Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία χώρου για gaming

KOSTAS2810
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Chris2756,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας σκέφτομαι να ανοίξω εναν χώρο για virtual gaming και ήθελα να μου πείτε τι είναι προτιμότερο playstation 5 η htc vive pro 2 γνωρίζουμε τι διαφορές έχουν, τι κόστος θα έχει ένα pc γενικώς τι μου προτείνετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, KOSTAS2810 said:

Καλησπέρα σας σκέφτομαι να ανοίξω εναν χώρο για virtual gaming και ήθελα να μου πείτε τι είναι προτιμότερο playstation 5 η htc vive pro 2 γνωρίζουμε τι διαφορές έχουν, τι κόστος θα έχει ένα pc γενικώς τι μου προτείνετε.

Γιατί δεν πας να τα δοκιμάσεις; Νομίζω υπάρχουν ήδη παρόμοια καταστήματα.. επίσης, δες και κανένα review στο YouTube, και διάβασε και τα σχόλια..

• Λύση

Θα πω την προσωπικη μου γνωμη για το χιλιοσυζητιμενο θεμα "console vs PC"

Λοιπον, αν ικανοποιει η ποιοτητα εικονας και ηχου της κονσολας μια χαρα ειναι για να παιζει κανεις παιχνιδακια. Ειναι και οικονομικοτερη απο ενα αντιστοιχης εικονας/ηχου PC. Tι δεν μου αρεσει? Οταν δινω καποια 600-800 Ε (ps5 pro) εχω την απαιτηση να μπορει να παιξει οτι παιχνιδια εχω (και ακριβοπληρωσει) απο PS4-3-2 ακομα και PSX. Απο οτι διαβαζω το PS5 θα μπορει να παιξει μονο καποια παιχνιδια του PS4.Για να ειμαστε δικαιοι, αυτο δεν συμβαινει μονο στα Sony προιοντα, αλλα ειναι παγια υακτικη και αλλων εταιριων κατασκευης κονσολων. Τωρα δικαιολογιες οπως πνευματικα δικαιοματα, τεχνικες δυσκολιες κτλ, εγω τα ακουω βερεσε. Αυτος ειναι και ο λογος που σταματησα πριν χρονια να αγοραζω κονσολες.

Το PC απο την αλλη ειναι ενα μηχανημα που εκτος απο πολλες αλλες δουλειες, μπορει να παιζει και παιχνιδια. Βεβαια ενα συνχρονο PC με δυνατοτητες gaming, κοστιζει κανα εναμυσι χιλιαρικο σημερα και βαλε. Επισης ενω στην κονσολα βαζεις ενα δισκακι η επιλεγεις ενα παιχνιδι απο τον σκληρο δισκο και παιζεις, στο PC θελεις καποια διαδικασια, κατεβασμα, εγκατασταση, ρυθμιση, upadates κτλ, διαδικασιες που εμενα προσωπικα δεν με ενοχλουν, αλλα μαλλον μου ειναι ευχαριστες. Επισης με χρηση διαφορων προγραμματων, πατσακιων και λοιπον καλουδιων, στο πισακι μπορεις να παιξεις απο το πιο συνγχρονο παιχνιδι μεχρι και το παιχνιδι που επαιζε ο προπαπους μου στα διαλειματα των απελευθεροτικων πολεμων 12-13.

Η κονσολα ειναι παιχνιδομηχανη, το PC δεν ειναι, ειναι πολυμηχανημα. Στην διαδικασια του, εδω περνω 3 fps περισσοτερα, εκει λιγο καλυτερη αναλυση, δεν μπαινω. Εχει πολλους ειδημονες που ασχολουνται, γνωριζουν και αντιδικουν. Εγω τα παιχνιδακια μου θελω να παιζω και μια χαρα το κανω με τα πισακια.

Το λεω και παλι, για να μην παρεξηγιθω, ειναι προσωπικη μου γνωμη και σεβαστη, καθε αλλη αποψη. Καλα να περνατε και να ευχαριστιοσαστε τα παιχνιδακια σας, οπου και να τα παιζετε

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...