Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσεις ότι στις επόμενες εξαγωγές σου σε ελαιόλαδο θα πρέπει να αναμιχθεί με φοινικέλαιο για παράδειγμα το οποίο παράγει η ινδονησια… Αν σαν ιδιώτης είχα κάνει τέτοια συμφωνία και ήταν νόμιμη γιατί όχι; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Dimitris_1981 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Γιατι υπαρχουν και γ@μημενοι νομοι και ελεγχοι που απαγορευουν τη νοθεια μεγαλε
Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε μάλλον δεν έχετε ιδέα ποια είναι η πολιτική κατατσταση στην ινδονησια… δεν είναι κακό να διαβάσετε λίγο πριν γράψετε κάτι, θα γλιτώσετε από το να εκτεθείτε!! Φαντάζομαι εμείς οι καλοί δυτικοί θα τους βάλουμε στον δρόμο της αρετής και της δημοκρατίας όπως με τη μισή λατινική Αμερική, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, την Γιουγκοσλαβία κτλ. 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Αν σε τσιμπησει το καθεστως εκει το αι φονι που θα βρουνε θα ειναι το μικροτερο σου προβλημα αυτο προσπαθουν να σου πουνε αλλα δε χαμπαριαζεις
Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Γιατι υπαρχουν και γ@μημενοι νομοι και ελεγχοι που απαγορευουν τη νοθεια μεγαλε Το ξέρω φίλε μου. σ.σ. αν και με το ελαιόλαδο συγκεκριμένα υπάρχουν περιθώρια μέχρι να χαρακτηριστεί νοθευμένο. Η απάντηση αφορούσε την αιτίαση του φίλου. Για αυτό είπα "Αν ήταν νόμιμο" 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αν σε τσιμπησει το καθεστως εκει το αι φονι που θα βρουνε θα ειναι το μικροτερο σου προβλημα αυτο προσπαθουν να σου πουνε αλλα δε χαμπαριαζεις Το ότι μια χώρα είναι τύπου Β. Κορέα δεν σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να τους κοροϊδεύει σαν ιθαγενείς με καθρεφτάκια . 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εχω παει . Μια που ειπες Β. Κορέα αν παει η apple να κανει εργοστασιο εκει μαγκια τους Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Mhlogiatros
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εχω παει . Μια που ειπες Β. Κορέα αν παει η apple να κανει εργοστασιο εκει μαγκια τους Η volvo ακόμα περιμένει τα λεφτά της πάντως 2
Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εχω παει . Μια που ειπες Β. Κορέα αν παει η apple να κανει εργοστασιο εκει μαγκια τους Ναι αλλά δεν έχει σχέση με αυτό που λέμε.
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, nepomuk said: Δεν παει ετσι , το ζητουμενο ειναι οι παραγωγικες θεσεις εργασιας και το προκυπον ετησιο εισοδημα των εργαζομενων Χ πολλα χρονια , + αποκτηση τεχνογνωσιας , οραγνωτικων και διοικητικων μεθοδων και γενικα τις υποθηκες που μπαινουν για το μελλον . αν και δεν καταλαβα τι εννοεις με αυτο που εγραψες εν τουτοις εγω απλα βλεπω μια ακραια κατασταση.(με το να επενδυσουν χ χρήματα στην ινδονησια δεν σημαινει οτι θα πανε σε εργαζομενους και σε υποθηκες για το μελλον. μπορει ναι μπορει και οχι. δεν θα φτιαξει εργοστασιο εκει η apple).και σε καθε περιπτωση ξαναλεω οτι ακομα και αν η apple εταξε και τωρα δεν τα κανει δεν ειναι λογος να μου απαγορεψεις να εχω iphone 16 και να μπω στην χωρα σου. καποιος δεν εδωσε στην ινδονησια οσα επρεπε , καποιοι σιγουρα δεν πηραν μιζα , σιγουρα δεν εκανε η apple αυτα που εταξε και τωρα φτασαμε στο αλλο ακρο να μην εχεις μαζι iphone 16 διοτι παιζει και να στο παρουν ή οτι αλλο θα σου κάνουν φοβουμενοι οτι οι εξωγηινοι θα μπουν στην ινδονησια. να απαγορεψεις την πωληση το ψιλοδεχομαι αλλα να απαγορεψεις την χρηση και απο τουριστες ? ειδικα αυτη η παραγραφος ειναι για γελια. δεν θα μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο που αγορασα σε αλλη χωρα επειδη δεν τα εχει βρει η ινδονησια με την apple? παμε καλα? και βαζεις και τους πολιτες σαν αστυνομια? παρεα με τον kim θελουν να κανουν? μυρισαν χρημα και σου λενε ας τους τα παρουμε και ας το πιεσουμε οσο παει με extreme μεθοδους Quote Οι τοπικές αρχές έχουν ζητήσει από τους πολίτες να αναφέρουν περιπτώσεις χρήσης του iPhone 16, ενώ παράλληλα έχουν εντατικοποιήσει τους ελέγχους στα σημεία εισόδου της χώρας. Η κυβέρνηση της Ινδονησίας υποστηρίζει ότι η απόφαση αυτή αποσκοπεί στην προστασία της εγχώριας βιομηχανίας και στην εξασφάλιση της τήρησης των επενδυτικών δεσμεύσεων. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από poulinos
mariosnik_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δεν ξέρω το ιστορικό των σχέσεων μεταξύ κράτους Ινδονησίας και Apple. Πάντως εάν έδωσε γραπτή υπόσχεση η Apple ότι θα κάνει επένδυση εντός συγκεκριμένου διαστήματος και ύψους και τελικά δεν το έπραξε, νομίζω ότι καλώς αποφάσισε με την σειρά του το κράτος.
Upogeios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, Bil79 είπε Κι όλα αυτά για 15.000.000 δολάρια. Μιλάμε για φτωχομπ... μπορει αυτα τα 15 να ηταν οι μιζες... 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, poulinos είπε αν και δεν καταλαβα τι εννοεις με αυτο που εγραψες εν τουτοις εγω απλα βλεπω μια ακραια κατασταση.(με το να επενδυσουν χ χρήματα στην ινδονησια δεν σημαινει οτι θα πανε σε εργαζομενους και σε υποθηκες για το μελλον. μπορει ναι μπορει και οχι. δεν θα φτιαξει εργοστασιο εκει η apple).και σε καθε περιπτωση ξαναλεω οτι ακομα και αν η apple εταξε και τωρα δεν τα κανει δεν ειναι λογος να μου απαγορεψεις να εχω iphone 16 και να μπω στην χωρα σου. καποιος δεν εδωσε στην ινδονησια οσα επρεπε , καποιοι σιγουρα δεν πηραν μιζα , σιγουρα δεν εκανε η apple αυτα που εταξε και τωρα φτασαμε στο αλλο ακρο να μην εχεις μαζι iphone 16 διοτι παιζει και να στο παρουν ή οτι αλλο θα σου κάνουν φοβουμενοι οτι οι εξωγηινοι θα μπουν στην ινδονησια. να απαγορεψεις την πωληση το ψιλοδεχομαι αλλα να απαγορεψεις την χρηση και απο τουριστες ? ειδικα αυτη η παραγραφος ειναι για γελια. δεν θα μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο που αγορασα σε αλλη χωρα επειδη δεν τα εχει βρει η ινδονησια με την apple? παμε καλα? και βαζεις και τους πολιτες σαν αστυνομια? παρεα με τον kim θελουν να κανουν? μυρισαν χρημα και σου λενε ας τους τα παρουμε και ας το πιεσουμε οσο παει με extreme μεθοδους Ο τρόπος που αποφάσισε η Ινδονησία να το λύσει μπορεί να είναι λάθος. Όμως σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα της. Όπως πχ είναι και εμάς δικαίωμα να μην πάμε ποτέ και να πλήξουμε τον τουρισμό της. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να υποστηρίξω μια πολυεθνική που δεν τήρησε τις υποχρεώσεις της έναντι ενός κράτους που στην συγκεκριμένη περίπτωση ζητάει την τήρηση των συμφωνηθέντων. σ.σ. είμαι κάτοχος συσκευών Apple για να μην νομίζει κανείς ότι το λέω για αυτό. Τέλος, αν έχουμε τέτοιες ευαισθησίες σαν δυτικοί, θα ήθελα να τις δω και στο παγκόσμιο του Κατάρ. στις εισαγωγές πετρελαίου από τέτοια κράτη και στους Αθλητές που με χαρά εισπράτουν τα πετροδολάρια. Εμένα μου μοιάζει υποκρισία όλο αυτό. 1
Bil79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Upogeios είπε μπορει αυτα τα 15 να ηταν οι μιζες... Ε και? Στο προγραμμα ειναι κι αυτες...
Errik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Όταν μια εταιρεία γιγαντώνεται σε μέγεθος χωρών, προσωπικά μου φαίνεται απόλυτα λογικό να γίνονται τέτοιες διαπραγματεύσεις απο χώρες. Και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει για τους καταναλωτές (βλέπε ΕΕ και USB type C) Θα ήθελα να κάνει και η Ελλάδα κάτι ρυθμιστικό για να πιέσει την Apple να έχει καλύτερη υποστήριξη στην Ελληνική γλώσσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα