Προς το περιεχόμενο

Εκτεταμένη απάτη στην έρευνα για το Αλτσχάιμερ φανερώνει σοβαρά κενά στον επιστημονικό έλεγχο

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τίτλος του άρθρου: απάτη στο Αλτσχάιμερ 

Περιεχόμενο του άρθρου: κράτη και εταιρείες έχασαν εκατομμύρια από την απάτη 

Σχολιασμός του άρθρου: είδες η απάτη των φαρμακευτικών? - Τα εμβόλια είναι κακά!- Οι επιστήμονες είναι απατεώνες!

Πραγματικά δεν ξέρω τι περίμενα, αφού είναι γνωστό ότι συναισθηματικες αντιδράσεις δεν αντικρούονται με λογικά επιχειρήματα...

ΥΓ ειδικά με τα (τελείως εκτός θέματος) εμβόλια τι φάση; Ενεργοποιείται υποσυνείδητη subroutine με λέξεις-κλειδια τύπου "φαρμακευτική εταιρεία", "επιστημονας"?

• Like 7
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Διαφθορά θα βρούμε παντού. Τα ερευνητικά προγράμματα πάντα αποτελούσαν εύκολο στόχο για επιτηδιους που καρπώνονται τα λεφτά των χρηματοδοτήσεων. 

Ειδικά στην Ευρώπη που ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει για επιχορηγησεις που πιθανώς τον αφορούν, και τις καρπώνονται ιδρύματα που ο σκοπός ύπαρξης τους είναι ακριβώς αυτός. Να τρώνε τα λεφτά. 

Αλίμονο όμως αν χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες περιπτώσεις για να αναθεματιζουμε την επιστήμη και την ιατρική. 

Χρειαζόμαστε καλύτερους μηχανισμούς ελέγχου όσον αφορά τα ερευνητικά προγράμματα στο σύνολό τους. 

Δεν διαφωνω.
Διαφωνω με αυτους που μας λενε οτι κατι "επιστημονικο" ειναι παντα σωστο.
Μονο σε αυτο εχω διαφωνια απλα μου αρεσει να γινομαι εντονος για να ξυπναω συναισθηματα.

12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έτσι καλά μου παιδιά! Βρήκαν μια ομάδα με λαμόγια επιστήμονες και σας βόλεψε το σενάριο με τη μια ώστε να απαξιώσετε τους πάντες!
Δεν υπάρχει πρόβλημα, η μάνα μου ξέρει να ξεματιάζει. Μόλις πάθετε κάτι, μου στέλνετε 50 ευρώ μαζί με το μικρό σας όνομα και σε μερικά λεπτά θα είστε κομπλέ! :) 

Μονο 6 λαμογια υπαρχουν και τα βρηκαν αμεσως.
@FilipposMD να κανω σολαριουμ, τι λενε οι ερευνες; Γιατι καποιες λενε ετσι και καποιες λενε αλλιως. Και ο @billdanos κανει solarium και ταυτοχρονα δεν κανει για να μπορει να ειναι συνεπης με τις ερευνες, με ολες τις ερευνες.

@panther_512, να, με αυτα διαφωνω. Οταν λεμε κατι το παει ο αλλος στα ακρα για να μας πικαρει.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

ξεματιάζει καλα τουλαχιστο με το παλιο τροπο ; η τσαμπα θα πανε τα 50 ευρο :P

Με 10€ σου στέλνω λινκ για 10 ξεματιάσματα.Θα το βάλω και στις προσφορές.

Παρε preview 

• Like 1
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εχω τελικα ; Αυγολεμονο λαδι ξιδι και μετα σφαξε και ενα κοκορι .... Οk δε νομιζω να μας καναν τετοια βουντου :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros

• Super Moderators
7 minutes ago, Mhlogiatros said:

Παραδοσιακό μπαμπατσικο και με φλοίδες από χώμα από «ρόδες που κυλάνε στη λάσπη». Εντάξει μπορεί να μη μπορέσει να βρει κάρο αυτή την εποχή, οπότε και μια λασπωμένη ρόδα από ντάτσουν μας κάνει! 😛 

• Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έτσι καλά μου παιδιά! Βρήκαν μια ομάδα με λαμόγια επιστήμονες και σας βόλεψε το σενάριο με τη μια ώστε να απαξιώσετε τους πάντες!

Δεν υπάρχει πρόβλημα, η μάνα μου ξέρει να ξεματιάζει. Μόλις πάθετε κάτι, μου στέλνετε 50 ευρώ μαζί με το μικρό σας όνομα και σε μερικά λεπτά θα είστε κομπλέ! :) 

Σαν τους αντιεμβολιαστές που έκαναν τους μάγκες στην αρχή αλλά όταν αρρώσταιναν έτρεχαν στα νοσοκομεία και τελικά για να σωθούν κατάπιναν ενδοφλέβια για μήνες ολόκληρα φαρμακεία! 😅

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 1
  • Haha 1

8 λεπτά πριν, chek2fire είπε

εγώ πάντως για ιατρικά, επιστημονικά θέματα ρωτάω πάντα είτε ταξιτζή η Παπά. 

μπορεις να ρωτησεις 3 διαφορετικους γιατρους και να παρεις 3 διαφορετικες γνωμες 🙃!

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Άμα είναι με το λάδι είναι +5€

19 λεπτά πριν, billdanos είπε

Παραδοσιακό μπαμπατσικο και με φλοίδες από χώμα από «ρόδες που κυλάνε στη λάσπη». Εντάξει μπορεί να μη μπορέσει να βρει κάρο αυτή την εποχή, οπότε και μια λασπωμένη ρόδα από ντάτσουν μας κάνει! 😛 

Εγώ περιμένω να μας πουν οι ειδικοί εδώ μέσα αν τα καινούργια εμβόλια θα έχουν WiFi 7 και Bluetooth 6. Μην αναβαθμίζω τσάμπα… 😀

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 2
  • Haha 3

• Super Moderators
5 minutes ago, dbrillis said:

μπορεις να ρωτησεις 3 διαφορετικους γιατρους και να παρεις 3 διαφορετικες γνωμες 🙃!

Αυτό συμβαίνει συνήθως με όσους έχουν δική τους άποψη και αμφισβητούν τους επιστήμονες. Οπότε πάνε από τον έναν στον άλλο μέχρι τελικά να ακούσουν αυτό που θέλουν! :) 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...