Crash24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το νέο iMac με επεξεργαστή M4, σηματοδοτώντας μια σημαντική αναβάθμιση στη σειρά των επιτραπέζιων υπολογιστών της εταιρείας. Η νέα έκδοση του δημοφιλούς all-in-one υπολογιστή διατίθεται με επεξεργαστή οκτώ πυρήνων και κάρτα γραφικών έως δέκα πυρήνων, προσφέροντας σημαντική αύξηση στην απόδοση συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Το βασικό μοντέλο, με τιμή εκκίνησης στα 1.299 δολάρια, διαθέτει δύο θύρες Thunderbolt USB-C 4, ενώ οι πιο προηγμένες εκδόσεις ξεκινούν από τα 1.499 δολάρια και προσφέρουν τέσσερις θύρες. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε επτά χρωματικές επιλογές: πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ, μωβ, μπλε και ασημί. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν άμεσα στις ΗΠΑ με τις παραδόσεις να προγραμματίζονται για τις 8 Νοεμβρίου, ενώ στη χώρα μας το περιμένουμε την ίδια ημερομηνία. Η τεχνολογία του επεξεργαστή M4 βασίζεται στη "δεύτερη γενιά" της αρχιτεκτονικής 3nm, προσφέροντας σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Τα περιφερειακά, συμπεριλαμβανομένου του πληκτρολογίου και του ποντικιού, έχουν αναβαθμιστεί με θύρες φόρτισης USB-C, εγκαταλείποντας τη θύρα Lightning. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple δεν σχεδιάζει την αντικατάσταση του καταργημένου μοντέλου 27 ιντσών με επεξεργαστή Intel, επικεντρώνοντας την προσοχή της στη βελτιστοποίηση της σειράς των 24 ιντσών. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Ίδιο MSRP λοιπόν με τα παλιότερα μοντέλα των 8GB, μια χαρά. 6
NiKoSmile Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Άρχισαν να έχουν ενδιαφέρον. Αν ξέρεις βέβαια γιατί θες να μπλέξεις με ένα τέτοιο μηχάνημα. Άντε να σας δω πως θα κάνετε τη διασύνδεση του ERP με το POS 😂. 9
kurkosdr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Για να προλάβω μερικούς: Όχι, κανείς χρήστης Mac δεν πίστεψε τις ανοησίες του μάρκετινγκ της Apple ότι τα 8GB σε Mac είναι το ίδιο με 16GB στο PC. 1 7
CODEC Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 6 minutes ago, NiKoSmile said: Άρχισαν να έχουν ενδιαφέρον. Αν ξέρεις βέβαια γιατί θες να μπλέξεις με ένα τέτοιο μηχάνημα. Άντε να σας δω πως θα κάνετε τη διασύνδεση του ERP με το POS 😂. Για ERP και pos τεχνικά γίνεται..... οικονομικά όμως ........αν σκέπτεται κανείς αυτή την επιλογή ..καλύτερα να κλείσει το μαγαζί από τώρα και να ασχοληθεί με κάτι άλλο... 1
BeSt_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) τα 16GB RAM είναι για αυτούς που έχουν απαιτήσεις σε βαριά προγράμματα άντε και κανένα βαρύ παιχνίδι δεν είναι για τπτ άλλο. η διαφορά από M3 στον M4 είναι της τάξης του 25% δεν είναι και τρελή διαφορά αναμενόμενη από χρόνο σε χρόνο η συγκεκριμένη αναβάθμιση. Προσωπικά διαθέτω τον iMac M3 με 8GB RAM και είμαι πολύ ικανοποιημένος για την δουλειά που το χρησιμοποιώ, επίσης δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι νέες λειτουργίες ΑΙ. Τα λειτουργικά πόσο μάλλον τα Windows δίνουν εδώ και χρόνια minimum requirements 4GB RAM. Ξέρω εδώ μέσα έχουμε πολλούς Power Users που και 800GB RAM να τους δώσεις δεν τους φτάνουν. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από BeSt_ 4 2 2 9
Dr_Pepper Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ελληνικά θα βάλουν όμως ; εγώ για την μάνα μου θέλω ένα τέτοιο που ειναι μεγάλη γυναίκα να το ρωτάει και να της απαντάει ή να λέει "στείλε ένα εμαιλ που να λέει αυτό" , και να το στέλνει "εκτύπωσε αυτή την σελίδα " και να εκτυπώνει, βρες φθηνά εισιτήρια πχ για Γερμανία τάδε του μηνός αλλά αν δεν βγει στα ελληνικά τι να το κάνει... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Dr_Pepper 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Ελληνικά θα βάλουν όμως ; εγώ για την μάνα μου θέλω ένα τέτοιο που ειναι μεγάλη γυναίκα να το ρωτάει και να της απαντάει ή να λέει "στείλε ένα εμαιλ που να λέει αυτό" , και να το στέλνει "εκτύπωσε αυτή την σελίδα " και να εκτυπώνει, βρες φθηνά εισιτήρια πχ για Γερμανία τάδε του μηνός αλλά αν δεν βγει στα ελληνικά τι να το κάνει... Δυστυχώς μας έχουν αφοδευμένους….
