χρονο.. καφεδες τσαι κ καποια τροφιμα τα σκουραινουν..οποτε ολοι βαριουνται κ πετανε οψεις ρητινης ή πορσελανης...πιο μακροχρονια λυση οι θηκες πορσελανης με πολλαπλασια τιμη αλλα θελει σοβαρο τροχισμα.

Δεν ειμαι γιατρος 

Επεξ/σία από kage
  • Like 1

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

σε ενα διασημο μεσηλικα/ηλικιωμενο ευκολα καταλαβαινεις οτι φοραει μασελα. Αλλα μιλαω γενικα για το χωρο του θεαματος, οπου και ο τελευταιος πανελιστας εχει λευκα δοντια. Φαινεται αυτοι οι τυποι εχουν βρει το μυστικο που ψαχνετε εδω με ειδικες οδοντοπαστες κλπ.

Kαι οταν κανεις λευκανση απο οδοντιατρο απαγορευεται να πινεις καφε, τσαι κλπ για οσο διαρκεσει. Εκεινη την περιοδο ειναι πιο ευαισθητα τα δοντια, αλλα μετα σταματαει η ευαισθησια μολις σταματησεις τη διαδικασια. Οντως κανει καλη δουλεια, εγω ειχα δει τρελη διαφορα και κρατησε σιγουρα κανα χρονο. Εχει περασει μια 15ετια απο τοτε και δεν θυμαμαι ακριβως. Το μονο δυσκολο της υποθεσης ειναι οτι πρεπει να κοιμασαι με μασελακια.

Οι διασημοι βαζουν οψεις πορσελανης. Καποιοι διαλεγουν πολυ λευκη αποχρωση και φαινεται χαλια.

image.png.af8d2b84a5677647fec1dc1f85424be7.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...