Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω κάρτα CU όπου κάνω τις ανανεώσεις κάθε 2μηνο αλλά δεν καταναλώνω τα λεφτά που μαζεύονται σε πακέτα (ομιλία/internet κτλ) της εφαρμογής.

Υπάρχουν τρόποι να καταναλώσω τα χρήματα αυτά (με οποιονδήποτε τρόπο) χωρίς να τα φάει κάποια στιγμή η Vodafone (πχ ξεχάσω ανανέωση στην ώρα της)?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AndVal είπε

Γεια σας, έχω κάρτα CU όπου κάνω τις ανανεώσεις κάθε 2μηνο αλλά δεν καταναλώνω τα λεφτά που μαζεύονται σε πακέτα (ομιλία/internet κτλ) της εφαρμογής.

Υπάρχουν τρόποι να καταναλώσω τα χρήματα αυτά (με οποιονδήποτε τρόπο) χωρίς να τα φάει κάποια στιγμή η Vodafone (πχ ξεχάσω ανανέωση στην ώρα της)?

Εννοείται μαν μου. Είτε τα μεταφέρεις σε φίλο/συγγενή, είτε τα τρως στο efood με το Smart pocket 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, soul_d είπε

Εννοείται μαν μου. Είτε τα μεταφέρεις σε φίλο/συγγενή, είτε τα τρως στο efood με το Smart pocket 

Ευχαριστώ.

Η μεταφορά σε άλλον πως γίνεται; φαντάζομαι μόνο σε άλλον με CU;

*Πληροφοριακά για οποίον άλλο διαβάζει, το Smart pocket θέλει top up πάνω από 15e μέσα στο μήνα και αγορά κάποιου πακέτου πάνω από 6ε για ενεργοποίηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά, εμπνευσμένος από ένα ποστ που είχα διαβάσει κάποτε στο reddit, τα στέλνω στο Χαμόγελο του παιδιού (μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ). Αν το κάνεις, έχε υπόψη σου ότι σε βάζουν σε λίστα και σου στέλνουν κανά δυο φορές το χρόνο σε γιορτές για να σου ζητήσουν κι άλλα. Δεν έχω βρει τρόπο να απεγγραφώ. What's GDPR anyway...

Στο τέλος βέβαια, όλο και κανά 2€ περισσεύει και για τη Vodafone δυστυχώς. ...μω τα καρτέλ μου!

Επεξ/σία από empyr3an
  • Like 1
  • Λύση
Δημοσ.
Στις 27/10/2024 στις 9:41 ΜΜ, AndVal είπε

Πληροφοριακά για οποίον άλλο διαβάζει, το Smart pocket θέλει top up πάνω από 15e

Γίνεται και με 13€. 

Στις 27/10/2024 στις 9:41 ΜΜ, AndVal είπε

Η μεταφορά σε άλλον πως γίνεται; φαντάζομαι μόνο σε άλλον με CU;

Στέλνεις μήνυμα στο 1331 με τη μορφή : 11 ΣTO 694..... 

Η cu και κάποιο άλλο καρτοκινητό νομίζω (της vodafone) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...