Dr_Pepper Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Dimitris_1981 είπε Δυστυχώς μας έχουν αφοδευμένους…. Νομίζω και εμείς μας έχουμε αφοδευμένους δεν υπάρχει καμια επιτροπή κτλ που να τα προσπαθεί αυτά όταν ανοίγω manual απο το οτιδήποτε πχ ξυριστική μηχανή 20 ευρώ και βλέπω σουαχίλι μπουγκουντούγκου και ένας θεός ξέρει τι άλλο (καλά τουρκικά σίγουρα και μάλιστα και σε high tech προιόντα και games) και δεν έχει ελληνικά νομίζω ειναι και λίγο ότι κανένας δεν το απαιτεί (πχ σαν προϋπόθεση για να μπορεί να πουληθεί στην ελλάδα ή να έχουν μια φοροελάφρυνση αν προσθέσουν ελληνικά κτλ) 6
Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CODEC είπε Για ERP και pos τεχνικά γίνεται..... οικονομικά όμως ........αν σκέπτεται κανείς αυτή την επιλογή ..καλύτερα να κλείσει το μαγαζί από τώρα και να ασχοληθεί με κάτι άλλο... Εξαρτάται το ERP. Πχ λύνεται με client side JavaScript (ακόμα και με κλήση δικού σου Rest API) ανεξάρτητα λειτουργικού. Αρκεί να το υποστηρίζει το ο UI client. Αν όχι μάλλον πρέπει να το λύσεις στο ίδιο το πρόγραμμα του ERP Server Side. σ.σ. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.Σαν τελευταία λύση απελπισίας ακόμα και με trigger στην βάση. Αν και γενικά όλα τα μεγάλα ERPs έχουν κάποιο Exit point. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Dimitris_1981 1
dasimo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου οσο η Apple εξακολουθεί να υποτιμάει την νοημοσύνη των πελατών της , και δεν μου εχει αντικαταστήσει τον 27αρι Intel imac μου που ηταν οτι καλυτερο ειχα ποτέ , αρνούμαι να παίρνω ροζ 24αρι με 5k monitor.......δηλαδη τι στο καλό δεν καταλαβαινουν τιποτα ?
Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, dasimo είπε οσο η Apple εξακολουθεί να υποτιμάει την νοημοσύνη των πελατών της , και δεν μου εχει αντικαταστήσει τον 27αρι Intel imac μου που ηταν οτι καλυτερο ειχα ποτέ , αρνούμαι να παίρνω ροζ 24αρι με 5k monitor.......δηλαδη τι στο καλό δεν καταλαβαινουν τιποτα ? Υποψιάζομαι το κάνουν για να πουλάνε το Studio display. 2
Hetfield Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Dr_Pepper said: Νομίζω και εμείς μας έχουμε αφοδευμένους δεν υπάρχει καμια επιτροπή κτλ που να τα προσπαθεί αυτά όταν ανοίγω manual απο το οτιδήποτε πχ ξυριστική μηχανή 20 ευρώ και βλέπω σουαχίλι μπουγκουντούγκου και ένας θεός ξέρει τι άλλο (καλά τουρκικά σίγουρα και μάλιστα και σε high tech προιόντα και games) και δεν έχει ελληνικά νομίζω ειναι και λίγο ότι κανένας δεν το απαιτεί (πχ σαν προϋπόθεση για να μπορεί να πουληθεί στην ελλάδα ή να έχουν μια φοροελάφρυνση αν προσθέσουν ελληνικά κτλ) Μια χαρα προϋποθεσεις υπαρχουν, για πωληση προϊοντων σε μια Ευρωπαϊκη αγορα να υπαρχει και το αντιστοιχο label/manual στην τοπικη γλωσσα. Οι εμποροι (και κυριως τα σκρουτζομαγαζα) ειναι αυτοι που εχουν τις προϋποθεσεις αφοδευμενες. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από Hetfield 1
Dr_Pepper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, Hetfield είπε Μια χαρα προϋποθεσεις υπαρχουν, για πωληση προϊοντων σε μια Ευρωπαϊκη αγορα να υπαρχει και το αντιστοιχο label/manual στην τοπικη γλωσσα. Οι εμποροι (και κυριως τα σκρουτζομαγαζα) ειναι αυτοι που εχουν τις προϋποθεσεις αφοδευμενες. Δεν ειναι μόνο αυτό πχ εγώ θυμάμαι η πλειοψηφία των παιχνιδιών δεν ειναι στα ελληνικά ενώ ειναι σε ένα σωρό γλώσσες το μόνο παιχνίδι που θυμάμαι να είχα σε ελληνικά όταν ήμουν μικρότερος ήταν το fifa 2004 και οκ σίγουρα θα υπήρχαν και κανα 2 άλλα αλλά το 99% δεν ήταν παρότι είχαν ένα κάρο άλλες γλώσσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα