Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους σκαιφτομαι να αλλάξω μπαταρία το πολύ σε κάνα μήνα σε ποιο από τα τρία επίσημα να πάω; Στα Γιάννενα έχουμε μόνο το Istrom βέβαια δεν με πειράζει να μείνω χωρίς συσκευή για 1 2 μέρες αρκεί να είναι καλύτερα είμαι αρκετά ψείρας και δεν θέλω να έχει το παραμικρό το κινητό μετά από την επισκευή

Επεξ/σία από giannakis95
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Καλησπέρα σε όλους σκαιφτομαι να αλλάξω μπαταρία το πολύ σε κάνα μήνα σε ποιο από τα τρία επίσημα να πάω; Στα Γιάννενα έχουμε μόνο το Istrom βέβαια δεν με πειράζει να μείνω χωρίς συσκευή για 1 2 μέρες αρκεί να είναι καλύτερα είμαι αρκετά ψείρας και δεν θέλω να έχει το παραμικρό το κινητό μετά από την επισκευή

Σε αυτό που ανέφερες...
Εναλλακτικά μένεις παραπάνω ημέρες χωρίς τη συσκευή και το στέλνεις i-System...

Δημοσ.

Οπως και Document έμενα που με εξυπηρέτησαν για μια αλλαγή μπαταριας ήταν πάρα πολύ καλοί και έμεινα ευχαριστημένη

Δημοσ.

Εμένα το θέμα είναι να μην μου χαλάσουν το κινητό πχ διαβάζω ότι με αλλαγή μπαταρίας άλλος χάλασε η οθόνη η το ακουστικό κτλπ

Δημοσ.

Στα εξουσιοδοτημένα πολύ δύσκολο αυτό να γίνει έως μηδαμινό οπότε δεν έχεις να φοβάσαι αλλά και εγώ στην θέση σου επειδή και εγώ με τα κινητά πλέον έχω γίνει ψείρας και εγώ στην αρχή όταν πήγα για αλλαγή το φοβόμουν μήπως μου χαλάσει τίποτε άλλο στο κινητό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vaswww είπε

Οπως και Document έμενα που με εξυπηρέτησαν για μια αλλαγή μπαταριας ήταν πάρα πολύ καλοί και έμεινα ευχαριστημένη

+ 1000 από μένα για την Document...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!ΑΨΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙ!!!

• Like 1
Δημοσ.

Document! Εξαιρετικοί και σε θέμα που έγινε λόγω κατασκευαστικού λάθους που φάνηκε στην αλλαγή μπαταρίας άψογοι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...