Neptu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Θα αφήσω σε ακινησία ένα αυτοκίνητο για περίπου 50 ημέρες. Αρκετό διάστημα για να σκοτώσει την μπαταρία. Βγάζω μόνο τον πόλο της μπαταρίας, θέλει κάτι άλλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Εγώ αφήνω το παρακατω συνδεδεμένο και δεν είχα ποτέ θέμα με την μπαταρία σε αυτοκίνητα που μένουν γκαραζ πολύ καιρό. Λίγα ευρώ το είχα πάρει έχει και ανεμιστήρα να μην ζεσταίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 3 minutes ago, aionnou said: Εγώ αφήνω το παρακατω συνδεδεμένο και δεν είχα ποτέ θέμα με την μπαταρία σε αυτοκίνητα που μένουν γκαραζ πολύ καιρό. Λίγα ευρώ το είχα πάρει έχει και ανεμιστήρα να μην ζεσταίνεται για πολύ λίγους τυχερούς που έχουν γκαράζ δικό τους με ρεύμα κλπ Είναι η καλύτερή λύση αλλα δυστιχος περισσότεροι παρκάρουν η στον δρομο η στην πυλωτη ... ετσι τέτοια λύση δεν παιζει εκτός και αν ξηλώσουν την μπαταρια και την πανε σπιτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Neptu είπε Θα αφήσω σε ακινησία ένα αυτοκίνητο για περίπου 50 ημέρες. Αρκετό διάστημα για να σκοτώσει την μπαταρία. Βγάζω μόνο τον πόλο της μπαταρίας, θέλει κάτι άλλο; Όχι δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Φρόντισε η μπαταρία να είναι σε καλή κατάσταση πριν το βάλεις σε ακινησία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου κλειστό γκαραζ δεν εχω, θα είναι σε περιφραγμένο χώρο. Το πολύ πολύ να κάνω μια φόρτιση της μπαταρίας την προηγούμενη μέρα, αν και μάλλον θα χρησιμοποιήσω τότε το αυτοκίνητο οπότε θα είναι full η μπαταρία. Νομίζω 50 μέρες δεν είναι αρκετές για να δημιουργήσουν πρόβλημα Επίσης κι ένα παπί που έχω, έχει νόημα να βγάλω τον πόλο; Ή να το αφήσω έτσι; Δε θα έχει κάποια κατανάλωση αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου φορτιζεις φουλ, βγαζεις πολο, γυρνας, ξαναφορτιζεις 1-2 ωρες και φευγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Neptu είπε Θα αφήσω σε ακινησία ένα αυτοκίνητο για περίπου 50 ημέρες. Αρκετό διάστημα για να σκοτώσει την μπαταρία. Βγάζω μόνο τον πόλο της μπαταρίας, θέλει κάτι άλλο; Απο πλευρά μπαταρίας δεν νομίζω.Λίγο παραπάνω αέρας στα λάστιχα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου αν εχεις συναγερμο ίσως πρεπει να τον κλεισεις πριν βγαλεις το ρευμα για να μην μπλοκαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα