cpc464 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Μην τα πείς έξω αυτά που έγραψες εδώ, γιατί θα γελάνε. Καλά τα λές αυτά γιατί δέν έχεις κάτσει να πιείς τον καφέ σου εστω και σε ανοιχτό χωρο και να σου φέρνει το αεράκι τα ντουμάνια του κάθε ατμιστή, και στο αυτοκίνητο δεν έχω καμία όρεξη να ρουφάω το μεντόλ και την καθε αηδία απο τον μπροστινό, τώρα τα μηχανάκια είναι άσχετα, μακάρι να τα πιάνουν,καθώς και αυτούς που έχουν βγάλει τον καταλύτη και το dpf απο το αυτοκίνητο. Εγώ έχω βιώσει τον θάνατο του πατέρα μου απο καρκίνο του πνεύμονα, το άτμισμα βλάπτει και αυτό τα πνευμόνια, δέν ξέρεις ποσο βασανίζεται κάποιος όταν του βγεί η αρρώστια,ούτε μπορείς να φανταστείς τι τραβάει εκτος απο αυτόν και η οικογένεια του, αν θέλεις να με κρίνεις πέρνα πρώτα απο τον άγιο Σάββα να πάρεις μια ιδέα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Καλά τα λές αυτά γιατί δέν έχεις κάτσει να πιείς τον καφέ σου εστω και σε ανοιχτό χωρο και να σου φέρνει το αεράκι τα ντουμάνια του κάθε ατμιστή, και στο αυτοκίνητο δεν έχω καμία όρεξη να ρουφάω το μεντόλ και την καθε αηδία απο τον μπροστινό, τώρα τα μηχανάκια είναι άσχετα, μακάρι να τα πιάνουν,καθώς και αυτούς που έχουν βγάλει τον καταλύτη και το dpf απο το αυτοκίνητο. Εγώ έχω βιώσει τον θάνατο του πατέρα μου απο καρκίνο του πνεύμονα, το άτμισμα βλάπτει και αυτό τα πνευμόνια, δέν ξέρεις ποσο βασανίζεται κάποιος όταν του βγεί η αρρώστια,ούτε μπορείς να φανταστείς τι τραβάει εκτος απο αυτόν και η οικογένεια του, αν θέλεις να με κρίνεις πέρνα πρώτα απο τον άγιο Σάββα να πάρεις μια ιδέα. Αυτά τα γνωρίζω που λες, αλλά το "γύρισες" το θέμα. Δεν πρόκειται να πάθεις καρκίνο απο μερικά ντουμάνια που θα έρθουν προς το μέρος σου. Η ουσία είναι ότι αν κάπνιζες, θα το έκανες και εσύ σε ανοιχτό χώρο στην καφετέρια η σε χώρο φαγητού.Και μέσα στο αμάξι.Ναι, είναι ενοχλητικό να σου έρχονται ντουμάνια, γιατί αυτοί κάνουν πνευμονικό. Επειδή δεν έχεις καπνίσει ποτέ σου, δεν μπορείς να γνωρίζεις ότι εξαρτάσαι για όλη σου την ζωή απο το κάπνισμα. Οτι ούτε είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να το κόψεις για πάντα.Η εξάρτηση απο την νικοτίνη, είναι σωματική αλλά και ψυχολογική.Μπορεί αν το έχεις κόψει πχ για 2 χρόνια και να το ξεκινήσεις ανά πάσα στιγμή, απο στεναχώρια, η άγχος.Αλλοι το ρίχνουν πχ στο φαγητό, άλλοι στο ποτό.Αυτά τα έχω ζήσει, δεν τα γράφω θεωρητικά, ήμουν καπνιστής χρόνια απο την εφηβεία μου, τότε δεν ήταν δυνατόν να καταλάβω τι ξεκίνησα.3 φορές το έκοψα, απλά την 3η, το γύρισα σε ηλεκτρονικό, αλλά ποτέ δεν ήμουν βαρύς καπνιστής, μπορώ να βάζω όρια. 1 φορά να δοκιμάσεις τσιγάρο και να σου αρέσει, τέλος, το ξεκίνησες. Οσο για το στάδιο της ζωής που θα χάσουμε τους γονείς, όλοι θα το περάσουμε κάποια στιγμή.Το τσιγάρο αυξάνει τις πιθανότητες και σε στέλνει πιο γρήγορα, όπως και το ποτό και ο συνδυασμός των 2. Και επίσης, ο καρκίνος δεν δημιουργείται μόνο απο το τσιγάρο, αλλά απο τον αέρα, την τροφή και το νερό τα οποία δεν είναι καθαρά συν το άγχος και την στεναχώρια, είναι πολυπαραγοντικός.Ακόμα και το DNA παίζει ρόλο, αν δεν κάνω λάθος.Κάποιοι κάπνιζαν 1 ζωή και έφυγαν στα 75-80 και άλλοι δεν κάπνιζαν και έφυγαν στα 25-45. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 20 hours ago, mariosCS said: Get off your high horse που λένε και στο Αμέρικα. Με τη ζάχαρη στα αναψυκτικά και πρακτικά σε όλα τα ποτά και τις βλακείες που πουλάνε στα φαστφουντάδικα γιατί δεν έχει κανείς πρόβλημα; Με το διαβήτη και τη παχυσαρκία δεν έχει κανείς θέμα μάλλον. Γιατι δε στο φυσανε στη μουρη να το αναπνεεις με το ζορι . Μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα η πεταμε μλκιες ; Και στο Αμέρικα που αντιγραφουμε απαγορευεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Αυτά τα γνωρίζω που λες, αλλά το "γύρισες" το θέμα. Δεν γύρισα τίποτα, όλα όσα λές είναι το κλασσικό τροπάριο του καπνιστή, και τον πατέρα μου όταν τον έπιανα με το τσιγάρο ενώ έπαιρνε οξυγόνο τα ίδια έλεγε, μόνο που κάποια στιγμή ο καρκίνος έκανε μετάσταση και στον εγκέφαλο,και μετά δέν τον έσωζε τίποτα. Δεν με νοιάζει αν θες να βλάπτεις τον εαυτό σου,δικαίωμά σου, λές ότι δεν έχω καπνίσει ποτέ,κάνεις λάθος, ήμουν παθητικός καπνιστής γιατι κάποιοι δεν είχαν μυαλό και δεν το έκοβαν με τίποτα, γιατί δέν κρατάτε και τον καπνο/ατμό μέσα σας;,εσύ μπορεί να γουστάρεις εγώ όμως δέν φταίω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, cpc464 είπε Δεν γύρισα τίποτα, όλα όσα λές είναι το κλασσικό τροπάριο του καπνιστή, και τον πατέρα μου όταν τον έπιανα με το τσιγάρο ενώ έπαιρνε οξυγόνο τα ίδια έλεγε, μόνο που κάποια στιγμή ο καρκίνος έκανε μετάσταση και στον εγκέφαλο,και μετά δέν τον έσωζε τίποτα. Δεν με νοιάζει αν θες να βλάπτεις τον εαυτό σου,δικαίωμά σου, λές ότι δεν έχω καπνίσει ποτέ,κάνεις λάθος, ήμουν παθητικός καπνιστής γιατι κάποιοι δεν είχαν μυαλό και δεν το έκοβαν με τίποτα, γιατί δέν κρατάτε και τον καπνο/ατμό μέσα σας;,εσύ μπορεί να γουστάρεις εγώ όμως δέν φταίω τίποτα. Αλλο το παθητικό, άλλο το κανονικό κάπνισμα.Δεν υπήρξες καπνιστής. Την επόμενη φορά που θα βγείς έξω, κάνε τα παράπονά σου στον υπεύθυνο του καταστήματος και σε όσους καπνίζουν.Η μην πηγαίνεις σε καφετέριες, δεν σε υποχρέωσε κανείς. Γιατί δεν κάθεσαι μέσα σε εσωτερικούς χώρους όπου απαγορεύεται το κάπνισμα;Μην κλαίγεσαι εδώ, δεν θα αλλάξεις κάτι, η έστω άνοιξε θέμα στην ενότητα Μπλα Μπλα να γράψεις τα απωθημένα σου. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Αλλο το παθητικό, άλλο το κανονικό κάπνισμα.Δεν υπήρξες καπνιστής. Την επόμενη φορά που θα βγείς έξω, κάνε τα παράπονά σου στον υπεύθυνο του καταστήματος και σε όσους καπνίζουν.Η μην πηγαίνεις σε καφετέριες, δεν σε υποχρέωσε κανείς. Γιατί δεν κάθεσαι μέσα σε εσωτερικούς χώρους όπου απαγορεύεται το κάπνισμα;Μην κλαίγεσαι εδώ, δεν θα αλλάξεις κάτι, η έστω άνοιξε θέμα στην ενότητα Μπλα Μπλα να γράψεις τα απωθημένα σου. Έχεις δίκιο, το παθητικό είναι χειρότερο,γιατί ρουφάω την νικοτίνη και τα λοιπά δηλητήρια χωρίς να είναι επιλογή μου,και δεν κλαίγομαι ούτε απωθημένα έχω, απλά χαίρομαι που ξύπνησε ο ΕΟΦ και θα υσηχάσουμε και στην Ελλάδα αργά η γρήγορα απο αυτή την μάστιγα. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από cpc464 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Καιρός ήταν να μπει ένα φρένο σε αυτό το αχρείαστο eWaste.. Συσκευές μιας χρήσης με μπαταρία λιθίου που μπορεί να επαναφορτίσει τουλάχιστον 1000 φορές... Αν έχουν τον Θεό τους αυτοί που τα έφτιαξαν... Κάτι τέτοιες μ@κιες είναι η χαρά του καπιταλισμού & η καταστροφή του περιβάλλοντος... Μετά από όσα ζούμε η περιβαλλοντική λογική/συνείδηση θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Σίγουρα έχουν λιθίου μέσα? Από την στιγμή που φτιάχτηκαν να είναι μίας χρήσης γιατί να έβαλαν επαναφορτιζόμενη και όχι απλή με λογικά μικρότερο κόστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2024 στις 2:38 ΠΜ, cthulhucarbide είπε Σίγουρα έχουν λιθίου μέσα? Από την στιγμή που φτιάχτηκαν να είναι μίας χρήσης γιατί να έβαλαν επαναφορτιζόμενη και όχι απλή με λογικά μικρότερο κόστος; Λιθίου έχουν για να δίνουν το ρεύμα που χρειάζεται η λειτουργία του τσιγάρου, και να χωράνε στον μικρό χώρο που είναι διαθέσιμος, με Ni-Mi ή Αλκαλική δεν θα λειτουργούσε λόγω χαμηλής τάσης και ρευματος. Δυστυχώς, η απόλυτη σπατάλη πόρων..... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από evark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα