Προς το περιεχόμενο

Ps5 329ε Κωτσοβολος στοκ Σειριος

imr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 minutes ago, Apokios said:

Update: 

Έδειχνε να λειτουργεί κανονικά αλλά οταν ο μικρός ξεκίνησε το fortnite ( με άλλο παιχίδι της epic  κανένα πρόβλημα ) άρχισε να ζορίζεται πολύ, ανέβασε θερμοκρασία και εβγαλε μήνυμα οτι θα κλεισει.

Λυπαμαι..., πρεπει να παει στο σερβις.
Γενικα για τους ενδιαφερομενους, να ειχε καλο ονομα το σερβις της sony, να πεις να ρισκαρεις να παρεις refurbished/serviced whatever, αλλα με τα παραπονα που διαβαζω απο δω κ απο κει, μονο καλο ονομα δεν εχει, οπερ μεγαλο το ρισκο για τετοια αγορα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, nek4d είπε

Λυπαμαι..., πρεπει να παει στο σερβις.
Γενικα για τους ενδιαφερομενους, να ειχε καλο ονομα το σερβις της sony, να πεις να ρισκαρεις να παρεις refurbished/serviced whatever, αλλα με τα παραπονα που διαβαζω απο δω κ απο κει, μονο καλο ονομα δεν εχει, οπερ μεγαλο το ρισκο για τετοια αγορα.

Ναι αύριο θα το πάω και θα μου κάνουν refund τα χρήματα

• Like 1

44 minutes ago, Apokios said:

Ναι αύριο θα το πάω και θα μου κάνουν refund τα χρήματα

Αν εχεις τετοια δυνατοτητα, μια χαρα.
Οκ και να παει σερβις δεν ειναι κακη ιδεα, οπως λεει και ο φιλος απο πανω, αρκει να δεχθεις την σχετικη ταλαιπωρια, οποτε οτι προτιμας.

Δεν επισκευάζει η σονυ κονσόλες, θα σου δώσουν άλλη κονσόλα ανακατασκευασμενη.Και νομίζω είναι πιο καλή λύση να την πας στο σέρβις που θα σου δώσουν άλλη και θα έχεις και κανονικά εγγυηση

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Δεν επισκευάζει η σονυ κονσόλες, θα σου δώσουν άλλη κονσόλα ανακατασκευασμενη.Και νομίζω είναι πιο καλή λύση να την πας στο σέρβις που θα σου δώσουν άλλη και θα έχεις και κανονικά εγγυηση

Επειδή το πήρα από το στοκ δεν γίνεται αυτό από άλλο κατάστημα. Πρέπει να πάω πάλι Σείριο και να σου πω την αλήθειαν δεν θα το κάνω αυτό. Θα το δει εκεί . Αν μου πει "φτιάχνεται" το αφήνω και περιμένω ειδάλλως παίρνω τα λεφτά και γεια σας .

3 λεπτά πριν, Apokios είπε

Επειδή το πήρα από το στοκ δεν γίνεται αυτό από άλλο κατάστημα. Πρέπει να πάω πάλι Σείριο και να σου πω την αλήθειαν δεν θα το κάνω αυτό. Θα το δει εκεί . Αν μου πει "φτιάχνεται" το αφήνω και περιμένω ειδάλλως παίρνω τα λεφτά και γεια σας .

Θα δώσει το σέρβις ανασκευασμενη, όχι ο Κωτσος. Έτσι ισχύει για τη σονυ

17 ώρες πριν, Apokios είπε

Αύριο πρωί θα σας ενημερώσω για το τι έγινε 

Εχω δώσει PS5 στο service της Sony στην εγγύηση, στους 6 μήνες έπαθε ότι αυτό που έχεις.Το πήγα ο ίδιος στο Astra service.Το κουτί το κράτησα.

Εγινε αντικατάσταση με άλλο που ήταν με τις ζελατίνες σε συσκευασία.

Οταν πάρεις το άλλο PS5, να το έχεις μόνο οριζόντια.

Όταν ήταν η κομετρον στο Χαλάνδρι, επειδή μένω Χαλάνδρι είχα εξυπηρετήσει πολλά παιδιά να τους πηγαίνω την κονσόλα για αντικατάσταση.Πραγματι η οι κονσόλες που έδιναν ήταν σε κατάσταση καινούργιου.Ειχα πιάσει και φιλίες με έναν υπάλληλο, μου είχε πει ότι οι ανακατασκευασμένα αλλάζονται σχεδόν όλα από το εργοστάσιο.και το προβληματικό ανταλλακτικό και τα πλαστικά.Γινεται σαν καινούργιο .

Άπειρα ψώνια από Κωτσοβολο Σείριου, ψυγείο, κλιματιστικό, κινητό laptop, υπολογιστή, οθόνες, κουζίνες όλα έχουν βγει σκυλιά του πολέμου. 

Όλα είχαν 2 χρόνια εγγύηση και κλασσικά 15 μέρες επιστροφή doa αλλά μόνο σε αυτο το κατάστημα. 

Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος να μην ψωνίσει από εκεί ειδικά αν η τιμή είναι σκότωμα όπως αυτό το Ps5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...