Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, omegals είπε

Αγορές από Σείριο γίνονται αλλαγή μόνο στον Σείριο. Αν σου έκαναν αλλαγή στο River West με καινούργια σφραγισμένη κονσόλα, θα έπρεπε να σου κάνουν έκπτωση -200€, θα φαίνεται στην απόδειξη. Μπορείς να την ανεβάσεις με καλυμμένα τα προσωπικά σου στοιχεία;

Αυτό ξέρω και εγώ! Θα κάνει γιορτές νωρίτερα ο υπάλληλος 😂😂

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Α στον κωτσο το πηγες.Νομιζα στο επισημο service.Οταν λες σου δωσανε καινουργια, καινουργια σφραγισμενη εννοεις?

ΔΕΝ μπορούσε να το πάει στο επίσημο. Ήταν από στοκ house (έκθεση, επιστροφή αλλά ποτέ δεν πήγαν πίσω στην sony κτλ) 

Δημοσ.
1 hour ago, Snoo2 said:

Αυτό ξέρω και εγώ! Θα κάνει γιορτές νωρίτερα ο υπάλληλος 😂😂

Ελπίζω πως όχι το παιδί! Αλλά αν το παρατηρήσετε, στο ταμείο ζητούν πάντα έγκριση από διευθυντή όταν πρόκειται για επιστροφές/πιστώσεις, ειδικά όταν αφορά σχετικά μεγάλα ποσά. Πάντως ο φίλος δεν μας έχει δείξει ακόμα την απόδειξη.

Δημοσ.

Είναι δύσκολο από κινητό να τραβήξω φωτό και να κάνω edit τα στοιχεία.

Και να πω και την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τον λόγο που θες αυτή την πληροφορία 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, omegals είπε

Αγορές από Σείριο γίνονται αλλαγή μόνο στον Σείριο. Αν σου έκαναν αλλαγή στο River West με καινούργια σφραγισμένη κονσόλα, θα έπρεπε να σου κάνουν έκπτωση -200€, θα φαίνεται στην απόδειξη. Μπορείς να την ανεβάσεις με καλυμμένα τα προσωπικά σου στοιχεία;

Δεν εκανε αλλαγη αλλα επισκευη οσο καταλαβα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Apokios είπε

Είναι δύσκολο από κινητό να τραβήξω φωτό και να κάνω edit τα στοιχεία.

Και να πω και την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τον λόγο που θες αυτή την πληροφορία 

Επεξεργασια φωτο και μουτζουρωνεις τα στοιχεια σου,ουτε 10sec. Προφανως για να μπορει και αλλος να διεκδικησει αυτο που εκαναν σε εσενα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, doctor_pin είπε

Δεν εκανε αλλαγη αλλα επισκευη οσο καταλαβα

Αλλαγή έγινε όχι επισκευή. 

Αλλά έγινε τζάμπα τελικά. Δοκίμασα την καινούργια κονσόλα και έβγαλε ακριβώς το ίδιο. Με το που έμπαινα στο παιχνίδι έβγαζε μήνυμα για υπερθέρμανση και έκλεινε. Δοκίμασα να το βάλω οριζόντια και Ω, του θαύματος κανένα πρόβλημα ( σημείωση: με άλλα παιχνίδια δεν είχα πρόβλημα όσο είχα κάθετα την κονσόλα)

Το ζήτημα είναι ότι ούτε στο σέρβις της Sony αλλά ούτε και σε αυτό του Κωτσόβολου μου είπαν να δοκιμάσω να το βάλω οριζόντια. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Apokios είπε

Αλλαγή έγινε όχι επισκευή. 

Αλλά έγινε τζάμπα τελικά. Δοκίμασα την καινούργια κονσόλα και έβγαλε ακριβώς το ίδιο. Με το που έμπαινα στο παιχνίδι έβγαζε μήνυμα για υπερθέρμανση και έκλεινε. Δοκίμασα να το βάλω οριζόντια και Ω, του θαύματος κανένα πρόβλημα ( σημείωση: με άλλα παιχνίδια δεν είχα πρόβλημα όσο είχα κάθετα την κονσόλα)

Το ζήτημα είναι ότι ούτε στο σέρβις της Sony αλλά ούτε και σε αυτό του Κωτσόβολου μου είπαν να δοκιμάσω να το βάλω οριζόντια. 

Φιλαράκι λογικά το πρόβλημα είναι στην θερμαγωγική πάστα (liquid metal) που έχει μέσα το τσιπ. Μπορεί έχει γίνει λάθος στην εφαρμογή στο εργοστάσιο. Το άλλο που συμβαίνει επίσης είναι όταν η κονσόλα είναι σε κάθετη θέση και όχι οριζόντια υπάρχει ενδεχόμενο να κυλίσει η πάστα προς την μία πλευρά του τσιπ δημιουργόντας κενά το οποίο οδηγεί σε υπερθέρμανση και φασαρία του fan.

Το πακέτο στην όλη υπόθεση είναι ότι για να το φτιάξεις μόνος σου πρέπει να ανοίξεις την πλακέτα συνεπώς χάνεις την εγγύηση.

Το οτι σου έτυχε 2 φορές σερί δεν μου μοιάζει και με σύμπτωση. Προφανώς οι κονσόλες εχουν επιστραφεί για τον ίδιο λόγο και αντί να τις στείλουν πισω στην σονυ τις ξαναπουλάνε με έκπτωση χωρίς να γίνει διόρθωση.

• Like 1
Δημοσ.

H 2η κονσόλα ήταν καινούργια και οχι ανακατασκευασμενη - επισκευασμένη. Στο κουτί της κλειστή. Αλλά το γεγονός οτι έτυχε δυο φορές το ίδιο ακριβώς και οτι σε οριζόντια θέση παίζει χωρίς να ακούγεται καν το ανεμιστηράκι σημαίνει οτι μάλλον πρόκειται για ελλατωματική παρτιδα και δεν ξέρω αν ειναι σωστό να ενημερώσω τον Κωτσόβολο για αυτό γιατί δυο φορές δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. 

Βρήκα και αυτό

image.png.d79431ecb8ea9e68a1cd97bc93d992c6.png

Το περίεργο ειναι οτι κανένα σερβις δεν με ρώτησε πως εχω τοποθετήσει την κονσόλα, παρα μόνο αν εχω κάνει firmware update κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...