Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητο σε ακινησία (μπαταρία...)

Neptu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα αφήσω σε ακινησία ένα αυτοκίνητο για περίπου 50 ημέρες. Αρκετό διάστημα για να σκοτώσει την μπαταρία. Βγάζω μόνο τον πόλο της μπαταρίας, θέλει κάτι άλλο;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ αφήνω το παρακατω συνδεδεμένο και δεν είχα ποτέ θέμα με την μπαταρία σε αυτοκίνητα που μένουν γκαραζ πολύ καιρό.

Λίγα ευρώ το είχα πάρει έχει και ανεμιστήρα να μην ζεσταίνεται

20241028-161931.jpg

3 minutes ago, aionnou said:

Εγώ αφήνω το παρακατω συνδεδεμένο και δεν είχα ποτέ θέμα με την μπαταρία σε αυτοκίνητα που μένουν γκαραζ πολύ καιρό.

Λίγα ευρώ το είχα πάρει έχει και ανεμιστήρα να μην ζεσταίνεται

20241028-161931.jpg

για πολύ λίγους τυχερούς που έχουν γκαράζ δικό τους με ρεύμα κλπ Είναι η καλύτερή λύση αλλα δυστιχος περισσότεροι παρκάρουν η στον δρομο η στην πυλωτη ... ετσι τέτοια λύση δεν παιζει εκτός και αν ξηλώσουν την μπαταρια και την πανε σπιτι

• Like 1

2 ώρες πριν, Neptu είπε

Θα αφήσω σε ακινησία ένα αυτοκίνητο για περίπου 50 ημέρες. Αρκετό διάστημα για να σκοτώσει την μπαταρία. Βγάζω μόνο τον πόλο της μπαταρίας, θέλει κάτι άλλο;

Όχι δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Φρόντισε η μπαταρία να είναι σε καλή κατάσταση πριν το βάλεις σε ακινησία. 

κλειστό γκαραζ δεν εχω, θα είναι σε περιφραγμένο χώρο.  Το πολύ πολύ να κάνω μια φόρτιση της μπαταρίας την προηγούμενη μέρα, αν και μάλλον θα χρησιμοποιήσω τότε το αυτοκίνητο οπότε θα είναι full η μπαταρία.

Νομίζω 50 μέρες δεν είναι αρκετές για να δημιουργήσουν πρόβλημα

Επίσης κι ένα παπί που έχω, έχει νόημα να βγάλω τον πόλο; Ή να το αφήσω έτσι; Δε θα έχει κάποια κατανάλωση αυτό

2 ώρες πριν, Neptu είπε

Απο πλευρά μπαταρίας δεν νομίζω.Λίγο παραπάνω αέρας στα λάστιχα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...