panther_512 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 19 hours ago, dbrillis said: Γεια σου chatGPT, κανε μου περιληψη ανα κεφαλαιο το ταδε βιβλιο του ταδε συγγραφεα. Γεια σου dbrillis, οριστε η απαντηση μου: 2 κεφάλαια επιπλεον απο αυτα που εχει το βιβλιο. 6-7 κεφάλαια με διαφορετικο τιτλο και περιεχομενο απο οτι του βιβλιου. Μετα εχασα την ωρα μου να το κανω να καταλαβει τι και πως και μετα απο ωρα πηρα κατι που ειναι σαν περιληψη. Λεω σαν περιληψη γιατι το βιβλιο το διαβαζω και εχω γραψει ηδη μονος μου την περιληψη ανα κεφαλαιο καλυτερα απο το τσατΓΤΠ συν οτι μεσω της διαδικασιας του να γραψω την περιληψη απεκτησα βαθυτερη γνωση στα του βιβλιου και στο να γραφω περιληψεις με σωστο νοημα Να παρακολουθήσεις σεμινάρια Prompt engineering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Πάσχεις απλά απο το σύνδρομο του αφεντικού οπότε ησύχασε, άδικο έχεις, έτσι σκέφτονται όλα τα αφεντικά ότι οι υπάλληλοί κάνουν τόσο απλές δουλειές που θα μπορούσε να τις κάνει μια μαϊμού ενώ 99% απο αυτούς κάνουν λάθος εκτίμηση θα σου έδειχνα paper αλλά με το άλλο θέμα που βγηκε εδώ στο insomnia δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει στο να σε πείσει Δεν κάνουν όλοι οι υπάλληλοι απλές δουλειές. Κάποιες ειδικότητες δεν μπορούν να αντικατασταθούν, τουλάχιστον προς το παρόν. Και επίσης γράφω ότι και στον τομέα που θα τους αντικαθιστούσα πάλι θα κρατούσα κάποιους να ελέγχουν την Τ.Ν.. Ωστόσο φίλε μου να ξέρεις δεν θα αργήσει η μαζική αντικατάσταση υπαλλήλων από Τ.Ν. στις μεγάλες εταιρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nepomuk Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Η μηχανικη μεταφραση - διερμηνεια ειναι πεδιο εφαρμογης της Τ.Ν . Μολις ρωτησα το chatgpt τι εκτιμα για το 2030 ως εξης : "Η Smart TV του ετους 2030 μεσο-υψηλης τιμης , η ενα set top box θα μπορει να υποτιτλιζει στα Ελληνικα η και να μεταγλωτιζει ακομα μια αγνωστη - τυχαια , ισπανικη ταινια , σηριαλ , σειρα , τις ειδησεις , κτλπ ; " Chatgpt4 : " Μέχρι το 2030, οι περισσότερες Smart TV μεσαίας-υψηλής κατηγορίας ή ένα προηγμένο set-top box πιθανότατα θα μπορούν να προσφέρουν αυτόματους υπότιτλους και μετάφραση στα Ελληνικά για περιεχόμενο σε άγνωστες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και των Ισπανικών. Πιθανές δυνατότητες που θα περιλαμβάνουν αυτές οι συσκευές είναι: Αυτόματοι υπότιτλοι σε πραγματικό χρόνο: Αυτόματη μεταγλώττιση: Δυνατότητα προσαρμογής: Ο χρήστης θα έχει επιλογές να προσαρμόσει τη μετάφραση και τη μεταγλώττιση (π.χ., για χρήση τυπικής ή πιο ανεπίσημης γλώσσας), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης συγκεκριμένων λέξεων ή φράσεων για μεγαλύτερη ακρίβεια. Παρ’ όλο που η αυτόματη μετάφραση και μεταγλώττιση θα έχει προχωρήσει αρκετά, ορισμένες λεπτές αποχρώσεις ή ιδιωματισμοί ίσως να μην αποδίδονται τέλεια σε πολύπλοκες σκηνές ή διαλόγους, αν και η τεχνολογία θα πλησιάζει την ποιότητα επαγγελματικής απόδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, anax111 είπε Δεν κάνουν όλοι οι υπάλληλοι απλές δουλειές. Κάποιες ειδικότητες δεν μπορούν να αντικατασταθούν, τουλάχιστον προς το παρόν. Και επίσης γράφω ότι και στον τομέα που θα τους αντικαθιστούσα πάλι θα κρατούσα κάποιους να ελέγχουν την Τ.Ν.. Ωστόσο φίλε μου να ξέρεις δεν θα αργήσει η μαζική αντικατάσταση υπαλλήλων από Τ.Ν. στις μεγάλες εταιρίες. Οι μεγάλες εταιρείες με περισσότερη αυτοματοποίηση ενδέχεται να εξαφανίσουν τελείως τις μικρές, ειδικά σε παροχή υπηρεσιών όπου μπορεί να έχουν υψηλότερες χρεώσεις. Βλέπω βέβαια καημό που έχουν πολλοί για να δουν τι μπορούν να κάνουν με το ΑΙ ώστε να το εκμεταλλευτούν (μειώνοντας ενδεχομένως το εργατικό κόστος) μιας και οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς να κάνουν με αυτό πέρα από το να τους γράφει καλύτερα τα mail στα αγγλικά , αλλά προς το παρόν το μόνο που βλέπω είναι ότι συνεχίζουν και ψάχνουν κόσμο με δεξιότητες σε διάφορες ειδικότητες Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, logistoulis είπε Οι μεγάλες εταιρείες με περισσότερη αυτοματοποίηση μπορούν να εξαφανίσουν τελείως τις μικρές, ειδικά σε παροχή υπηρεσιών όπου μπορεί να έχουν υψηλότερες χρεώσεις Βλέπω βέβαια καημό που έχουν πολλοί για να δουν τι μπορούν να κάνουν με το ΑΙ ώστε να το εκμεταλλευτούν (μειώνοντας ενδεχομένως το εργατικό κόστος) μιας και οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς να κάνουν με αυτό πέρα από το να τους γράφει καλύτερα τα mail στα αγγλικά , αλλά προς το παρόν το μόνο που βλέπω είναι ότι συνεχίζουν και ψάχνουν κόσμο με δεξιότητες σε διάφορες ειδικότητες ε βασικά είναι αυτό που λέμε 95% hype και 5% ουσία. Καλό αλλά αν είσαι ήδη σε ένα επίπεδο είναι μπελάς στα καθημερινά coding tasks. Εγώ πλέον δεν του δίνω σημασία και γράφω αυτό που θέλω εγώ να γράψω γιατί τόσο καιρό που το χρησιμοποιούσα έφερνε κάτι στο περίπου και έχανα τον χρόνο μου διορθώνοντάς το. 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Να παρακολουθήσεις σεμινάρια Prompt engineering. μετά το life coaching έχουμε και αυτό. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από atypicalcoder 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε ε βασικά είναι αυτό που λέμε 95% hype και 5% ουσία. Καλό αλλά αν είσαι ήδη σε ένα επίπεδο είναι μπελάς στα καθημερινά coding tasks. Εγώ πλέον δεν του δίνω σημασία και γράφω αυτό που θέλω εγώ να γράψω γιατί τόσο καιρό που το χρησιμοποιούσα έφερνε κάτι στο περίπου και έχανα τον χρόνο μου διορθώνοντάς το. Εγώ πάντως με αφορμή αυτό που αναφέρω παραπάνω (ότι οι εταιρείες ζητάνε κόσμο με δεξιότητες και δεν βρίσκουν) είναι ότι κάποιες από αυτές ενδεχομένως έχουν την "αγωνία" να τους μειώσει αυτό το κενό το ΑΙ. δηλαδή όταν έχεις έναν υπάλληλο που πρέπει να κάνει οπωσδήποτε κάποια σοβαρά πολύπλοκα πράγματα, αλλά παράλληλα πρέπει να ασχοληθεί και με βλακείες και τελικά δεν βγαίνει ο χρόνος, θα ήθελαν να τους βοηθήσει κάτι τέτοιο. Και αυτό το λέω γιατί οι δουλειές και οι απαιτήσεις βασικά αυξάνονται δεν μειώνονται, ένας υπαλλήλους σήμερα ασχολείται με περισσότερα πράγματα από ότι 20 ή 30 χρόνια πριν και ήδη με τα υπάρχοντα μέσα βγάζει περισσότερη δουλειά από ότι παλιά Βάλε και υπογεννητικότητες κτλ, δηλαδή πιο πολύ σαν ανάγκη μου φαίνεται να τους δούλεψει το ai παρά σαν ευκαιρία να πάμε όλοι σπίτια μιας Το αν θα δουλέψει δεν το ξέρω, με τα σημερινά δεδομένα μου φαίνεται αδύνατο, το Excel αν μου έκανε θα το θεωρούσα θαύμα.. Το να δώσει μια συμβουλή συνδιάζοντας διατάξεις οκ θα το έκανε (γιατί νομίζω ότι σε κάτι τέτοια λειτουργε), αλλά με ποιάνου την ευθύνη και υπογραφή αν κάτι πάει στραβά; Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, logistoulis είπε ότι οι εταιρείες ζητάνε κόσμο με δεξιότητες και δεν βρίσκουν Πρέπει να εκπαιδεύσουν κόσμο για να βρουν κόσμο με δεξιότητες. Δεν γίνεται να τα έχουν όλα έτοιμα στο πιάτο. Πλέον όλοι ζητάνε άτομα με 5 και 10 χρόνια προϋπηρεσία, για entry level ούτε λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, anax111 είπε Δεν κάνουν όλοι οι υπάλληλοι απλές δουλειές. Κάποιες ειδικότητες δεν μπορούν να αντικατασταθούν, τουλάχιστον προς το παρόν. Και επίσης γράφω ότι και στον τομέα που θα τους αντικαθιστούσα πάλι θα κρατούσα κάποιους να ελέγχουν την Τ.Ν.. Ωστόσο φίλε μου να ξέρεις δεν θα αργήσει η μαζική αντικατάσταση υπαλλήλων από Τ.Ν. στις μεγάλες εταιρίες. Δεν θα αργήσει, ίσως η απόπειρα, μετά θα φαλιρίσουν όσες αποπειράθηκαν ή έστω θα πάθουν ζημιά και θα το δουν οι άλλες και δεν θα κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη έτσι όπως την νομίζετε οι περισσότεροι που μιλάτε για αυτό το fad είναι απλά ενα glorified mechanical turk και εκει θα μείνει. Πιστεύω (αν και ήδη ειναι σχεδόν) θα εξελιχθεί στην 2η (χρονολογικά 1η σε απόλυτη τιμή) μεγαλύτερη φούσκα στην τεχνολογία μετά το dotcom Δεν λέω πως δεν έχει την χρήση του (πχ σαν αντικαταστάτης του google ή βοήθημα - και μονο - για να τους φοιτητές κτλ) αλλά αν νομίζετε ότι εμπλέκεται κάποια νοημοσύνη ή θα εμφανιστεί κάποια νοημοσύνη αν το "εκπαιδεύσουμε" παραπάνω τότε απλά είστε γελασμένοι εκ φύσεως δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να καταγράφει μοτίβα και να τα αναπαράγει δεν υπάρχει επεξεργασία και συμπέρασμα ή έστω μνήμη (όπως την εννοούμε στον άνθρωπο δεν εννοώ ως ραμ ή σκληροί δίσκοι) στον τρόπο που λειτουργεί, όσο αφορά τις chat εκδόσεις του GPT απλά κάνει paste την στατιστικά πιο χρησιμοποιημένη λέξη μετά την προηγούμενη που έβαλε πάνω στο συγκεκριμένο μοτίβο που δημιούργησε ο χρήστης στέλνοντας ένα κείμενο. Αν παρατήρησες ότι μπορεί να αντικαταστήσει την δουλειά σου ή κάνεις λάθος και δεν μπορεί απλά είσαι πολύ αισιόδοξος ή η δουλειά σου όντως δεν είναι τίποτα το σπουδαίο που και ένα παπαγαλάκι (που αυτό ειναι το chatgpt και όλα τα όμοια του) μπορεί να την κάνει. Όχι ότι έχει κάποια σημασία απλά θέλω να το πω (λολ ) αυτή ήταν η προσωπική μου άποψη μου (για παρόμοιους λόγους ) πολύ πριν το paper των μηχανικών της apple Μπορείς να το σηκώσεις αυτό και να ζητήσεις απο την ΤΝ να σου πει την περίληψη του (που ως εκει ειναι η χρησιμότητα της αλλά ακόμη και εκει θα πρέπει να έχεις υπόψιν ότι μπορεί να κάνει λάθη) Η να πατήσεις αυτό το link που έχει μια περίληψη EDIT: πρόσεξα ότι ενα απο τα παραδείγματα τα διορθώσανε μπαλώσανε (fake it until you make it) Αλλά επειδή δεν μασάει η κατσίκα ταραμά (βασικά καλή ιδέα να το ρωτήσω να δω τι θα απαντήσει) Έκανα παρόμοια ερώτηση όπου φυσικά μπέρδεψε παλι τα αυγά με τα πασχάλια γιατί δεν καταλαβαίνει τι λέει απλά (όσο αφορά το "μπάλωμα" πιο πάνω) οι μηχανικοί της open AI έθεσαν κάτι του τύπου "όπου σε ανάλογη περίπτωση δεις adjective δίπλα στην μεταβλητή γράψε "δεν παίζει ρόλο το ότι ειναι insert adjective" και μέτρα την μεταβλητή" * Λέει την εξυπνάδα που βάλανε με μπάλωμα (but we are only counting cars here, so this doesn't affect the count) και προσοχή monday (δευτέρα) μόνο μια φορά αναφέρθηκε οπότε δεν γίνεται να το μπερδέψει (αν καταλάβαινε τι έλεγε) Την τρίτη όμως που λέω ότι ήρθαν 3 φορές περισσότερα αυτοκίνητα αποτι την δευτέρα (δηλαδή 0 μιας και την δευτέρα μόνο μια μηχανή είπα ότι έφεραν και μάλιστα το ιδιο το chatgpt λέει ότι δεν θα την μετρήσει <--- και εδώ φαίνεται ότι απλά κάνει paste λέξεις χωρίς να έχει την παραμικρή αντίληψη του τι λέει ) πάραυτα στον τελικό υπολογισμό πολλαπλασιάζει 3*1 τα αμάξια για την ημέρα Τρίτη ενώ θα έπρεπε να ειναι μηδέν και έτσι σαν σύνολο αναφέρει λανθασμένα 33 ενώ θα έπρεπε να ειναι 30. Δηλαδή και κάνει λάθος και εμφανώς δεν καταλαβαίνει τι λέει δεν ειναι θέμα απλά λάθους υπολογισμού μιας και όσο αφορά το λεκτικό κομμάτι φάσκει και αντιφάσκει. Και αυτό πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει πραγματικά "intelligence" απλά στατιστική ιεράρχηση μοτίβων γίνεται και έχοντας αυτή την ιεράρχηση γίνεται στατιστική ιεράρχηση λέξεων και δίνει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να χειριστεί τον λόγο ή να καταλάβει τι του λές ή τι λέει το ίδιο που δεν ισχύει. *Δεν γίνεται να αλλάξουν τον αλγόριθμο του LLM χωρίς να ξοδέψουν χρόνο για να το επανεκπαιδεύσουν (επίσης δεν ειναι και προφανές πως να αλλάξεις τον αλγόριθμό για να έχεις συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε αντίστοιχη περίπτωση οπως στο παράδειγμα) οπότε στο υπάρχον σύστημα προσαρμόζουν πράγματα με την χρήση prompt την ένεση δηλαδή αφηγημάτων δομιμένα με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να μπορούν να το κάνουν να προσαρμόσει το στατιστικό μοντέλο του όταν συναντά συγκεκριμένα μοτίβα και εννοείται ότι μάλλον χρειάζεται ενα πιο πολύπλοκο prompt απο αυτό που έγραψα χάριν παραδείγματος εγώ σε italics για να δείξω κάτι ενδεικτικά. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:45 μμ από Dr_Pepper 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. Κυριακή στις 08:30 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:30 μμ On 26/10/2024 at 15:58, listerstorm said: ενώ μοντέλα που από πέρσι-πρόπερσι έγιναν γνωστά στον average joe είναι γνωστά στους ερευνητές εδώ και πολύ περισσότερα χρόνια. Εξαρτάται τι εννοείς "πολύ περισσότερα χρόνια". Το μπαμ έγινε με τα transformers, το paper για τα οποία κυκλοφόρησε το 2017. Στο image segmentation ένα άλλο μεγάλο βήμα έγινε με τα U-Net (2015). Το ότι τα Deep Learning μοντέλα χρησιμοποιούν τεχνικές που, μεμονωμένα, είναι γνωστές εδώ και πολλά χρόνια (π.χ διάφορα activation functions), αυτό δε σημαίνει ότι τα ίδια τα μοντέλα είναι "γνωστά στους ερευνητές εδώ και πολύ περισσότερα χρόνια". Είναι σα να λέμε ότι ένας μοντέρνος κινητήρας F1 είναι παλιά τεχνολογία επειδή ο κινητήρας εσωτερικής καύσης είναι γνωστός από το 1860 και η μπαταρία από το 1800. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
listerstorm Δημοσ. Κυριακή στις 09:52 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:52 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MikeKata είπε Εξαρτάται τι εννοείς "πολύ περισσότερα χρόνια". Το μπαμ έγινε με τα transformers, το paper για τα οποία κυκλοφόρησε το 2017. Στο image segmentation ένα άλλο μεγάλο βήμα έγινε με τα U-Net (2015). Το ότι τα Deep Learning μοντέλα χρησιμοποιούν τεχνικές που, μεμονωμένα, είναι γνωστές εδώ και πολλά χρόνια (π.χ διάφορα activation functions), αυτό δε σημαίνει ότι τα ίδια τα μοντέλα είναι "γνωστά στους ερευνητές εδώ και πολύ περισσότερα χρόνια". Είναι σα να λέμε ότι ένας μοντέρνος κινητήρας F1 είναι παλιά τεχνολογία επειδή ο κινητήρας εσωτερικής καύσης είναι γνωστός από το 1860 και η μπαταρία από το 1800. Σωστά τα λες. Δεν είδα κανέναν πάντως να φωνάζει "Η ΤΝ έρχεται" τη στιγμή που η μετάφραση άλλαξε ριζικά με το BERT το '17. Ούτε με Alexnet, πόσο μάλλον LeNet (για να πάμε πιο παλιά). Απλώς ξαφνικά ακούν 2-3 buzzwords οι περισσότεροι και το παίζουν γνώστες. Το '90 η NASA που έστελνε διαστημόπλοια με temporal planning τι ήταν, κομπογιαννίτες; (γενικό ερώτημα) Επεξ/σία Κυριακή στις 09:56 μμ από listerstorm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. Κυριακή στις 11:51 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:51 μμ 3 ώρες πριν, MikeKata είπε ... Είναι σα να λέμε ότι ένας μοντέρνος κινητήρας F1 είναι παλιά τεχνολογία επειδή ο κινητήρας εσωτερικής καύσης είναι γνωστός από το 1860 και η μπαταρία από το 1800. Έχει γραφτεί μη-ειρωνικά σε forum περιοδικού αυτοκίνησης σαν ένας από τους λόγους που τα υβριδικά και προφανώς τα BEV είναι καλύτερα από τα απλά θερμικά αυτοκίνητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 πμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, listerstorm said: Δεν είδα κανέναν πάντως να φωνάζει "Η ΤΝ έρχεται" τη στιγμή που η μετάφραση άλλαξε ριζικά με το BERT το '17 Γιατί το BERT έχει ένα τεράστιο ελάττωμα που το κάνει "άχρηστο" για consumer χρήση, συγκριτικά με το GPT-3 (που έκανε το μπαμ και τα υπόλοιπα που ακολούθησαν): Δεν υποστηρίζει prompting, θέλει structured input. Φαίνεται μικρό, από ερευνητικής απόψεως, είναι, όμως σημαντικό όταν θες να το βγάλεις στην παραγωγή και να διαδοθεί στον "απλό" κόσμο. 3 hours ago, listerstorm said: Ούτε με Alexnet Πολύ δυνατό το AlexNet για την εποχή του, αλλά είχε διάφορα προβλήματα, με βασικότερο το (σχετικά μεγάλο) sensitivity σε input variations. Και, φυσικά, δεν ήταν καθόλου flexible στα input data (fixed 256x256 εικόνες, στο κέντρο, αν θυμάμαι καλά). Γενικά, ό,τι ήρθε μετά, ξεπέρασε κατά πολύ τα προηγούμενα. Αλλά ξεφύγαμε, νομίζω, γενικά ο κόσμος "έξω" όταν μιλάει για AI, 99.99% εννοεί τα LLMs γιατί με αυτά αλληλεπιδρά ως επί το πλείστον. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:39 πμ από MikeKata 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:53 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 03:53 μμ (επεξεργασμένο) On 27/10/2024 at 11:50, atypicalcoder said: μετά το life coaching έχουμε και αυτό. Με τεχνικές Prompt engineering θα ξεφύγεις από τις καταστάσεις που περιέγραψες, όπου σπατάλησες χρόνο για μέτρια αποτελέσματα. Θα έχεις ποιοτικοτερες απαντήσεις σε ελάχιστο χρόνο. Η ΑΙ δεν μας αντικαθιστά, μας γλιτώνει πολύτιμο χρόνο. Τώρα αν έπαθες (που δεν στο εύχομαι) ξερολίαση και έχεις μπει σε διαδικασία άρνησης για το πως μπορεί να σε βοηθήσει η ΑΙ, απλά θα μείνεις πίσω, όταν οι άλλοι γύρω σου θα χρησιμοποιούν σωστά τα διάφορα εργαλεία. Και το life coaching μήν το αποπαίρνεις. Μπορει να σε βοηθήσει πραγματικά και ουσιαστικά. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:56 μμ από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα