Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα!

θα ηθελα την αποψη σας οι πιο εμπειροι στο θεμα.

Ελαβα 8+5 μερες αναρρωτικης αδειας λογω θεματος υγειας ( οι 13 ημερες εχουν και σ.κ μεσα προφανως).

εκανα την αιτηση στον ΕΦΚΑ , πηρε θετικη βεβαιωση εργοδοτη ,ωστοσο στις εγκεκριμενες ημερες επιδοματος αναγραφει μηδεν!!.

Εχω στειλει στο καταστημα να παρω μια ενημερωση, ωστοσο δε σας κρυβω οτι εχω αγχωθει πολύ γιατι θα υπαρχει σοβαρο θεμα σε περιπτωση απορριψης.

Απ τον 02/2024 εως και σημερα εργαζομαι στην εταιρεια, και στον εφκα φαινονται 200 ημερες /ενσημα.

Επισης απ το καλοκαιρι του 2023 εχω αλλα 45 ενσημα απο μια συντομη απασχοληση μου αλλου.

Θεωρητικα δεν καλυπτω τις προυποθεσεις?

Αν δε κανω λαθος, 9 μηνες απασχολησης μειον 3 τελευταιοι μηνες =  6 μηνες απασχολησης * 22 ημερες = 132.

Η οδηγια δεν αναφερει "Κοινοί Ασφαλισμένοι: Εκατόν είκοσι (120) τουλάχιστον ημέρες εργασίας, είτε κατά το προηγούμενο της αναγγελίας της ασθενείας ημερολογιακό έτος, είτε το προηγούμενο 15μηνο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες εργασίας που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο ημερολογιακό τρίμηνο του 15μήνου" ?

(Να αναφερω οτι απ τον μαιο 2021 εως και ανοιξη 2023 εργαζομουν ως συνεργατης σε Περιφερεια, δηλ Δημοσιο τομεα. Και γνωριζω οτι τα ενσημα του δημοσιου δεν δικαιολογουν επιδομα ασθενειας)

Ωστοσο μιλαμε για μια περιοδο 2021-5/2023.

Απ τον 02/2024 ( και 2 μηνες το καλοκαιρι του 2023) εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα.

Ευχαριστω!!

Επεξ/σία από greekmistis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...