CyanBlue Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Το χρώμα, αυτό κάνει τη διαφορά. Σε μια "άχρωμη" σχεδιστικά εποχή συνεχούς ανέμπνευστης αντιγραφής, η Apple έχει μια ωραία (επιτέλους ξανά) πρόταση. Μια και λέω χρώμα, το aRGB έχει ξεπεράσει κάθε όριο κιτς. Το λέω, μην έχοντας ποτέ Mac ούτε i-κάτι.
vasilisbasil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Εγώ περιμένω το mac mini με την καινούργια compact σχεδιαση και τιμή
Chocobo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Ναι οκ ξέρω θα πεταχτούν άτομα να μου πουν πως για αυτό που το θέλουν είναι τέλειο κλπ κλπ αλλά 24'' δεν υπάρχει περίπτωση.Ακόμα και 27'' είναι προς συζήτηση. 30+ ίντζες και εννοείται τουλάχιστον 1440p και 120hz για ξεκούραστη οθόνη με μπόλικο χώρο για εργασία. Δεν θα κάτσω να συζητήσω για 8-16gb ram.....όποιος θέλει μπορώ να του στείλω photo με το Davinci να καταπίνει 20φευγα giga ram στο ζέσταμα..... Η ram δεν κοστίζει ιδιαίτερα , θα έπρεπε να είναι 32gb το στάνταρ πλέον σε υποτιθέμενα productivity pc... Καλά all in one pc για κάνα χίπστερ βλογκερ , κάνα τατουατζήδικο στη ρεσεψιόν και κάνα insta model αλλά αν μιλάμε για πραγματικό productivity κλαίω. 1 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 minute ago, Chocobo said: Η ram δεν κοστίζει ιδιαίτερα , θα έπρεπε να είναι 32gb το στάνταρ πλέον σε υποτιθέμενα productivity pc... Στους Μ επεξεργαστές η ram είναι μέρος του ίδιου του chip, οπότε μην προσπαθείς να υπολογίσεις τη διαφορά στην τιμή με βάση τα ξεχωριστά chip που αγοράζουμε για να αναβαθμίσουμε τη ram σε ένα pc... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 minutes ago, billdanos said: Στους Μ επεξεργαστές η ram είναι μέρος του ίδιου του chip, οπότε μην προσπαθείς να υπολογίσεις τη διαφορά στην τιμή με βάση τα ξεχωριστά chip που αγοράζουμε για να αναβαθμίσουμε τη ram σε ένα pc... Παρόλα αυτά διπλασιάστηκε τσαμπε ενώ μέχρι πρότινος την χρέωναν πόσο? 😛 Το isystem +240 euro για να πάει από 8 σε 16GB. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 minute ago, Thresh said: Παρόλα αυτά διπλασιάστηκε τσαμπε ενώ μέχρι πρότινος την χρέωναν πόσο? 😛 Αποφάσισαν να "μπουν μέσα" για να έχουμε Apple Intelligence! 😛 1
Chocobo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Στους Μ επεξεργαστές η ram είναι μέρος του ίδιου του chip, οπότε μην προσπαθείς να υπολογίσεις τη διαφορά στην τιμή με βάση τα ξεχωριστά chip που αγοράζουμε για να αναβαθμίσουμε τη ram σε ένα pc... Εμένα σαν καταναλωτή με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και οι ανάγκες μου.Το πως και γιατί είναι δουλειά της εταιρίας.Ας το σχεδίαζε με 32gb. Βέβαια όταν είσαι Apple και ξέρεις ότι κατά μεγάλη μερίδα πουλάς αέρα και brand name δεν θα κάτσεις να σκάσεις.Με όλο το συμπάθιο που έχω για την εταιρία καθώς έχω αρκετά προιόντα της πλην φυσικά PC. 1
Tablet Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, NiKoSmile είπε .. Άντε να σας δω πως θα κάνετε τη διασύνδεση του ERP με το POS 😂. parallels.. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από Tablet 1
EndlessHorizon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Στις 28/10/2024 στις 9:57 ΜΜ, Dr_Pepper είπε και βλέπω σουαχίλι μπουγκουντούγκου και ένας θεός ξέρει τι άλλο 😂
sonath13 Δημοσ. Σάββατο στις 05:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:12 μμ Θέλω να πάρω ένα τέτοιο για office σερφάρισμα βίντεο άντε και κάνα παιχνιδάκι του 2008 τύπου call of duty 4 & euro track simulator αξίζει λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα