georgiouu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου μαλλον μου δημιουργηθηκε αυτοματα ενω εκανα καποιες γρηγορες κινησεις με το ποντικι το περιεργο ειναι οτι τον σαρωσα με τον defender και λεει πως σαρωσε 10.000 αρχεια (ανευ απειλων) Bitlocker φορτωση κλειδιου απο μοναδα USB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μάλλον ενεργοποίησες το bitlocker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Μάλλον ενεργοποίησες το bitlocker Πιθανον. και δημιουργηθηκε ενας εικονικος κρυπτογραφημενος δισκος με δεδομενα απο τον σκληρο μου; πως ξεκλειδωνει; μου χρησιμευει ας πουμε σαν back up; ή να τον διαγραψω;αν διαγραφεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Πρώτα απ' όλα, αυτό το G τι είναι; Είναι κάποιο στικάκι, κάποιο dvd... τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, micos000 είπε Πρώτα απ' όλα, αυτό το G τι είναι; Είναι κάποιο στικάκι, κάποιο dvd... τι; νομιζω τιποτα,δεν βλεπω να εχω καποιο αλλο στικακι πανω...καποιος εικονικος δισκος;δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Άνοιξε διαχείριση δίσκων (πάτα WINDOWS+R και δώσε diskmgmt.msc) μεγάλωσε το παράθυρο να φαίνονται οι δίσκοι καλά και ανέβασε μια screenshoot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, micos000 είπε Άνοιξε διαχείριση δίσκων (πάτα WINDOWS+R και δώσε diskmgmt.msc) μεγάλωσε το παράθυρο να φαίνονται οι δίσκοι καλά και ανέβασε μια screenshoot. θα μας τρελανει ασφαλως και δεν εχω καποιο στικακι-δισκο 1 τερα επισης μπηκα στο λογαριασμομου και λεει πως δεν εχω αποστειλει κλειδια αποκαταστασης BitLocker στο λογαριασμό Microsoft. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από georgiouu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εδώ φαίνεται σαν ένας κλειδωμένος δίσκος 1tb. Τι στο καλό;;; Αν τον ανοίξεις τι έχει μέσα; Άκυρο, αφού είναι Unknown. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, micos000 είπε Εδώ φαίνεται σαν ένας κλειδωμένος δίσκος 1tb. Τι στο καλό;;; Αν τον ανοίξεις τι έχει μέσα; δεν μπορω να τον ανοιξω,θελει κλειδι αποκαταστασης το οποιο δεν εχω τον σκαναρω με difender δεν βρισκει απειλες στα 10.000 αρχεια μεσα!!! πολυ περιεργο εν τω μεταξυ το bitlocker φαινεται απενεργοποιημενο στους αλλους δισκους αλλα ενεργο στον κλειδωμενο Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από georgiouu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Έχεις συνδέσει microsoft account στον υπολογιστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, labros1995 είπε Έχεις συνδέσει microsoft account στον υπολογιστή; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω ώστε να κάνεις unlock τον δίσκο που καταλάθος κλείδωσες με το bitlocker: https://support.microsoft.com/en-us/windows/find-your-bitlocker-recovery-key-6b71ad27-0b89-ea08-f143-056f5ab347d6 Πιο συγκεκριμένα εδώ: https://account.microsoft.com/devices/recoverykey Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου από labros1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου ευχαριστω το εχω κανει ηδη και λεει πως δεν εχω στειλει κλειδια αποκαταστασης bitlocker και πως να τα εστελνα δηλαδη αφου ο δισκος G των 1000 GB ειναι ανυπαρκτος η φαση αγγιζει τα ορια του μεταφυσικου 😂 το εψαξα λιγο περισσοτερο προκειται για εικονικο δισκο της Μicrosoft ο οποιος εχει και ενα σφαλμα στα συμβαντα Present false Status 0xc0000719 αν εχει κανεις καμμια ιδεα για περαιτερω ας την πει να το ψαξουμε για εγκυκλοπαιδικους λογους αλλιως δεν με ενοχλει το αφηνω εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μήπως αγόρασες φθηνό λογαριασμό office με 1ΤΒ χώρο και είναι κανένα microsoft drive; Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, micos000 είπε Μήπως αγόρασες φθηνό λογαριασμό office με 1ΤΒ χώρο και είναι κανένα microsoft drive; oxi το μονο ασυνηθιστο που εκανα τις τελευταιες μερες ηταν η αναβαθμιση 24H2 και ταυτοχρονα μου βγηκε και ενα προγραμμα της ASUS μαλλον το AURA ηταν το οποιο το εγκατεστησα και κατοπιν το απεγκατεστησα,το θεωρησα περιττο και μεγαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα