Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας....

εχω ενα toshiba satellite L750 με προβλημα στη μπαταρια..... εχει συμβατη μπαταρια και για χρονια δουλευε αψογα, ξαφνικα ενω ειναι φουλ φορτισμενη το λαπτοπ δεν ανοιγει.... αν το βαλω στο φορτιστη, ανοιγει κανονικα, αν το αποσυνδεσω κλεινει ενω η μπαταρια του φαινεται στο 100%.......

υπαρχει καποιος τροπος να επανελθει????? Δεν φαινεται να εχουν προβλημα τα στοιχεια της μπαταριας γιατι μεχρι πριν λιγες μερες που δουλευε κρατουσε ωρες......

(την εχω βγαλει για αρκετη ωρα αλλα δεν αλλαξε κατι......)  PA3819U-1BRS....

ευχαριστω.....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panatha1973 είπε

Γεια σας....

εχω ενα toshiba satellite L750 με προβλημα στη μπαταρια..... εχει συμβατη μπαταρια και για χρονια δουλευε αψογα, ξαφνικα ενω ειναι φουλ φορτισμενη το λαπτοπ δεν ανοιγει.... αν το βαλω στο φορτιστη, ανοιγει κανονικα, αν το αποσυνδεσω κλεινει ενω η μπαταρια του φαινεται στο 100%.......

υπαρχει καποιος τροπος να επανελθει????? Δεν φαινεται να εχουν προβλημα τα στοιχεια της μπαταριας γιατι μεχρι πριν λιγες μερες που δουλευε κρατουσε ωρες......

(την εχω βγαλει για αρκετη ωρα αλλα δεν αλλαξε κατι......)  PA3819U-1BRS....

ευχαριστω.....

EDIT:

τελικα δεν κρατήθηκα και την άνοιξα......   9.2v...... και δείχνει full φορτισμενη......  μαλλον τα εχει  παιξει.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...