cazanova Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Καλησπερα! Βρισκομαι καιρο σε μια ερευνα αγορας περι του φωτισμου στο σπιτι μου , θα χρειαστω αρκετα μετρα και πολλαπλα τροφοδοτικα ισως και controllers για να καλυψω ολους τους χωρους . Εχω σχεδον κατασταλαξει στις ταινιες απο BTF-LIGHTING , με ενδιαφερει στο χωρο του σαλονιου να εχω τη δυνατοτητα να ντιμαρω καθως και να αλλαζω τη θερμοκρασια απο ζεστο λευκο και ψυχρο λευκο κτλ . Δεν με ενδιαφερει καθολου το RGB . Μιλαω παντα για ταινιες COB και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης αλλη μαρκα να προσφερει αυτη την εναλλαγη λευκου φωτισμου Εχει κανεις εμπειρια απο τη συγκεκριμενη μαρκα? Σε καποια προιοντα πχ τα τροφοδοτικα βλεπω οτι εχουν μια σχετικα μεγαλουτσικη αποκλιση τιμων σε σχεση με την ελληνικη αγορα . Οπως επισης εχει αποκλιση το site τους σε σχεση με παραγγελια απο amazon . Φανταζομαι εχουν χρεωσεις στο τελωνειο , εχει ψωνισει κανεις απο το site τους ? Γενικοτερα μου αρεσει να χρησιμοποιω μια μαρκα για ολα αλλα επειδη βλεπω οτι το budget ξεφευγει και στα δωματια πχ (κρυφος φωτισμος σε κουρτινα) δεν θα χρειαστω dimmable η αλλαγη φωτισμου , θα εχουν διαφορα στον χρωματισμο αν επιλεξω αλλη μαρκα ταινιας για τα συγκεκριμενα κομματια? Δεν εχω καθολου εμπειρια περα απο κατι φθηνες rgb-all in one ταινιες. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα