The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μου έβγαλε χθες πρόβλημα κατά την λειτουργία του με "υπερχείλιση κάδου λόγω ελλατωματικής βαλβίδας νερού" FE. Ο κάδος γέμιζε υπερβολικά μέχρι πάνω και μετά σταμάτησε. Το έβγαλα από την πρίζα και το άδειασα πλήρως το νερό (με πολύ ταλαιπωρία καθώς είχε μείνει πολύ πράγμα και το σωληνάκι είναι μικρό) Εκλεισα επίσης τελείως και τον διακόπτη που δίνει το νερό. Το περίεργο είναι ότι ενώ όλα είναι κλειστά, συνεχίζει να γεμίζει πολύ σιγά ο κάδος και να γεμίζει νερό. Μέσα σε μια ώρα γεμίζει με 1λίτρο νερού και μετά το αποστραγγίζω... Μόνο αν κλείσω την κεντρική βάνα σταματάει. Τι μπορεί να φταίει; Πως γίνεται σε κλειστό πλυντήριο να υπάρχει ροή; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2024 από The_Judas
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 εχει κολλήσει ανοιχτή η ηλεκτροβάνα που φέρνει νερό μέσα.Μπορεί να έχει πιάσει σκουπιδάκια,αν και δύσκολο γιατί υπάρχει φιλτράκι στο λάστιχο.
vdanasto Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Είχα πάθει το ίδιο. Υπάρχει ένα σωληνάκι που στην περίπτωση μου είχε ξεκουμπώσει από τον αισθητήρα. Αποκτάς πρόσβαση αφαιρώντας το πάνω καπάκι, έχει 2 βίδες στο πίσω μέρος και βγαίνει συρταρωτά. Εμένα φάνηκε κατευθείαν γιατί ήταν στον αέρα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο βέβαια στην περίπτωσή σου, είχα πάντως ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που περιγράφεις.
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 9 λεπτά πριν, vdanasto είπε Είχα πάθει το ίδιο. Υπάρχει ένα σωληνάκι που στην περίπτωση μου είχε ξεκουμπώσει από τον αισθητήρα. Αποκτάς πρόσβαση αφαιρώντας το πάνω καπάκι, έχει 2 βίδες στο πίσω μέρος και βγαίνει συρταρωτά. Εμένα φάνηκε κατευθείαν γιατί ήταν στον αέρα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο βέβαια στην περίπτωσή σου, είχα πάντως ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που περιγράφεις. ειχε απλα ξεκουμπωσει εσενα ή αλλαξες ολη την βαλβιδα;
vdanasto Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Απλά ξεκούμπωσε το σωληνάκι, δεν ήθελε αλλαγή καθώς δεν είχε χαλάσει. Το έπιασα και με σφιγκτήρα γιατί δεν είχε και θα ξαναέβγαινε.
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ανοιξα το καπακι αλλα δεν φαινεται καποιο σωληνακι εκτος θεσης μαλλον εχει προβλημα η βαλβιδα. απλα μου κανει εντυπωση οτι τραβαει νερο με την βανα που οδηγει στο πλυντηριο κλειστη. Εκτος και αν εχει και αυτο καποιο προβλημα και δινει μικρη ροη αν και κλειστο. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2024 από The_Judas
vdanasto Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Εσένα φαίνεται να κάνει διαφορετικό πράγμα. Εμένα γέμιζε ο κάδος μέχρι πάνω όταν ξεκινούσε η πλύση και σταματούσε λόγω υπερχείλισης. Δεν είχε ροή νερού ομως όταν το πλυντήριο ήταν κλειστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα