Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Το πρωί είδα στο YouTube κάτι φωτογραφίες (ήταν συγκεκριμένα μία 5άδα:

1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

Δεν θυμάμαι τον τίτλο για να κάνω αναζήτηση που θέλω να τις ξαναδώ. Στο history δεν υπάρχουν (νομίζω φυσιολογικό, διότι εκεί κρατωνται μόνο βίντεο). Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις βρω; Μήπως το history κρατάει κάπου κάποια πιο εκτενή λίστα που εκεί θα βρίσκονται;

υγ εάν βοηθήσει, είχαν σχέση οι φωτογραφίες με τα μαθήματα CS50, και εάν θυμάμαι καλά πρέπει η 5αδα να είχε κάπως τίτλο "new photos"

Επεξ/σία από johnyb98
Δημοσ.

απο που τις ειδατε?
ολοι οι browsers εχουν ιστορικο, απο εκει θα δειτε ολα τα site που εχετε επισκεφθει.
εκτος αν τις ειδατε (φωτογραφιες) απο την εφαρμογη.

Δημοσ.

Απ' ο,τι θυμάμαι, κοίταζα το YouTube από brave, και με "πέταξε" για λίγο στην εφαρμογή. Συνέχισα να δουλεύω για λίγο στην εφαρμογή, και νομίζω στο app τις είδα. Θα κοιτάξω στο history του brave και θα επανέλθω.

Απ' ό,τι βλέπω, φωτογραφίες έχει μόνο η εφαρμογή. Εάν βλέπεις YouTube μέσα από browser, δεν έχει τις φωτογραφίες. Άρα, σωστά, το πρωί ήμουν στο app όταν τις είδα. Στο app που κοίταξα τώρα, έχουν βάλει μία άλλη 5αδα απ' το CS50. Τις άλλαξαν. Ποιος ξέρει; Ίσως αύριο τις ξαναβάλουν. Πάντως έλεγα μήπως σε κάποιο ιστορικό τις έβρισκα.

Δημοσ.

Περιορίζουμε τη συχνότητα με την οποία μπορείτε να δημοσιεύετε, να σχολιάζετε ή να κάνετε άλλες ενέργειες μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να προστατεύουμε την κοινότητα από τα σπαμ. Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά αργότερα. Μάθετε περισσότερα Μου Βγαζει Αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...