Donmitsos10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Σκοπεύω να κάνω ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη. Σε περίπτωση που αγοράσω κάτι (πχ iPhone) υπάρχει δυνατότητα να γλυτώσεις το ΦΠΑ; Νομίζω πως γίνεται κανονικά σε τουρίστες που έρχονται από εκτός Ευρώπης οπότε θέλω να μάθω αν συμβαίνει και το ανάποδο. 1
Donmitsos10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 8.8 είναι. Η ερώτηση μου ήταν σαφής, η απάντηση σου άσχετη με το θέμα
keleystis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Όχι, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης δεν γίνεται να γλυτώσεις το ΦΠΑ. Μπορείς όμως να πας μέχρι Delaware όπου έχει κατάστημα η Apple και εκεί μπορείς να το πάρεις χωρίς ΦΠΑ. Προφανώς εξαρτάται την διαθεσιμότητα ανά προϊόν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που θα πας. 3
Donmitsos10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Όχι. Παίρνεις κινητό το βγάζεις από το κουτί και το χρησιμοποιείς. Δεν περνάει κανένα τελωνείο
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Sales Tax πληρώνεις κανονικά παντού στις ΗΠΑ (σε όσες πολιτείες έχουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα