cosmo21 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:04 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:04 μμ 4 minutes ago, Mr_Terror said: ποιος σκληρος εχει αλλαχθεί? Ο εσωτερικος ssd που εχει η κονσολα με το λειτουργικο μεσα, δεν αλλαζεται ειναι κολλημενος πανω στην πλακετα. Θα ειπαν drive γιατι αυτη η φουρνια ειχε θεμα με το disc drive και θα μπερδευτηκε το παλικαρι. Αλλα 99% τετοια ειναι που εκανε αλλαγη η αντιπροσωπεια αλλα ο πελατης ειχε πχ ηδη παρει καινουριο γιατι δεν ψηνοταν να περιμενει αντικατασταση σε καινουρια κονσολα. Παιζει να μην εχουν ανοιχθει ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. Τετάρτη στις 08:14 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:14 μμ Δεν γνωριζα οτι ειχαν θεμα με το drive.Καλοριζικο στο παιδι , να χαρει την κονσολα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. Τετάρτη στις 08:28 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:28 μμ (επεξεργασμένο) Σκληρό μου είπαν και μάλιστα ότι έγινε από τη Sony . Ίσως και να μην κατάλαβα καλά τι να πω ; Με εγγύηση 2 χρόνια ακόμα και βλάβη να βγάλει καλυμμένος θα είμαι ( πιστεύω 😅) Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:30 μμ από Apokios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmo21 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:30 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:30 μμ 3 hours ago, Apokios said: Σκληρό μου είπαν και μάλιστα ότι έγινε από τη Sony . Ίσως και να μην κατάλαβα καλά τι να πω ; Με εγγύηση 2 χρόνια ακόμα και βλάβη να βγάλει καλυμμένος θα είμαι ( πιστεύω 😅) Αρα το λαθος το εκανε ο υπαλληλος ακουγοντας το drive. Επισης απο εμπειρια μου, αντικατασταση κονσολας εγινε στο 90% περιπτωσεων. Either way και καλυμμένοι ειναι ολοι και κοψοχρονια βγαινει. 3 hours ago, Mr_Terror said: Δεν γνωριζα οτι ειχαν θεμα με το drive.Καλοριζικο στο παιδι , να χαρει την κονσολα του. Ναι η πρωτη παρτιδα γενικα μαζικο θεμα. Του στυλ 4 αλλαγες ολα χαλασμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. Πέμπτη στις 06:37 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:37 πμ 10 ώρες πριν, Apokios είπε Σκληρό μου είπαν και μάλιστα ότι έγινε από τη Sony . Ίσως και να μην κατάλαβα καλά τι να πω ; Με εγγύηση 2 χρόνια ακόμα και βλάβη να βγάλει καλυμμένος θα είμαι ( πιστεύω 😅) Επρεπε να τον ρωτήσεις αν έχει αλλαχτεί και η κάρτα μνήμης, θα σε κοιτούσε με απορία. 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor_pin Δημοσ. Πέμπτη στις 01:32 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 01:32 μμ Μονο απο το καταστημα μπορεις να αγορασεις ε? (οπως στο Πλαισιο στοκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intelvsamd Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 μμ θα είναι κομμάτια σαν αυτά τα κομμάτια που είχαν περίοδο!στα οποία είχε χυθεί το υγρό μέταλλο 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. Πέμπτη στις 01:44 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 01:44 μμ 11 λεπτά πριν, doctor_pin είπε Μονο απο το καταστημα μπορεις να αγορασεις ε? (οπως στο Πλαισιο στοκ) Ναι μόνο απο εκεί. Και τηλεφωνικά δεν δίνουν πληροφορίες στο αν έχει διαθέσιμα ή οχι. Χθες πάντως είχε καμια 10αριά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor_pin Δημοσ. Πέμπτη στις 02:40 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 02:40 μμ 54 λεπτά πριν, Apokios είπε Ναι μόνο απο εκεί. Και τηλεφωνικά δεν δίνουν πληροφορίες στο αν έχει διαθέσιμα ή οχι. Χθες πάντως είχε καμια 10αριά οτι δεν λενε αν εχουν στοκ ειναι τραγικο -ειδικα αν ειναι να πας απο Αθηνα- Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:08 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 05:08 μμ Γνωρίζει κανείς για 39α ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmo21 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:31 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:31 μμ 1 hour ago, Lewnidas1995 said: Γνωρίζει κανείς για 39α ; Κανονικά όπως πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. Πέμπτη στις 06:48 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:48 μμ Δίπλα μένω(5 λεπτά) αλλά δεν με ψήνει να πάρω επισκευασμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 08:13 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 08:13 μμ 6 ώρες πριν, intelvsamd είπε θα είναι κομμάτια σαν αυτά τα κομμάτια που είχαν περίοδο!στα οποία είχε χυθεί το υγρό μέταλλο 😕 Λογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. χθες στις 10:56 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:56 πμ Update: Έδειχνε να λειτουργεί κανονικά αλλά οταν ο μικρός ξεκίνησε το fortnite ( με άλλο παιχίδι της epic κανένα πρόβλημα ) άρχισε να ζορίζεται πολύ, ανέβασε θερμοκρασία και εβγαλε μήνυμα οτι θα κλεισει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. χθες στις 11:23 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:23 πμ 26 minutes ago, Apokios said: Update: Έδειχνε να λειτουργεί κανονικά αλλά οταν ο μικρός ξεκίνησε το fortnite ( με άλλο παιχίδι της epic κανένα πρόβλημα ) άρχισε να ζορίζεται πολύ, ανέβασε θερμοκρασία και εβγαλε μήνυμα οτι θα κλεισει. Ειναι που το playstation AI προσπαθει να προστατεψει το παιδι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα