Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια βρύση αυτού του τύπου. Κοιτάω στο skroutz και βλέπω από διάφορα καταστήματα οι οποίες οπτικά είναι ίδιες αλλά οι τιμές αλλάζουν με μεγάλες % αποκλίσεις.

Υπάρχει περίπτωσεις όλες αυτές να είναι οι ίδιες κινέζικες και να πωλούνται κάτω από διαφορετικά brands?

Πολλά σχόλια είναι αρνητικά, όσον αφορούν την ποιότητα. Η τελευταία που είχα πάρει μου κράτησε 1 χρόνο. Μια που είχα πριν από αυτή πρέπει να μου έβγαλε 3 χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς.

Υπάρχει καμια πρόταση; Είχα πάρει και φθηνή οπότε ίσως φταίω κι εγώ. Να επιλέξω τώρα μια ακριβότερη αλλά έχει νόημα ή θα είναι ακριβώς η ίδια;

Βλέπεις κάποια που κοστίζει ελαφρώς κάτω από 20€ και μια οπτικά παρόμοια στα 50€. Δεν έχω πρόβλημα να δώσω 50€ αλλά να μην είναι η ίδια των 20€.

Spoiler

mpataria_niptira_asimi.jpeg.a583b581625d857a00510e2e63008352.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν την πιασεις στα χέρια σου να δεις βάρος δεν μπορείς να ξέρεις.

Εγώ πριν 2 χρόνια πήρα 15€ την παρακάτω: Poly-105 Μπαταρία Κουζίνας Τοίχου.

Ως τώρα στη χρήση βγήκε μια χαρά, κανένα παράπονο, παρά κάποια σχόλια που λένε να μην την πλησιάσεις για αγορά. Είναι του καλαθιού, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά και η τιμή ήταν του καλαθιού οπότε οκ.

Δες μήπως κάποια από αυτές (η βρύση όχι το σχέδιο) είναι κάποιας σοβαρής μάρκας (ideal κλπ), αλλιώς....

Πάρε τη φθηνή 😉

Spoiler

image.jpeg.864e2e2fccd2faa112b0b51233cb5132.jpeg

Επεξ/σία από iml
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, iml είπε

Αν δεν την πιασεις στα χέρια σου να δεις βάρος δεν μπορείς να ξέρεις.

αυτό είναι το θέμα ότι θέλω να την παραγγείλω και έτσι δε θα βγάλω άκρη. Απλά λέω μη τυχόν και κάποιος εδώ μέσα έχει αγοράσει κάποια και έχει άποψη. Αλλιώς ίσως πάω σε κατάστημα να δω και από κοντα

Δημοσ.

απο ιντερνετ οπτικα δεν μπορεις να κρινεις

πρεπει να την δεις live, να την πιασεις,να δεις πως γυριζουν οι στροφιγγες οι καλες εχουν σημαντικες διαφορες.για να σχηματισεις αποψη επισκεψου καποιο πρακτικερ λεροι

Δημοσ.
1 hour ago, Neptu said:

Η τελευταία που είχα πάρει μου κράτησε 1 χρόνο. Μια που είχα πριν από αυτή πρέπει να μου έβγαλε 3 χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς.

Τί ακριβώς πρόβλημα παρουσίασαν σε 1 και 3 χρόνια?

Βρύσες δεν μας έχουν χαλάσει ποτέ μέχρι σήμερα και όσες ήταν σαν αυτή  που θέλεις, χρειάστηκε κάποιες φορές να αλλάξουμε το λαστιχάκι για να μη στάζουν.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SB_1957 είπε

Βρύσες δεν μας έχουν χαλάσει ποτέ μέχρι σήμερα και όσες ήταν σαν αυτή  που θέλεις, χρειάστηκε κάποιες φορές να αλλάξουμε το λαστιχάκι για να μη στάζουν.

η τελευταία διαλύθηκε, μπαίνω στο μπάνιο και βλέπω ένα πίδακα νερού. Ήμουν τυχερός διότι ετοιμαζόμουν να φύγω για μέρες, Θα είχε γεμίσει νερά το σπίτι.Είχε φύγει το "χερούλι" να πετάγονταν νερό. πολύ νερό, όχι σταγόνες,

η προηγούμενη ίσως δε κράτησε 3, ίσως λιγο παραπάνω. Ανοίγω τη βρύση δεν έτρεχε νερό, γυρίζω λίγο παραπάνω και βγαίνει φουλ, δε μπορούσα να το ρυθμίσω και την άλλαξα.

• Sad 1
Δημοσ.

Στην πρώτη που άλλαξες είχε χαλάσει ο μηχανισμός και μπορούσε να γίνει αλλαγή αυτού. Η δεύτερη ήταν απλά όχι απλώς κινέζικη αλλά από τα βάθη τις Κίνας. Όπως και εσύ είπες αν το περιστατικό γινόταν όσο δεν ήσουν στο σπίτι ή ζημιά αντί για 40-100 ευρώ θα ήταν τεράστια οπότε άσε τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ και πήγαινε να πάρεις μια ποιοτική από μαγαζί η οποία δεν είναι ψεύτικη...

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Neptu είπε

Θέλω να πάρω μια βρύση αυτού του τύπου. Κοιτάω στο skroutz και βλέπω από διάφορα καταστήματα οι οποίες οπτικά είναι ίδιες αλλά οι τιμές αλλάζουν με μεγάλες % αποκλίσεις.

Υπάρχει περίπτωσεις όλες αυτές να είναι οι ίδιες κινέζικες και να πωλούνται κάτω από διαφορετικά brands?

Πολλά σχόλια είναι αρνητικά, όσον αφορούν την ποιότητα. Η τελευταία που είχα πάρει μου κράτησε 1 χρόνο. Μια που είχα πριν από αυτή πρέπει να μου έβγαλε 3 χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς.

Υπάρχει καμια πρόταση; Είχα πάρει και φθηνή οπότε ίσως φταίω κι εγώ. Να επιλέξω τώρα μια ακριβότερη αλλά έχει νόημα ή θα είναι ακριβώς η ίδια;

Βλέπεις κάποια που κοστίζει ελαφρώς κάτω από 20€ και μια οπτικά παρόμοια στα 50€. Δεν έχω πρόβλημα να δώσω 50€ αλλά να μην είναι η ίδια των 20€.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

mpataria_niptira_asimi.jpeg.a583b581625d857a00510e2e63008352.jpeg

Αν θέλεις όντως μπαταρία για μια ζωή, πας κατευθείαν σε αυτήν:

https://b2c.kanellakis-sa.gr/mpat-nipt-gefyra-om.html

Εννοείται όπου την βρεις φτηνότερα ή σε βολεύει.

Έχω τρεις σε αντίστοιχα μπάνια, η παλιότερη είναι από το 1988, η πιο κανούργια το 2015. Θηρία, μόνο λαστιχάκια αλλάζω στους μηχανισμούς κάθε πενταετία περίπου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/10/2024 στις 12:57 ΜΜ, SB_1957 είπε

Βρύσες δεν μας έχουν χαλάσει ποτέ μέχρι σήμερα και όσες ήταν σαν αυτή  που θέλεις, χρειάστηκε κάποιες φορές να αλλάξουμε το λαστιχάκι για να μη στάζουν.

Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Έχω μια πανομοιότυπη με αυτή στη φωτο του αρχικού ποστ και παίζει να είναι η ίδια από τότε που χτίστηκε το σπίτι ... 50ετων

Αν όχι από τότε, σίγουρα δεν έχει αλλαχθεί τα τελευταία 30 χρονια που είμαι εκεί.

Επεξ/σία από DrLo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...