Rattlehead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αρχικο post με link από Geekbuying https://m.geekbuying.com/item/Ultimea-Solo-B30-Pro-2-1-Soundbar-526000.html κωδικος εκπτωσης: NNNFRUSB30P /////////////////////////////////////////////////// Update : έγινε αλλαγή συνδέσμου, για καλύτερη τιμή thanks @Glikos Καλή τιμουλα για ένα τίμιο soundbar με τα εξής χαρακτηριστικά: 120W Peak Power 2.1 Channel 3 inch Built-in Subwoofer BassMX Technology Optical, AUX, USB, Bluetooth 5.3 Αποστολή από αποθήκη Ευρώπης κανένα θέμα τελωνειου Η τελική τιμή προκύπτει από την εισαγωγή του κωδικού: SITEWIDE10OFF https://www.ultimea.com/en-eu/products/solo-b30-pro-2-1-soundbar-pre-order Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από Rattlehead 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) +1 για την ανάρτηση. Να αναφέρω μόνο το εξής που έγραψε κάποιος φίλτατος στο γειτονικό site. Με τον κωδικό SITEWIDE10OFF από το επίσημο site, η ηχόμπαρα βγαίνει στα 37 ευρώ. https://www.ultimea.com/en-eu/products/solo-b30-pro-2-1-soundbar-pre-order Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από Glikos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, Glikos είπε +1 για την ανάρτηση. Να αναφέρω μόνο το εξής που έγραψε κάποιος φίλτατος στο γειτονικό site. Με τον κωδικό SITEWIDE10OFF από το επίσημο site, η ηχόμπαρα βγαίνει στα 37 ευρώ. https://www.ultimea.com/en-eu/products/solo-b30-pro-2-1-soundbar-pre-order Σε ευχαριστώ για την αναφορά,διορθώθηκε και μπήκε το επίσημο site 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Σε ευχαριστώ για την αναφορά,διορθώθηκε και μπήκε το επίσημο site Τίποτα. Απλά το είδα που το είπε κάποιος σε ένα σχόλιο γι'αυτό και το ανέφερα εδώ. 🙂 Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από Glikos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Καλησπέρα, εχει πουθενά τις διαστάσεις και δεν τις βρίσκω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felizin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Πως βγαινει 37 ευρω ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, felizin είπε Πως βγαινει 37 ευρω ρε παιδια? 42€ ,δικο μου λαθος 30 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα, εχει πουθενά τις διαστάσεις και δεν τις βρίσκω; Σε αυτό το βίντεο λέει τα Dimensions σε ίντσες,κάνε την αναλογία είμαι εκτός https://youtu.be/EGmRmIrs4qE?si=ynThV9b3GI-3nkWO 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 400X110X65ΜΜ το είδα σε ένα άλλο video review εγώ. Έκανα μία παραγγελία, πιο πολύ από περιέργεια. αρκετές φορές στο παρελθόν είχα αποπειραθεί να πάρω ηχόμπαρα για την τηλεόραση δοκιμαστικά, αλλά κάθε φορά έκανα πίσω. Ευχαριστώ ts. Btw το έχουν λίγο μπερδεμένο το checkout τους. Ενώ δείχνει την τιμή σε ευρώ, δεν κατάφερα να κάνω την παραγγελία σε ευρώ, αλλά σε δολάριο αμερικής. Με χρέωσε 42,79€, αλλά λογικά θα υπάρξει και προμήθεια για την μετατροπή. Όχι ότι είναι καμιά σοβαρή διαφορά, απλά το λέω για όσους θέλουν εκ των προτέρων να ξέρουν ακριβώς την τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2.1 λέει αλλά το sub είναι ενσωματωμένο στο κυρίως κουτί. Η τιμή είναι κανόνι αλλά το προϊόν δεν ξέρω αν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Έκανα μια δοκιμή μιας που αναφέρατε την τιμή. Έχω αλλάξει το νόμισμα σε ευρώ και χώρα αποστολής την Ελλάδα. Στο checkout αφού βάλω το κουπόνι μου δείχνει 39,99 $ και μόλις πάω να πληρώσω με Paypal μου εμφανίζει τελική τιμή 38.60 ευρώ. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felizin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Glikos είπε Έκανα μια δοκιμή μιας που αναφέρατε την τιμή. Έχω αλλάξει το νόμισμα σε ευρώ και στο checkout αφού βάλω το κουπόνι μου δείχνει 39,99 $ και μόλις πάω να πληρώσω με Paypal μου εμφανίζει τελική τιμή 38.60 ευρώ. Να υποθέσω ότι διαλέγεις από Αμερική και σου βγαίνει αυτή η τιμή σωστά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, felizin είπε Να υποθέσω ότι διαλέγεις από Αμερική και σου βγαίνει αυτή η τιμή σωστά? Δοκιμαστικά το έκανα πατώντας το link του νήματος. Πάνω δεξιά βάζω καταρχάς χώρα αποστολής την Ελλάδα και το νόμισμα σε ευρώ. Όταν με κάνει direct στην σελίδα της Paypal μου δείχνει πληρωμή 38.60 ευρώ. EDIT : Ναι έχεις δίκιο πριν λίγο το πρόσεξα, ήταν επιλεγμένο το ''available in US'' εξού και τα 38 ευρώ. Πάντως και στις 2 περιπτώσεις τιμής με κάνει direct στην Paypal, με χώρα αποστολής Ελλάδα πάντα. Δεν ξέρω τι παίζει, κανονικά δεν θα έπρεπε να με αφήνει να προχωρήσω. Και στα 42 ευρώ πάντως φαίνεται καλή τιμή. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Λογικά απο το geekbuying θα ήταν λυμένα τα θέματα τελωνίου, απο το σαητ της Ultimea είναι πληρωμένο το τελωνείο η θα έχουμε δράματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Νομιζω ανεβηκε η τιμη....με βγαζει 53,08.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε Νομιζω ανεβηκε η τιμη....με βγαζει 53,08.... Αγόρασε από Geekbuying τότε έχω το αρχικό link και τον κωδικό εκπτωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα