Stavros0505 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Καλημέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Vw polo 1.4 tdi 2003 9n θα ήθελα να ρωτήσω από κατόχους του αυτοκινήτου πως είναι το συγκεκριμένο όσον αφορά την αξιοπιστία,βλάβες,μοτέρ κλπ και γενικά τι θα πρέπει να προσέξω, το αμάξι έχει 253.000 χλμ είναι από πρώτο χέρι από γνωστό μου άτομο Ευχαριστώ
meletis_m Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Stavros0505 είπε Καλημέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Vw polo 1.4 tdi 2003 9n θα ήθελα να ρωτήσω από κατόχους του αυτοκινήτου πως είναι το συγκεκριμένο όσον αφορά την αξιοπιστία,βλάβες,μοτέρ κλπ και γενικά τι θα πρέπει να προσέξω, το αμάξι έχει 253.000 χλμ είναι από πρώτο χέρι από γνωστό μου άτομο Ευχαριστώ Προφανώς το θες για εκτός πόλης , λόγω χρονολογίας λογικά Euro 3 είναι. Στα χιλιόμετρα που έχει θα αρχίσει να ζητάει αναλώσιμα σύστημα διεύθυνσης, κύκλωμα ψύξης /τροφοδοσίας. Δες το σε μια ράμπα συνεργείου να ξέρεις περίπου τι θέλει . Το αντίστοιχο σε βενζίνη κυρίως ηλεκτρολογικά έβγαζε θέματα , και γρύλους παραθυρων 1
Stavros0505 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, meletis_m είπε Προφανώς το θες για εκτός πόλης , λόγω χρονολογίας λογικά Euro 3 είναι. Στα χιλιόμετρα που έχει θα αρχίσει να ζητάει αναλώσιμα σύστημα διεύθυνσης, κύκλωμα ψύξης /τροφοδοσίας. Δες το σε μια ράμπα συνεργείου να ξέρεις περίπου τι θέλει . Το αντίστοιχο σε βενζίνη κυρίως ηλεκτρολογικά έβγαζε θέματα , και γρύλους παραθυρων Καλησπέρα, για μικτή χρήση το θέλω, έτσι και αλλιώς επαρχία μένω οπότε δεν με απασχολεί μέχρι στιγμής το θέμα με το Euro 3. Το αυτοκίνητο θα ελέγχει φυσικά σε συνεργείο για να διαπιστώσω την ακριβής κατάσταση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα