Προς το περιεχόμενο

Προτίμηση σε πάροχο για FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω VDSL πολλά χρόνια και οι ταχύτητες είναι χείριστες. Ενώ πληρώνω για 50/5 πιάνω 15 στο download. Είμαι στην νόβα και αυτοί μου λένε οτι φταείοι ο χαλκός. Οπότε θέλω να βάλω οπτική ίνα.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

Έχει διαφορά τι πάροχο θα βάλω; Κοντά έχει cabinets της Cosmote μόνο. Θα έχει διαφορά αν έχω πχ vodafone που είναι πιο μακριά το cabinet; Προτιμώ να μην ανανεώσω με την νόβα γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση.

Επίσης για να έχω πραγματικό FTTH θα πρέπει να γίνει κάποια εγκατάσταση στο σπίτι; Αν ναι και δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση οι ταχύτητες θα έχουν μεγάλη διαφορά;

Ευχαριστώ! 

2024_10_27_17_17_58_ΧΕΜΔ_and_6_more_pages_Personal_Microsoft_Edge.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με ftth έχεις παντα εγγυημένες ταχύτητες μεσω ethernet. Με wifi εξαρταται απο πολλους παράγοντες 

Και ναι θελει εγκατασταση οπτικής ίνας που θα την περασει ο τεχνικός στο σημείο που θα του πεις

Για να σου βγάζει μελλοντική κάλυψη FTTH με ΔΕΗ, μάλλον δεν έχει FTTH αυτή την στιγμή με τους άλλους. FTTH χωρίς εγκατάσταση δεν γίνεται και είναι χαζό να μην δεχτείς ειδικά όταν ακόμη είναι δωρεάν η όλη εγκατάσταση...

• Super Moderators
52 minutes ago, SaFiS said:

Για να σου βγάζει μελλοντική κάλυψη FTTH με ΔΕΗ, μάλλον δεν έχει FTTH αυτή την στιγμή με τους άλλους. FTTH χωρίς εγκατάσταση δεν γίνεται και είναι χαζό να μην δεχτείς ειδικά όταν ακόμη είναι δωρεάν η όλη εγκατάσταση...

Χαλάνδρι είναι, έχει κι ο ΟΤΕ κατά 99%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...