CheOnWeb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, micos000 said: Αυτό είναι για τις εξερχόμενες, για να μην εμφανίζει τον αριθμό σου στους άλλους. Για τις εισερχόμενες δεν αλλάζει κάτι. Εννοούσα τη ρύθμιση που ανέφερε ο therempant περί απόκρυψης καλούντος. Δεν ξέρω αν υπάρχει καν τέτοια ρύθμιση. 9 minutes ago, Boubis1411 said: ΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΑΙ !! Σε ποιον πάροχο είναι; Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Όταν διάβασα το θέμα έψαξα στο κινητό αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να έγινε κάτι με το caller id από τον πάροχο και να μην στέλνει το νούμερο. Θα έλεγα να πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 1) Πήγαινε στις ρυθμίσεις. Βρες την εφαρμογή τηλέφωνο. Μπες και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων ή μνήμης. 2) Τοποθετήσε την κάρτα SIM σε μια άλλη λειτουργική συσκευή και δες αν θα λυθεί το πρόβλημα. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα, ενδέχεται να μην είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία εμφάνισης της ταυτότητας καλούντος ή να μην μεταφέρονται οι πληροφορίες αριθμού για τις εισερχόμενες κλήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, micos000 είπε Όταν διάβασα το θέμα έψαξα στο κινητό αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να έγινε κάτι με το caller id από τον πάροχο και να μην στέλνει το νούμερο. Θα έλεγα να πάρει τηλέφωνο σην εξυπηρέτηση πελατών. πηρα εγω-μικρος ειναι -δεν εχει θεμα απο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/oa49xh/all_incoming_calls_as_unknown/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Στις 27/10/2024 στις 6:01 ΜΜ, Boubis1411 είπε Ο Γιος μου εχει ενα Pocco X3 και ξαφνικα δεν του εμφανιζει ποιος τον καλει, τι κανουμε καμια ιδεα παιδια ; Προλαβαίνεις να το πουλήσεις πριν τα χάσεις όλα... Το συγκεκριμένο έμαθα μοντελο ότι σβήνει μόνο του και παπαλα μετά. Για το poco x3 nfc μιλάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, redhotstef είπε Προλαβαίνεις να το πουλήσεις πριν τα χάσεις όλα... Το συγκεκριμένο έμαθα μοντελο ότι σβήνει μόνο του και παπαλα μετά. Για το poco x3 nfc μιλάω α τοσο καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspatra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Το λινκ απο reddit πιο πανω λογικά δίνει τη λυση. Απενεργοποιηση του volte, αυτο δημιουργεί το θέμα. Μπορει να εμφανίζεται στο μενου των ρυθμίσεων της σιμ ως κλήσεις 4g. Αν δεν υπαρχει ο διακοπτης, το κλεινεις απο το κρυφο μενου που αναφέρεται στο link. Ή το ζητας απο τον πάροχο, έχει αναφερθεί σε άλλο φορουμ αναλογο προβλημα με Vodafone. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από kostaspatra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Στις 1/11/2024 στις 3:42 ΜΜ, redhotstef είπε Προλαβαίνεις να το πουλήσεις πριν τα χάσεις όλα... Το συγκεκριμένο έμαθα μοντελο ότι σβήνει μόνο του και παπαλα μετά. Για το poco x3 nfc μιλάω Μήν γράφετε ανακρίβειες. Το είχα εγώ, το έχει ο γιός μου εδώ και 2 χρόνια. Σύνολο 4 χρόνια σε λειτουργία. (Από τότε που κυκλοφόρησε). Εχει πέσει μέχρι και σε νερά. Δουλεύει άψογα μέχρι και τώρα που σας γράφω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, tasvar είπε Μήν γράφετε ανακρίβειες. Το είχα εγώ, το έχει ο γιός μου εδώ και 2 χρόνια. Σύνολο 4 χρόνια σε λειτουργία. (Από τότε που κυκλοφόρησε). Εχει πέσει μέχρι και σε νερά. Δουλεύει άψογα μέχρι και τώρα που σας γράφω. Μη πιστεύετε εμένα, εμένα δε μου έπαθε τίποτα όσο το είχα για έξι μήνες, στην εποχή του. Πιστέψτε τα 200+ άτομα που έκαναν αρνητική κριτική για το συγκεκριμένο μοντέλο, και όχι για τη μπαταρία αλλά για τη μητρική . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, redhotstef είπε Μη πιστεύετε εμένα, εμένα δε μου έπαθε τίποτα όσο το είχα για έξι μήνες, στην εποχή του. Πιστέψτε τα 200+ άτομα που έκαναν αρνητική κριτική για το συγκεκριμένο μοντέλο, και όχι για τη μπαταρία αλλά για τη μητρική . Οταν έχει πουλήσει χιλιάδες συσκευές, λογικά κάποια θα παρουσιάσουν και πρόβλημα. (Από κακή ποιότητα πάστας κόλλησης). Οχι από κακό σχεδιασμό. Οπως αν ψάξεις, θα βρείς και samsung και apple και πολλά άλλα. Αυτό δεν σημαίνει πως όλα είναι για πέταμα. Ζει και δουλεύει ακόμη το poco για 4 χρόνια. ( Και 6+ χρόνια το mi 8 lite της συζύγου και έκλεισε και 3 χρόνια το 11T pro που έχω εγώ). Η καλύτερη κριτική είναι αυτή που βλέπω εγώ. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από tasvar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, tasvar είπε Οταν έχει πουλήσει χιλιάδες συσκευές, λογικά κάποια θα παρουσιάσουν και πρόβλημα. (Από κακή ποιότητα πάστας κόλλησης). Οχι από κακό σχεδιασμό. Οπως αν ψάξεις, θα βρείς και samsung και apple και πολλά άλλα. Αυτό δεν σημαίνει πως όλα είναι για πέταμα. Ζει και δουλεύει ακόμη το poco για 4 χρόνια. ( Και 6+ χρόνια το mi 8 lite της συζύγου και έκλεισε και 3 χρόνια το 11T pro που έχω εγώ). Η καλύτερη κριτική είναι αυτή που βλέπω εγώ. Αν υπάρχει η υποψία για ένα συγκεκριμένο μοντέλο ότι έχουν βάλει κακή πάστα κόλλησης της μητρικής, θα το ρίσκαρε κανεις να το πάρει , γιατί , επειδή σε κάποιους βγήκε καλό; To x3 pro ήταν value for money για την εποχή του με snapdragon 850/860 νομίζω και το πήρανε πάρα πολλοί, ήταν πολύ δημοφιλες μοντέλο. Το x3 nfc είχε έναν μέτριο επεξεργαστή 730g. Είναι αυτό που λένε, τώρα εξηγείται γιατί είναι value for money. Σου δίνουμε τοπ επεξεργαστή όσο αντέξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 55 λεπτά πριν, redhotstef είπε Σου δίνουμε τοπ επεξεργαστή όσο αντέξει.. 4 χρόνια και δουλεύει ακόμη. Αν δεν θέλεις να καταλάβεις τι γράφω, Επειδή βγήκαμε off topic, τέλος εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, tasvar είπε 4 χρόνια και δουλεύει ακόμη. Αν δεν θέλεις να καταλάβεις τι γράφω, Επειδή βγήκαμε off topic, τέλος εδώ. παιδια το κινητο δουλευει αερα-οκ εχει αυτο το προβλημα ,μπορει να ετυχε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 24 λεπτά πριν, tasvar είπε 4 χρόνια και δουλεύει ακόμη. Αν δεν θέλεις να καταλάβεις τι γράφω, Επειδή βγήκαμε off topic, τέλος εδώ. Είσαι ριψοκίνδυνος, το κατάλαβα. Φρόντισε να κάνεις back up όμως γιατί θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις. Και το mi max 3 που έχω 6 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα, αλλά δεν έχω διαβάσει ποτέ για αυτό για κακή κόλλα κατασκευής της μητρικής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα