Προς το περιεχόμενο

Αναμονή ειδικοτητας Ιατρική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι λίστες αναμονής (π.χ. της Αττικής) είναι διαθέσιμες στο ίντερνετ. Δες πόσοι είναι σε αναμονή σε κάθε ειδικότητα και θα καταλάβεις περίπου τι παίζει: https://patt.attica.gov.gr/edms/listes_anamonis.php

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και το να μην έχει αναμονή συνήθως κάτι σημαίνει.. δηλαδή η Πυρηνική Ιατρική που είναι άδεια.. είναι άδεια επειδή μάλλον δεν βλέπουν μέλλον σε αυτή.

22 ώρες πριν, Antreas07L είπε

Γνωρίζει κανείς ποιες ειδικότητες ιατρικής δεν έχουν αναμονή;

Επισης περίπου πόσα χρόνια ειναι αναμονή σε αυτές που έχουν;

Σίγουρα όλες οι άγονες 

Στις περισσότερες ειδικότητες μπορείς να βρεις νοσοκομεία χωρίς αναμονή αν δεν σε πειράζει η επαρχία 

Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε δερματολογία ενδοκρινολογία πλαστική κλπ

23 ώρες πριν, julypickles είπε

Σίγουρα όλες οι άγονες 

Στις περισσότερες ειδικότητες μπορείς να βρεις νοσοκομεία χωρίς αναμονή αν δεν σε πειράζει η επαρχία 

Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε δερματολογία ενδοκρινολογία πλαστική κλπ

Κάθε νοσοκομείο έχει συγκεκριμένες ειδικότητες;

Να ξεκαθαρίσω πως είμαι άσχετος με αυτό το αντικείμενο 

19 ώρες πριν, FilipposMD είπε

Για ποιον λόγο σε ενδιαφέρει; Αν μας πεις, μπορείς να πάρεις και απαντήσεις με κατάλληλο επίπεδο λεπτομέρειας.

Το θεωρώ ενδιαφέρον να μαθαίνω για το ανθρώπινο σώμα και σκέφτομαι μιας και που είμαι νέος ακόμα , μήπως θα μου ταίριάζε  να ασχοληθώ με αυτόν τον κλάδο.

Για αυτό τον λόγο ψάχνω να μάθω για τις ειδικότητες που έχει η ιατρική.Σιγουρα όμως δεν θα μου άρεσε να κάνω εγχειρήσεις.

• Haha 1

2 hours ago, FilipposMD said:

Μέχρι να μπεις στην ιατρική, να πάρεις πτυχίο και να έρθει η ώρα για ειδικότητα, οι αναμονές μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές. 

καλά δεν νομίζω να μην έχει αναμονή η καρδιολογία, η πλαστική και η δερματολογία.

Βέβαια θα βάλουν εξετάσεις. Εδώ γελάμε.

21 ώρες πριν, Gingerbread είπε

καλά δεν νομίζω να μην έχει αναμονή η καρδιολογία, η πλαστική και η δερματολογία.

Βέβαια θα βάλουν εξετάσεις. Εδώ γελάμε.

Καρδιολογία μπορείς να βρεις νοσοκομεία χωρίς αναμονή 

Στα άλλα ναι, βέβαια πλαστική είχε τύχει να μην είχαν δηλώσει πολλά άτομα Αλεξανδρούπολη και μπήκαν κατευθείαν. Είναι και τύχη δυστυχώς, μόλις έγινε αυτό κατευθείαν δήλωσαν πολλά άτομα εκεί λολ. Το ίδιο είχε γίνει με το Μεταξά. 

Οι εξετάσεις πιστεύω αργούν αρκετά. Τουλάχιστον να είναι αντικειμενικές και όχι προφορική εξέταση με συγκεκριμένη επιτροπή 🤡

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...