Προς το περιεχόμενο

PS5 - Προτάσεις για family games στα ελληνικά

akexagias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

εδώ και καιρό παιζουμε με τη μικρή μου κόρη (6.5 ετών ) αραιά και που sackboy και της αρέσει ειδικά επειδή οι χαρακτήρες μιλάνε ελληνικά. Υπάρχει άλλο ανάλογο game μεταγλωτισμένο 100% κατάλληλο για την ηλικία της?

Ευχαριστώ πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε PS5 - Προτάσεις για family games στα ελληνικά
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Μedievil είναι μεταγλωτισμένο με σήμανση για 7 ετών.

Υπάρχουν και παιχνίδια όπως το Astrobot επίσης μπορείτε να δείτε στα οποία δεν έχει ομιλίες και έχουν ελληνικά μενού- υποτιτλους

Επεξ/σία από CarbonFibre

Kαλησπέρα. Εγω εχω παιξει πολλες ωρες Rayman Legends με τα παιδια μου ( και με μεγαλους)  και ειναι πολύ διασκεδαστικο. Δεν ειναι στα ελληνικα , αλλα μιας και ειναι κλασσικο platform , δε χρειαζεται κιολας.  

Στις 27/10/2024 στις 11:34 ΠΜ, akexagias είπε

Καλησπέρα σας,

εδώ και καιρό παιζουμε με τη μικρή μου κόρη (6.5 ετών ) αραιά και που sackboy και της αρέσει ειδικά επειδή οι χαρακτήρες μιλάνε ελληνικά. Υπάρχει άλλο ανάλογο game μεταγλωτισμένο 100% κατάλληλο για την ηλικία της?

Ευχαριστώ πολυ!

Το It Takes Two είναι φανταστικό παιχνίδι για 2 άτομα και ειδικά για παιδιά αλλά δεν έχει μεταγλώττιση.

https://www.skroutz.gr/s/26293196/It-Takes-Two-PS4-Game.html

1 hour ago, music_lover said:

Το It Takes Two είναι φανταστικό παιχνίδι για 2 άτομα και ειδικά για παιδιά αλλά δεν έχει μεταγλώττιση.

https://www.skroutz.gr/s/26293196/It-Takes-Two-PS4-Game.html

6.5 χρονών νομίζω θα δυσκολευτεί εκτός αν είναι μεγάλο ταλέντο gamer. 

17 λεπτά πριν, thagkol είπε

6.5 χρονών νομίζω θα δυσκολευτεί εκτός αν είναι μεγάλο ταλέντο gamer. 

Εγώ όταν το έπαιξα ο μικρός μου ήταν 6 ετών, με τις οδηγίες ενός μεγαλύτερου μια χαρά καταλάβαινε τι έπρεπε να κάνει, όπου δεν μπορούσε αναλάμβανε κάποιος μεγαλύτερος. Τώρα επάνω στο κουτί γράφει pegi-12 που είναι πολύ αυστηρό όριο, ένα πχ 8χρονο το παίζει στα δάχτυλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, music_lover said:

Εγώ όταν το έπαιξα ο μικρός μου ήταν 6 ετών, με τις οδηγίες ενός μεγαλύτερου μια χαρά καταλάβαινε τι έπρεπε να κάνει, όπου δεν μπορούσε αναλάμβανε κάποιος μεγαλύτερος. Τώρα επάνω στο κουτί γράφει pegi-12 που είναι πολύ αυστηρό όριο, ένα πχ 8χρονο το παίζει στα δάχτυλα.

Δεν το εννούσα από θέμα κατανόησης, αλλά από θέμα ικανότητας χειρισμού του controller και του χαρακτήρα. Προσπάθησα να το παίξω με την κόρη μου όταν ήταν 9 και όλα τα δύσκολα σημεία της τα περνούσα εγώ. Δεν είναι ότι δεν καταλάβαινε τι πρέπει να κάνει, απλά δεν μπορούσε να πατήσει τα σωστά κουμπιά στο σωστό χρόνο. Τώρα στα 12 το καταφέρνει πολύ πιο άνετα.

Υ.Γ. Μέχρι τότε δεν είχε ξαναπιάσει controller στα χέρια της, σίγουρα και αυτό έπαιξε ρόλο.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...