mariapak48 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα που έχω με το messenger. Εργάζομαι με το λαπτοπ και έρχεται μήνυμα στο messenger (ταυτόχρονα σχεδόν "χτυπάει" και ο ήχος στο κινητό για μήνυμα). Είτε λοιπόν "διαβάσω" το μήνυμα είτε απαντήσω σ'αυτό απ'το λαπτοπ, το κινητό ΔΕΝ αναγνωρίζει αυτές τις κινήσεις μου και εξακολουθεί να στέλνει ήχο (ανά κάποια λεπτά) για εισερχόμενο μήνυμα. Είναι πραγματικά εκνευριστικό να γίνεται αυτό κάθε τρεις και λίγο και να πρέπει ν'ανοίξεις την εφαρμογή στο κινητό σου και να τσεκάρεις ότι έχεις διαβάσει το μήνυμα. Σημειωτέον ότι έχω επιλέξει "συγχρονισμό" απ'τις ρυθμίσεις του κινητού για messenger & facebook, αλλά μόνο συγχρονισμό δεν έχω! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Έχω την εντύπωση ότι αν πατήσεις το αριστερό εικονίδιο από τα τρία κάτω, κάνει εκκαθάριση μνήμης, ή μερικές φορές πηγαίνω στις ειδοποιήσεις επάνω και πατάω Χ και εξαφανίζονται οι ειδοποιήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariapak48 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Kαλημέρα κι ευχαριστώ για τη βοήθεια. Έκανα μια εκκαθάριση μνήμης κι ελπίζω να "συνέλθει" ο συγχρονισμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα