Game__Over Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 hours ago, Vault13 said: Ηρθε και το εμαιλ για extra 5€ ? 45$ μου την δινει αλλα χωρις το εμαιλ των 5€, και τα μεταφορικα free απ οτι γραφει Κανένα εμαιλ εφόσον είχα επιλέξει εξ αρχής europe, όπως σου τα εξήγησαν οι φίλοι από επάνω. Και στα 45 μια χαρά είναι, προχώρα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Παρέλαβε κανένας; Εμένα είναι ακόμα κολλημένο στην Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 15 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Παρέλαβε κανένας; Εμένα είναι ακόμα κολλημένο στην Γερμανία. Άμα δεν γεμίσει η νταλίκα της DHL δεν ξεκινάει τίποτα. Όλες οι εταιρείες κούριερ το ίδιο είναι παντού, υπομονή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 8 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Παρέλαβε κανένας; Εμένα είναι ακόμα κολλημένο στην Γερμανία. Σήμερα ήρθε Ελλάδα η δικιά μου. Λογικά μέχρι Τετάρτη Πέμπτη θα παραλάβουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Game__Over Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 9 hours ago, Bigi444444 said: Παρέλαβε κανένας; Εμένα είναι ακόμα κολλημένο στην Γερμανία. Υπομονή. Βοηθάει σε τέτοιες στιγμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Εντάξει, δεν έχω καμιά ιδιαίτερη πρεμούρα. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν για 1 εβδομάδα Γερμανία και δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια φάση. Συνήθως στις 2-3 ημέρες παραλάμβανα. Έφτασε Ελλάδα τελικά βλέπω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Εντάξει, δεν έχω καμιά ιδιαίτερη πρεμούρα. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν για 1 εβδομάδα Γερμανία και δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια φάση. Συνήθως στις 2-3 ημέρες παραλάμβανα. Έφτασε Ελλάδα τελικά βλέπω τώρα. Όταν έρχεται οδικώς κάπως έτσι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα, για τα λεφτά του πολύ ευχαριστημένος, ευχαριστώ ts. Όποιος το συνδέσει στην οπτική έξοδο μην ξεχάσει να βγάλει τα πλαστικά από το καλώδιο σαν εμένα!😀 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από link67 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super_f Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospetr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 1 hour ago, super_f said: Αυτό ισχύει σε όλους όσους αγοράζουν αυτές τις μέρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super_f Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, thanospetr είπε Αυτό ισχύει σε όλους όσους αγοράζουν αυτές τις μέρες? Δε ξέρω μου ήρθε σαν follow up mail μετά την παραλαβή της μπάρας χθες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospetr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 35 minutes ago, super_f said: Δε ξέρω μου ήρθε σαν follow up mail μετά την παραλαβή της μπάρας χθες. Πώς σου φαίνεται η ποιότητα και η ένταση του ήχου? Αξιόλογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super_f Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, thanospetr είπε Πώς σου φαίνεται η ποιότητα και η ένταση του ήχου? Αξιόλογη? Δεν έχω προλάβει να τη συνδέσω και να ασχοληθώ ακόμα. Το ΣΚ θα το κάνω και θα γράψω εντυπώσεις. Πάντως χθες που την άνοιξα και την κράτησα στα χέρια μου είναι καλή κατασκευή και όχι "φθηνιάρικη". Στα θετικά ότι παρέχουν και καλώδιο οπτικής που σπάνια το κάνουν (όχι μπαταρίες για το τηλεκοντρόλ βέβαια!). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2024 στις 12:44 ΜΜ, thanospetr είπε Πώς σου φαίνεται η ποιότητα και η ένταση του ήχου? Αξιόλογη? Εντάξει, το αξιόλογο για τον καθένα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό. Για μια τυπική χρήση που υποθέτω θα ενδιαφέρει όποιον κοιτάζει ηχομπαρα σε τέτοια τιμή, νομίζω είναι επαρκέστατη. Την συνέδεσα χθες με οπτική. Την περίμενα πολύ χειρότερη είναι η αλήθεια. Όπως είπε και ο φίλος δείχνει πολύ στιβαρή και συμπαγής. Σε καμία περίπτωση δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις πάρει κάτι που κοστολογείται 40€. Δεν έχω εμπειρία από πολλές ηχομπαρες ούτε γνωρίζω εάν βρίσκεις κάτι άλλο της προκοπής σε αυτή την τιμή, πάντως αυτή για εμένα δεν μπαίνει στην κατηγορία της φτηνιαρικης ούτε από απτή ποιότητα ούτε από ακουστική. Είναι αξιοπρεπέσττη από ήχο. Ούτε παραμορφώσεις ούτε τίποτα. Μου είναι λίγο δυσκοιλιος ο χειρισμός της με τα πλήκτρα αφής της και κυρίως ότι δεν έχω εικόνα για την ένταση του ήχου, αλλά αυτό λύνεται με την εφαρμογή στο κινητό. Η οποία έχει αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης στον ήχο. Έχει 6 έτοιμα preset και επιπλέον δυνατότητα να πειράξεις χειροκίνητα το equalizer ή να την ρυθμίσεις ανάλογα το είδος του ήχου που θέλεις να βγάζει με συνολική ρύθμιση σε ένα grid που έχει. Από ένταση είναι οκ, όχι κάτι φοβερό, αλλά τουλάχιστον ό,τι βγάζει το βγάζει χωρίς παραμόρφωση. Προσωπικά δεν έχω σκοπό να την δουλεύω πιο δυνατά από την μέση στάθμη της, αλλά περίμενα να είναι λίγο πιο δυνατή για να πω την αλήθεια μου. Για χρήση σε τηλεόραση δεν νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω ένταση. Τώρα οκ, για χρήση ως βασικό ηχείο, ναι, μάλλον θέλει κάτι πιο δυνατό, ανάλογα και τον χώρο βέβαια. Συνολικά είμαι happy δηλαδή, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήμουν επιφυλακτικός να πάρω ηχομπαρα γιατί όσες είχα ακούσει σε φίλους και συγγενείς παρόλο που ήταν σε 4-5πλασια τιμή και με ξεχωριστό sub, απλά δεν μου άρεσαν και δεν ήξερα τι να περιμένω από κάτι τόσο φθηνό. Αλλά ναι, για εμένα τουλάχιστον ήταν ό,τι σκεφτόμουν και ήθελα. Κάτι μαζεμένο, χωρίς ξεχωριστό sub, χωρίς πολλά πολλά, αλλά και χωρίς να της λείπει κάτι ουσιαστικό και χωρίς τζούφιο ήχο. Οπότε ένα ευχαριστώ και επισήμως στον ts. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από Bigi444444 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfsmw_gr Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 μμ Στις 5/11/2024 στις 4:57 ΜΜ, link67 είπε Μόλις παρέλαβα, για τα λεφτά του πολύ ευχαριστημένος, ευχαριστώ ts. Όποιος το συνδέσει στην οπτική έξοδο μην ξεχάσει να βγάλει τα πλαστικά από το καλώδιο σαν εμένα!😀 Ντρέπομαι που το λέω αλλά αδερφε την έχω πατήσει και εγώ 😅 Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ αλλά είχα κάτι διακοπές που και που και όταν βαρέθηκα να τις παθαίνω και είπα να το ψάξω τότε το κατάλαβα 😆😆 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα