pngts1996 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα , παρατηρηση οτι η 3070 ειναι αρκετα πιο οικονομικη εαν αγοραστει απο το αμαζον της γερμανιας. Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι; skroutz amazon. Απο που συμφερει η αγορα να γινει απο τα δυο; Επισης, επεσε το ματι μου στο παρακατω build στην αμαζον. Αξιζει η αγορα του η κοματι κομματι; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από pngts1996 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, pngts1996 είπε Καλησπερα , παρατηρηση οτι η 3070 ειναι αρκετα πιο οικονομικη εαν αγοραστει απο το αμαζον της γερμανιας. Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι; skroutz amazon. Απο που συμφερει η αγορα να γινει απο τα δυο; Επισης, επεσε το ματι μου στο παρακατω build στην αμαζον. Αξιζει η αγορα του η κοματι κομματι; Δεν έχει νόημα να κοιτάς αυτήν την κάρτα, έχει σταματήσει η παραγωγή της καιρό τώρα.Οσες έχουν ξεμείνει σε κάνα μαγαζί Σκρουτζ απλά ψάχνουν θύμα υποθέτω.Και το αμαζον ακριβά την έχει, όταν βρίσκεις 4060ti ακόμα και με τα 16gb φθηνότερα.Αυτο αν θες οπωσδήποτε nvidia.Βρισκεις και 7800xt από amd στα ίδια χρήματα. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από niko13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα