Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Εχω τον θερμοστάτη hysen

https://www.skroutz.gr/s/21502145/Hysen-HY02-B05-PSifiakos-THermostatis-CHorou-Smart-me-Wi-Fi.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Και βλέπω ότι κάνει αποσυνδέσεις απο το ρουτερ που και που.. επειδή όμως λείπω απο το σπιτι και θελω να το ελέγχω πρέπει να το σταθεροποιησω ωστε να μην κανει αποσυνδεση.

Το ρουτερ ειναι στα 2.4Ghz και η αποσταση ειναι σχετικα κοντά (5-6μ)

Το signal strength απο τον θερμοστάτη που το δινει -75 και αλλες φορες -67.

Δοκίμασα να ανοίξω και το 5 Ghz band απο το ρουτερ αλλα δεν ειναι διαφορά. 

Τα κανάλια που εκπέμπει το ρουτερ ειναι στο αυτόματο. 

Μήπως γνωρίζει κανεις αν μπορω να λυσω το προβλημα χωρις να βαλω extender? 

Ευχαριστώ 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, insoholic said:

Καλημερα,

Εχω τον θερμοστάτη hysen

https://www.skroutz.gr/s/21502145/Hysen-HY02-B05-PSifiakos-THermostatis-CHorou-Smart-me-Wi-Fi.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Και βλέπω ότι κάνει αποσυνδέσεις απο το ρουτερ που και που.. επειδή όμως λείπω απο το σπιτι και θελω να το ελέγχω πρέπει να το σταθεροποιησω ωστε να μην κανει αποσυνδεση.

Το signal strength απο τον θερμοστάτη που το δινει -75 και αλλες φορες -67.

Δοκίμασα να ανοίξω και το 5 Ghz band απο το ρουτερ αλλα δεν ειναι διαφορά. 

Τα κανάλια που εκπέμπει το ρουτερ ειναι στο αυτόματο. 

Μήπως γνωρίζει κανεις αν μπορω να λυσω το προβλημα χωρις να βαλω extender? 

Ευχαριστώ 

δοκιμασε στο router στα 2.4 ghz 

α.να αλλαξεις καναλι.

β.αν εχει  channel bandwidth /channel width απο 40 καντο 20

Δημοσ.

Οκ το εκανα στα 20.

Εχει 13 καναλια, πως θα ξερω ποιο ειναι το σωστο; με δοκιμες δε γινεται γιατι δεν κανει αποσυνδέσεις αμεσα.. τις κάνει περιστασιακά 

Δημοσ.
16 hours ago, insoholic said:

Οκ το εκανα στα 20.

Εχει 13 καναλια, πως θα ξερω ποιο ειναι το σωστο; με δοκιμες δε γινεται γιατι δεν κανει αποσυνδέσεις αμεσα.. τις κάνει περιστασιακά 

για την ωρα δοκιμασε το με το 20 που εβαλες μονο.μετα δοκιμαζεις τυχαια καναλια απο 1 εως 11.

Δημοσ.

Το εκανα 20 και το εχω στο αυτοματο αυτο με τα καναλια.. το σημα ειναι -67 περίπου..

Θα περιμενω να δω.

Σε ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλες σου

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, insoholic said:

Το εκανα 20 και το εχω στο αυτοματο αυτο με τα καναλια.. το σημα ειναι -67 περίπου..

Θα περιμενω να δω.

Σε ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλες σου

σου κοβει λιγο την ταχυτητα το 20 αλλα θα ειναι πιο σταθερο.

Δημοσ.

Το ασυρματο το εχω μονο για κινητα. Ο υπολογιστης ειναι με καλωδιο μεσω powerline , οπως και οι τηλεοράσεις. 

Δε με πειράζει προς το παρον, αρκει να μην κανει αποσυνδεσεις γιατι δεν κανει επανασυνδεση αυτοματα και οταν λειπω δεν μπορω να ρυθμισω τη θερμοκρασία στο σπιτι.

• Sad 1
Δημοσ.
Just now, insoholic said:

Το ασυρματο το εχω μονο για κινητα. Ο υπολογιστης ειναι με καλωδιο μεσω powerline , οπως και οι τηλεοράσεις. 

Δε με πειράζει προς το παρον, αρκει να μην κανει αποσυνδεσεις γιατι δεν κανει επανασυνδεση αυτοματα και οταν λειπω δεν μπορω να ρυθμισω τη θερμοκρασία στο σπιτι.

το παρακολουθεις καιτο βλεπεις.αφου δεν το κανεις use αλλου τοτε μια χαρα.και το router να εχει το τελευταιο firmware παντα.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, insoholic said:

Ωραια ευχαριστώ πολυ. Θα το παρακολουθώ και βλεπουμε πως θα παει.. να εισαι καλα

ενημερωσε μας να δουμε αν επαιξε.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το πέταξε ξανα απο το δίκτυο... το ειχα στο αυτόματο τοσο καιρο και το σημα ηταν -61 μεχρι -66.

Δεν ξερω γιατι το πεταξε... θα δοκιμασω να βάλω ενα extender που εχω να δω για λιγες μερες αν φταιει αυτο ή κανει αποσυνδεσεις η συσκευή μονη της

• Super Moderators
Δημοσ.
On 27/10/2024 at 13:04, insoholic said:

Οπτική επαφή χωρίς εμπόδια?

Δημοσ.

Οπτικη επαφη δεν έχουν γιατι κανει γωνια ο τοίχος. 

Μπηκα στην εφαρμογη του θερμοστατη και ειδα οτι οντως δεν ειχε καλο σημα. Εδινε -71dbm οποτε οντως φανηκε να μην πιανει καλα.. το προβλημα ειναι οτι το κανει μετα απο καποιες μερες και αναρωτιέμαι αν οντως εχει θεμα η συσκευή γιατι αν ηταν απο το σήμα τοτε παντα θα το εκανε.

Τωρα παιζει -61dbm με -64dbm στις ιδιες συνθήκες που δινει και τα -71dbm κτλ

Δημοσ.
On 03/11/2024 at 17:48, insoholic said:

Μόλις το πέταξε ξανα απο το δίκτυο... το ειχα στο αυτόματο τοσο καιρο και το σημα ηταν -61 μεχρι -66.

Δεν ξερω γιατι το πεταξε... θα δοκιμασω να βάλω ενα extender που εχω να δω για λιγες μερες αν φταιει αυτο ή κανει αποσυνδεσεις η συσκευή μονη της

δοκιμασε με extender αλλιως δες αν μπορεις να μετακινησεις λιγο τις συσκευες.

On 03/11/2024 at 18:06, insoholic said:

Οπτικη επαφη δεν έχουν γιατι κανει γωνια ο τοίχος. 

Μπηκα στην εφαρμογη του θερμοστατη και ειδα οτι οντως δεν ειχε καλο σημα. Εδινε -71dbm οποτε οντως φανηκε να μην πιανει καλα.. το προβλημα ειναι οτι το κανει μετα απο καποιες μερες και αναρωτιέμαι αν οντως εχει θεμα η συσκευή γιατι αν ηταν απο το σήμα τοτε παντα θα το εκανε.

Τωρα παιζει -61dbm με -64dbm στις ιδιες συνθήκες που δινει και τα -71dbm κτλ

οτιδηποτε μπορει να επηρεασει το σημα ακομα και παρεμβολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...