akexagias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας, εδώ και καιρό παιζουμε με τη μικρή μου κόρη (6.5 ετών ) αραιά και που sackboy και της αρέσει ειδικά επειδή οι χαρακτήρες μιλάνε ελληνικά. Υπάρχει άλλο ανάλογο game μεταγλωτισμένο 100% κατάλληλο για την ηλικία της? Ευχαριστώ πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Έλα πες την αλήθεια,δεν της αρέσει επειδή μιλάνε ελληνικά,της αρέσει λόγω του dualsense 😝πάντως καλή ερώτηση 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) To Μedievil είναι μεταγλωτισμένο με σήμανση για 7 ετών. Υπάρχουν και παιχνίδια όπως το Astrobot επίσης μπορείτε να δείτε στα οποία δεν έχει ομιλίες και έχουν ελληνικά μενού- υποτιτλους Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από CarbonFibre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas-1982 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Kαλησπέρα. Εγω εχω παιξει πολλες ωρες Rayman Legends με τα παιδια μου ( και με μεγαλους) και ειναι πολύ διασκεδαστικο. Δεν ειναι στα ελληνικα , αλλα μιας και ειναι κλασσικο platform , δε χρειαζεται κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Στις 27/10/2024 στις 11:34 ΠΜ, akexagias είπε Καλησπέρα σας, εδώ και καιρό παιζουμε με τη μικρή μου κόρη (6.5 ετών ) αραιά και που sackboy και της αρέσει ειδικά επειδή οι χαρακτήρες μιλάνε ελληνικά. Υπάρχει άλλο ανάλογο game μεταγλωτισμένο 100% κατάλληλο για την ηλικία της? Ευχαριστώ πολυ! Το It Takes Two είναι φανταστικό παιχνίδι για 2 άτομα και ειδικά για παιδιά αλλά δεν έχει μεταγλώττιση. https://www.skroutz.gr/s/26293196/It-Takes-Two-PS4-Game.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 hour ago, music_lover said: Το It Takes Two είναι φανταστικό παιχνίδι για 2 άτομα και ειδικά για παιδιά αλλά δεν έχει μεταγλώττιση. https://www.skroutz.gr/s/26293196/It-Takes-Two-PS4-Game.html 6.5 χρονών νομίζω θα δυσκολευτεί εκτός αν είναι μεγάλο ταλέντο gamer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, thagkol είπε 6.5 χρονών νομίζω θα δυσκολευτεί εκτός αν είναι μεγάλο ταλέντο gamer. Εγώ όταν το έπαιξα ο μικρός μου ήταν 6 ετών, με τις οδηγίες ενός μεγαλύτερου μια χαρά καταλάβαινε τι έπρεπε να κάνει, όπου δεν μπορούσε αναλάμβανε κάποιος μεγαλύτερος. Τώρα επάνω στο κουτί γράφει pegi-12 που είναι πολύ αυστηρό όριο, ένα πχ 8χρονο το παίζει στα δάχτυλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, music_lover said: Εγώ όταν το έπαιξα ο μικρός μου ήταν 6 ετών, με τις οδηγίες ενός μεγαλύτερου μια χαρά καταλάβαινε τι έπρεπε να κάνει, όπου δεν μπορούσε αναλάμβανε κάποιος μεγαλύτερος. Τώρα επάνω στο κουτί γράφει pegi-12 που είναι πολύ αυστηρό όριο, ένα πχ 8χρονο το παίζει στα δάχτυλα. Δεν το εννούσα από θέμα κατανόησης, αλλά από θέμα ικανότητας χειρισμού του controller και του χαρακτήρα. Προσπάθησα να το παίξω με την κόρη μου όταν ήταν 9 και όλα τα δύσκολα σημεία της τα περνούσα εγώ. Δεν είναι ότι δεν καταλάβαινε τι πρέπει να κάνει, απλά δεν μπορούσε να πατήσει τα σωστά κουμπιά στο σωστό χρόνο. Τώρα στα 12 το καταφέρνει πολύ πιο άνετα. Υ.Γ. Μέχρι τότε δεν είχε ξαναπιάσει controller στα χέρια της, σίγουρα και αυτό έπαιξε ρόλο. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από thagkol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δοκιμασε τα knack, δεν έχουν ελληνικά αλλα ειναι ευχάριστα και έχουν και co op 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Επίσης όχι ελληνικά (δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά) αλλά ωραία παιχνίδια είναι τα lego. Τα περισσότερα είναι από ps4 αλλά παίζουν κανονικα σε ps5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα